Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 288807
Acord del Consell Executiu en sessió de caràcter ordinari de 22 d’abril de 2024, relatiu a l’aprovació de les esmenes al Conveni entre el Consell Insular de Menorca i els ajuntaments de l’illa per la gestió de l'acolliment d'animals domèstics de companyia i per al control poblacional dels moixos comunitaris i altres esterilitzacions d'animals domèstics que viuen a l'entorn humà (exp. 3130-2019-000105)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El 25 de març passat el Consell Executiu del CIM va aprovar el conveni entre el Consell Insular de Menorca i els ajuntaments de l'illa per A la gestió de l'acolliment d'animals domèstics de companyia i per al control poblacional dels moixos comunitaris i altres esterilitzacions d'animals domèstics que viuen a l'entorn humà.

S'ha detectat una errada en la redacció del conveni a la clàusula quarta, punt A), i on diu:

"Les aportacions corresponents a les futures anualitats prendran com a referència el cost previst per a l'any 2024, en cas que es produeixi un increment d'aquest i en conseqüència s'hagin d'incrementar les aportacions municipals inicialment previstes, aquest increment es regularitzarà mitjançant la correlativa liquidació a l'objecte que sigui aprovada pels òrgans competents i, si escau, es reculli en una addenda al present conveni."

ha de dir:

"Les aportacions corresponents a les futures anualitats prendran com a referència el cost previst per a l'any 2024, i en cas que es produeixi un increment d'aquest i en conseqüència s'hagin d'incrementar les aportacions municipals inicialment previstes, aquest increment es regularitzarà mitjançant la correlativa liquidació a l'objecte que sigui aprovada pels òrgans competents i es recollirà en una addenda al present conveni."

S'ha detectat una mancança en el conveni relativa al fet que no reflecteix en el seu contingut el punt e) de l'art. 49 de la Llei 40/2015, per la qual cosa s'afegeix la clàusula desena al conveni, que queda intercalada entre la clàusula novena i l'anterior clàusula desena i consegüentment les restants clàusules corren un número ordinal:

"Desena. Efectes de la resolució del conveni. Conseqüències aplicables en cas d'incompliment obligacions i compromisos de les parts"

S'han detectat errades en referència a la partida comptable que figura a la clàusula quarta, punt A), de l'Ajuntament de Sant Lluís:

Sant Lluís: on diu 7-3110-46100 ha de dir 2-3110-46100

Atesa la proposta del conseller executiu del Departament de Medi Ambient, Reserva de Biosfera i Cooperació;

El Consell Executiu, per unanimitat dels sis membres presents (senyor Vilafranca Florit, senyora Reynés Calvache, senyor Gornés Hachero, senyora Torrent Pallicer, senyora Taltavull Fernández i senyor Delgado Díaz) i en votació ordinària, adopta els acords següents:

Primer. Esmenar el conveni entre el Consell Insular de Menorca i els ajuntaments de l'illa de Menorca per a la gestió de l'acolliment d'animals domèstics de companyia i per al control poblacional dels moixos comunitaris i altres esterilitzacions d'animals domèstics que viuen a l'entorn humà, d'acord amb el text que es transcriu més avall.

Segon. Comunicar aquest acord als interessats.

Conveni entre el Consell Insular de Menorca i els ajuntaments de l'illa per a la gestió de l'acolliment d'animals domèstics de companyia i per al control poblacional dels moixos comunitaris i altres esterilitzacions d'animals domèstics que viuen a l'entorn humà

D'una part, el Sr. Adolfo Vilafranca Florit, president del Consell Insular de Menorca (en endavant CIM).

D'altra part,

El Sr. Héctor Pons Riudavets, batle de l'Ajuntament de Maó.

La Sra. Juana Mari Pons Torres, batlessa de l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca.

El Sr. José Luis Benejam Saura, batle de l'Ajuntament d'Alaior.

El Sr. Luis Camps Pons, batle de l'Ajuntament des Castell.

La Sra. María Dolores Tronch Folgado, batlessa de l'Ajuntament de Sant Lluís.

El Sr. Pedro Pons Huguet, batle de l'Ajuntament de Ferreries.

El Sr. Joan Palliser Riudavets, batle de l'Ajuntament des Mercadal.

La Sra. Antonia Camps Florit, batlessa de l'Ajuntament des Migjorn Gran.

Actuen

El primer, en virtut de les facultats que li atribueix l'article 21 de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars.

La resta, en virtut del que estableix l'article 21.1.b) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de bases de règim local.

Manifesten

1r. La Llei 1/1992, publicada en el BOCAIB núm. 58 de data 14 de maig de 1992, de protecció dels animals que viuen a l'entorn humà, disposa en el títol V que correspon als ajuntaments o, en qualsevol cas, a les entitats supramunicipals les competències següents:

  • Confeccionar i mantenir al dia els censos de les espècies animals a les quals fa referència la Llei.

  • Recollir, donar, esterilitzar o sacrificar els animals vagabunds, abandonats o lliurats pel seu amo o posseïdor.

  • Organitzar el servei d'acolliment d'animals vagabunds o abandonats,

  • Albergar aquests animals durant els períodes de temps assenyalats en la Llei.

  • Inspeccionar els establiments de guarderia, ensinistrament, neteja, i compravenda d'animals de companyia, domesticats o salvatges en captivitat.

  • Tramitar, i en qualsevol cas resoldre, els corresponents expedients sancionadors per infraccions de la Llei.

2n. Igualment, la Llei 50/1999, de 23 de desembre, estableix que és competència dels ajuntaments el registre d'animals potencialment perillosos i atorgar la llicència administrativa per a la seva tinença.

3r. Els diferents municipis de Menorca han col·laborat, amb la participació del CIM, en la prestació del servei d'alberg d'animals, per a la qual cosa, fins ara, compten amb el suport de les associacions per a la protecció i defensa dels animals.

4t. Correspon als consells insulars, de conformitat amb el que es preveu en els articles 36 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local (LRBRL), i 30 del Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de les disposicions legals vigents en matèria de règim local (TRRL), tots ells en connexió amb l'article 41.3 LRBRL, l'assistència jurídica, econòmica i tècnica als municipis, especialment per a la prestació dels serveis públics de caràcter obligatori.

5è. En data 28 de setembre de 2000 el CIM i els vuit ajuntaments de l'illa van signar un conveni en virtut del qual s'encarregava a aquest la gestió del centre d'acollida d'animals i la contractació del servei. No obstant això, durant els darrers dos anys, la gestió dels centres d'acollida s'ha portat a terme mitjançant la col·laboració de les associacions protectores d'animals de Maó i Ciutadella.

6è. L'article 120 de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars, regula específicament la possibilitat de subscriure convenis entre els consells insulars i els municipis (subjectes de dret públic), sense que això impliqui cessió de la titularitat de la competència.

7è. El CIM disposa de dos centres on dur a terme la tasca encomanda als municipis per la Llei 1/1992, publicada en el BOCAIB núm. 58 de data 14 de maig de 1992, de protecció dels animals que viuen a l'entorn humà de recollir, esterilitzar o sacrificar, si escau, els animals vagabunds o abandonats.

8è. En data 29 de setembre s'ha produït un canvi de relleu amb l'entrada en vigor de la Llei 7/2023, de protecció dels drets i el benestar animal, d'àmbit estatal, la qual suposa un augment considerable d'obligacions per als propietaris d'animals, per a les administracions competents i també per als mateixos centres d'acollida d'animals. Aquestes obligacions, de manera inevitable, també suposen un augment considerable del cost de manteniment d'aquests centres per mantenir-los dintre de la legalitat.

Per tant, per acord previ de cadascun dels òrgans competents de les entitats locals de Menorca, s'acorda de subscriure el present conveni, que es regularà per les següents

Clàusules

Primera Objecte

Aquest conveni té per objecte continuar amb la col·laboració tècnica, econòmica i administrativa de les entitats que el subscriuen, en l'àmbit de les seves competències respectives, per a la prestació conjunta del servei d'acolliment d'animals domèstics de companyia (en endavant el Servei d'acollida d'animals), així com per aconseguir la finalitat d'establir un control poblacional dels moixos comunitaris de l'illa de Menorca.

Queden exclosos de l'àmbit de col·laboració objecte del present conveni els serveis i funcions que es recullen tant en la Llei 1/1992, de 14 de maig, de protecció dels animals que viuen a l'entorn humà, com a la Llei 7/2023, de 28 de març, de protecció dels drets i el benestar animal, que resulten de competència exclusiva dels ajuntaments i no puguin ser objecte de fórmules de col·laboració amb el CIM, tals com

  • Recollida d'animals vagabunds i/o abandonats

  • La confecció i el manteniment al dia dels censos de les espècies animals a les quals fa referència el paràgraf a) de l'apartat 1r de l'article 38 de la Llei 1/1992, de protecció dels animals que viuen a l'entorn humà, els quals hauran de ser remesos a la Conselleria d'Agricultura i Pesca del Govern balear per part de cada ajuntament, i el registre d'animals potencialment perillosos

  • La inspecció dels establiments de guarderia, ensinistrament, compravenda d'animals de companyia, domesticats o salvatges en captivitat

  • La tramitació i resolució dels corresponents expedients sancionadors per infraccions lleus i greus de la Llei

I les funcions competència de la Conselleria d'Agricultura del Govern de les Illes Balears, com:

  • Tramitació i resolució dels corresponents expedients sancionadors per infraccions molt greus de la Llei

Segona Àmbit d'aplicació

El servei desenvoluparà la seva activitat amb caràcter insular i el seu àmbit és l'illa de Menorca.

Tercera Abast i contingut de la col·laboració objecte del conveni

Per aconseguir la finalitat del conveni i per acomplir-ne els objectius, el CIM podrà dur a terme totes les actuacions que siguin necessàries, i particularment les següents:

1) Elaboració d'informes, estudis i projectes que siguin necessaris per a la realització del servei, ja sigui a través de personal propi o per mitjà de contractació externa a un tercer.

2) Contractació externa, gestió de manera directa o mitjançant concert o conveni amb associacions protectores d'animals degudament constituïdes i registrades i que disposen del títol d'entitat col·laboradora de l'Administració, del servei d'acollida d'animals de Menorca i/o la direcció i coordinació d'aquest.

També comprèn la tramitació de tot l'expedient administratiu necessari per a la seva adjudicació i formalització, incloses les actuacions preparatòries, així com el control de la seva execució fins a la finalització i liquidació del contracte o contractes corresponents, o convenis o concerts establerts, i la tramitació de les corresponents modificacions contractuals o dels convenis o concerts que s'hagin de realitzar, sens perjudici de la necessitat de comptar amb l'informe de la comissió de seguiment.

Tot l'anterior de conformitat amb el que estableix la normativa aplicable en matèria de contractació de les administracions públiques i la resolució de tots aquells recursos que es puguin plantejar en via administrativa derivats de l'exercici de les facultats anteriors.

3) Realitzar les prestacions accessòries o complementàries a les anteriors que siguin necessàries per a la realització de l'objecte del present conveni, que es portaran a terme de manera directa, per mitjà de contractació externa o mitjançant concert o conveni amb associacions protectores d'animals degudament constituïdes i registrades, i que disposen del títol d'entitat col·laboradora de l'Administració.

En cas que comportin una despesa econòmica el repartiment del seu finançament es determinarà per acord de les parts mitjançant la signatura d'una addenda al present conveni.

4) El CIM col·laborarà o participarà en la definició del sistema de finançament del servei de protecció d'animals que viuen a l'entorn humà.

Quarta De les aportacions de les parts. Determinació de les bases sobre les quals s'ha de constituir l'aportació econòmica de les administracions

El cost del servei objecte del present conveni se xifra en una quantitat màxima de 483.000,00 pels dos exercicis 2024 i 2025, quantitat detallada a l´annex I.

El cost esmentat engloba:

a. Servei integral d'acollida d'animals

b. Direcció i coordinació del servei

c. Altres despeses (campanyes de conscienciació, etc.)

Es formalitzarà un conveni pel servei integral d'acollida d'animals per aquests dos anys entre el CIM i les associacions protectores d'animals de Maó i Ciutadella, seguint el model dels exercicis 2022 i 2023.

A aquest cost s'hauran d'afegir les despeses que suposi la campanya d'esterilitzacions de moixos comunitaris, per a la qual el CIM també signarà un conveni pel servei amb les mateixes associacions, el cost màxim del qual serà de 300.000 euros pels dos exercicis 2024 i 2025. Annex II.

A) DE L'APORTACIÓ DELS AJUNTAMENTS DE MENORCA

El ajuntaments de Menorca finançaran el 50 % del cost del servei objecte del present conveni.

Les aportacions anuals que es comprometen a fer els ajuntaments es determinen en funció dels següents paràmetres:

a. Nombre d'habitants 25 %

b. Nombre d'unitats urbanes 25 %

c. Extensió 25 %

d. Animals inscrits al cens de l'ajuntament (segons el RIACIB) 25 %

Consten a l´annex els percentatges de distribució corresponents per a l'any 2024. A la liquidació definitiva de cada exercici de vigència del conveni es concretarà dels anteriors paràmetres la referència emprada i la seva font.

De conformitat amb el que s'estableix en els paràgrafs anteriors es detallen a continuació les aportacions màximes corresponents a cada un dels municipis i al Consell Insular per a l'any 2024:

DADES

IMPORT

Municipi

Partida 2024

%

Gestió

Moixos

TOTAL

Alaior

2024-1723-4610000

12,22%

14.750 €

9.162 €

23.912 €

Castell, es

45-311-46100

6,18%

7.464 €

4.636 €

12.101 €

Ciutadella

311-46100

30,06%

36.297 €

22.545 €

58.842 €

Ferreries

311-46100

6,09%

7.350 €

4.566 €

11.916 €

Maó

CO1-1721-4610111

24,94%

30.115 €

18.705 €

48.820 €

Mercadal, es

60-3110-46100

10,63%

12.838 €

7.974 €

20.811 €

Migjorn, es

920-46104

2,37%

2.860 €

1.775 €

4.635 €

Sant Lluís

2-3110-46100

7,52%

9.076 €

5.637€

14.713 €

Total Ajuntaments

 

50%

120.750 €

75.000 €

195.750 €

Total CIM

 

50%

120.750 €

75.000 €

195.750 €

Total

 

100%

241.500€

150.000 €

391.500 €

Els imports corresponents a les esterilitzacions de moixos comunitaris, pel que fa a la part corresponent als ajuntaments, hauran de correspondre a esterilitzacions que es portin a terme exclusivament al seu terme municipal.

Les aportacions corresponents a les futures anualitats prendran com a referència el cost previst per a l'any 2024, i en cas que es produeixi un increment d'aquest i en conseqüència s'hagin d'incrementar les aportacions municipals inicialment previstes, aquest increment es regularitzarà mitjançant la correlativa liquidació a l'objecte que sigui aprovada pels òrgans competents i es recollirà en una addenda al present conveni.

Per tant, les aportacions municipals compromeses mitjançant el present conveni són les següents:

 

Municipi

2024

2025

TOTAL

Alaior

23.912 €

23.912 €

47.824 €

Castell, es

12.101 €

12.101 €

24.202 €

Ciutadella

58.842 €

58.842 €

117.684 €

Ferreries

11.916 €

11.916 €

23.832 €

Maó

48.820 €

48.820 €

97.640 €

Mercadal, es

20.811 €

20.811 €

41.622 €

Migjorn, es

4.635 €

4.635 €

9.270 €

Sant Lluís

14.713 €

14.713 €

29.426 €

Total

195.750 €

195.750 €

391.500 €

Les aplicacions pressupostàries de cobertura de les aportacions municipals indicades a la taula anterior són les identificades com a partida 2024 (o la correlativa de pressuposts successius) indicada a la taula d'aportacions municipals 2024, continguda al present conveni.

B) PAGAMENT DE L'APORTACIÓ MUNICIPAL

En el moment de la signatura del conveni, les aportacions municipals previstes en el conveni constitueixen un compromís d'ingrés a favor del CIM a càrrec dels pressuposts municipals corrents i futurs durant la seva vigència.

Durant cada exercici de vigència del conveni, el CIM presentarà als ajuntaments la liquidació de l'aportació anual inicialment prevista, que representarà un dret reconegut insular i la correlativa obligació municipal. El pagament d'aquestes aportacions es realitzarà a través de qualsevol mitjà vàlid en dret, preferentment per compensacions previ acord entre les entitats interessades.

Aquestes liquidacions prèvies seran a compte de la liquidació definitiva anual del servei, sobre la qual dictaminarà la comissió de seguiment, que, conformement a les circumstàncies, indicarà si la seva aprovació requereix addenda al conveni o no.

C ) DE L'APORTACIÓ DEL CIM

L'aportació pròpia del Consell Insular de Menorca serà del 50 % del cost del servei, que es calcula en 120.750 €/any, pel que fa al conveni de gestió dels centres d'acollida, i de 75.000 €/any, pel que fa al conveni d'esterilitzacions de moixos comunitaris.

Cinquena Memòria del servei

Durant el primer trimestre de l'exercici posterior al que es liquida, el CIM remetrà a cada un dels ajuntaments una memòria anual del servei, en la qual constarà la proposta de liquidació definitiva i els informes realitzats i lliurats per les associacions que gestionen el servei i tots aquells informes realitzats pel CIM, així com una valoració general del servei realitzat.

Aquesta memòria podrà contenir la proposta de mesures de regularització i millora que es considerin necessàries.

Sisena Comissió de seguiment

Es crea una comissió de seguiment dels pactes establerts en el present conveni, que estarà formada per:

Presidència: president del Consell Insular o conseller que tengui la delegació en matèria d'animals de companyia

Vocals: el responsable del conveni

1 representant de l'Ajuntament de Ciutadella

1 representant designat per l'Ajuntament de Maó

1 representant nomenat en representació dels municipis on no hi ha canera insular

Secretari: un funcionari del CIM

Els membres de la comissió podran assistir, si ho consideren convenient i donant-ne compte a la presidència, amb els assessors que necessitin.

Aquesta comissió es constitueix d'acord amb el mecanisme previst a la normativa aplicable de seguiment, vigilància i control de l'execució del conveni i dels compromisos adquirits pels signants, que resoldrà els problemes d'interpretació i compliment que puguin plantejar-se, i té com a principals funcions:

  1. Informar de les possibles variacions en les aportacions econòmiques de les parts de conformitat amb el que es preveu a la clàusula cinquena.
  2. Informar de les modificacions dels contractes que es duguin a terme en execució del present conveni.
  3. La resolució dels dubtes i les controvèrsies que puguin sorgir en l'aplicació d'aquest.
  4. La interpretació de les seves clàusules, així com l'informe dels protocols i annexos que es vulguin signar en desenvolupament d'aquest.
  5. La proposta d'adopció de mesures de millora i regularització tècnica.
  6. El dictamen de la liquidació anual i la proposta d'adopció de mesures de regularització econòmica.

Abans de residenciar, quan sigui pertinent fer-ho, el coneixement dels litigis produïts davant els òrgans jurisdiccionals ordinaris, és un requisit procedimental previ intentar la conciliació en el si de la comissió de seguiment.

La comissió ajustarà el règim de funcionament al que estableix la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions publiques.

Setena Vigència

El conveni es formalitza inicialment per un període de dos anys, i tindrà efectes des de l'1 de gener de 2024 fins al 31 de desembre del 2025, un cop signat per totes les parts. Sens perjudici de l'anterior, aquest es podrà prorrogar per acord exprés de les parts adoptat amb caràcter previ a la seva finalització per un període màxim de quatre anys addicionals.

Vuitena Règim de modificació del conveni

La modificació del contingut del conveni requereix l'acord unànime de les parts, previ informe de la comissió de seguiment dels pactes establerts en el present conveni, en tot el que impliqui modificacions substancials de les condicions de la prestació del servei, i sempre tenint en compte qualsevol modificació normativa futura.

Novena Resolució del conveni

Aquest conveni es pot resoldre:

a) Per acord mutu i voluntari de les parts.

b) Per denúncia unilateral d'almenys dues de les administracions signants efectuada amb un any d'antelació, sempre que es faci inviable l'acompliment de les finalitats del conveni.

c) Per incompliment de les parts, a la qual se li ha de comunicar fefaentment, amb audiència prèvia d'aquesta i amb, almenys, tres mesos d'antelació, sempre que, igual que en l'apartat anterior, es faci inviable l'acompliment de les finalitats del conveni.

En cap cas la resolució del conveni ha d'afectar l'execució dels serveis que es duguin a terme. Les parts hauran d'adoptar les mesures pertinents per tal d'assegurar la continuïtat dels serveis i liquidar les obligacions de cada una de les parts signants.

Desena Efectes de la resolució del conveni. Conseqüències aplicables en cas d'incompliment obligacions i compromisos de les parts

El compliment i la resolució dels convenis dona lloc a la seva liquidació amb l'objecte de determinar les obligacions i els compromisos de cadascuna de les parts.

En el supòsit de convenis dels quals derivin compromisos financers, s'entenen acomplerts quan el seu objecte s'hagi realitzat en els termes i a satisfacció de totes les parts, d'acord amb les seves competències respectives, tenint en compte les regles següents:

Si de la liquidació resulta que l'import de les actuacions executades per alguna de les parts és inferior als fons que aquesta hagi rebut de la resta de parts del conveni per finançar l'execució esmentada, aquella ha de reintegrar a aquestes l'excés que correspongui a cada una, en el termini màxim d'un mes des que s'hagi aprovat la liquidació.

Si, un cop transcorregut el termini màxim d'un mes esmentat en el paràgraf anterior, no s'ha produït el reintegrament, s'ha d'abonar a les parts esmentades, també en el termini d'un mes a comptar d'aquest moment, l'interès de demora aplicable al reintegrament esmentat, que en tot cas és el que resulti de les disposicions de caràcter general reguladores de la despesa pública i de l'activitat economicofinancera del sector públic.

Si és superior, la resta de parts del conveni, en el termini d'un mes des de l'aprovació de la liquidació, han d'abonar a la part de què es tracti la diferència que correspongui a cadascuna, amb el límit màxim de les quantitats que cadascuna s'hagi compromès a aportar en virtut del conveni. En cap cas les parts del conveni no tenen dret a exigir a la resta cap quantia que superi els límits màxims esmentats.

No obstant això, si, quan concorri qualsevol de les causes de resolució del conveni, hi ha actuacions en curs d'execució, les parts, a proposta de la comissió de seguiment, vigilància i control del conveni o, si no n'hi ha, del responsable del mecanisme a què fa referència la lletra f) de l'article 49, poden acordar la continuació i finalització de les actuacions en curs que considerin oportunes, i establir un termini improrrogable per a la seva finalització, un cop transcorregut el qual se n'ha d'efectuar la liquidació.

Onzena Naturalesa del conveni

Aquest conveni té naturalesa administrativa i consegüentment les controvèrsies que puguin plantejar-se sobre la interpretació i l'execució d'aquest conveni s'han de dirimir en el si de la comissió de seguiment.

Sols en el cas que no es pugui arribar a una conciliació, s'han de resoldre de conformitat amb el que disposa l'article 44 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Dotzena Règim jurídic

El present conveni de col·laboració s'estableix a l'empara de l'article 47 i 140 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, i de l'article 57 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, que regula les bases del règim local.

Qualsevol de les qüestions litigioses que puguin sorgir entre les parts relatives a la interpretació i execució de les obligacions que s'hi estableixin, seran resoltes per la el si de la comissió de seguiment a què es fa referència la clàusula sisena del present conveni i en el cas que no es pugui arribar a una conciliació per la la jurisdicció contenciosa administrativa.

Tretzena Dret supletori

En allò no previst en aquest conveni regirà la normativa administrativa de caràcter local o general que sigui aplicable.

La realització de qualsevol inversió requerirà l'acord previ de la Comissió de Presidents de Corporacions Locals de Menorca.

Catorzena Publicitat del conveni

Aquest conveni s'ha de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears amb indicació dels acords dels òrgans competents de les administracions que el subscriuen. Les parts signants acorden que el CIM serà l'Administració encarregada de dur a terme aquesta publicació.

I, en prova de conformitat, se signa el present conveni en els llocs i les dates que consten en les signatures electròniques d'aquest document

 

Maó, 3 de maig de 2024

Per delegació del president, El secretari del Consell Executiu Octavi Pons Castejón (DP 129/2023, de 27 de juliol) (BOIB núm. 106 de 29-7-2023)