Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE LA MAR I DEL CICLE DE L'AIGUA

Núm. 197414
Informació pública del tràmit de competència sobre la concessió de reutilització d'aigua depurada de l’EDAR de Felanitx

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 

Peticionari: Comunitat de regants de Porreres

Representant: Manuel Feliu Gutierrez

Destinació de l'aprofitament: reg agrícola

Cabal d'aigua sol·licitat: 397.656 m3/any

Corrent d'on s'han de derivar les aigües: EDAR de Felanitx

D'acord amb el que es disposa a l'article 105.1 del Reglament de Domini Públic Hidràulic, d'11 d'abril de 1986, s'obri un termini d'un mes, a comptar des de l'endemà d'haver-se publicat aquest anunci al BOIB. Durant aquest termini, el peticionari haurà de presentar a les oficines d'aquesta Direcció General, situades al C/ Gremi Corredors, 10, 2n de Palma, la petició concreta juntament amb els documents tècnics corresponents, degudament precintats.

S'admetran també en aquestes oficines, i durant el mateix termini assenyalat, altres peticions que tinguin el mateix objecte que aquesta o que hi siguin incompatibles, les peticions s'acompanyaran amb els documents especificats a l'article 106.2 del Reglament anteriorment citat.

Es denegarà la tramitació posterior de tota petició presentada que suposi una utilització de cabal superior al doble del que figuri a la petició inicial, sense perjudici que el peticionari que pretengui sol·licitar un cabdal superior al límit fixat pugui acollir-se a la tramitació assenyalada a l'apartat 3 de l'article 105 esmentat.

El desprecintat dels documents, es verificarà a les 13 hores del primer dia hàbil passat el sisè dia següent al de la finalització del termini d'un mes fixat per presentar peticions, acte al qual podran assistir tots els peticionaris interessats, del resultat del qual s'estendrà acta, d'acord amb el prescrit a l'article 107 del mencionat Reglament, que serà signada pels presents.

 

(Signat electrònicament: 26 de març de 2024)

El director general de Recursos Hídrics Joan B. Calafat Busquets