Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT D'ESTUDIS BALEÀRICS

Núm. 286049
Resolució del director de l’Institut d’Estudis Baleàrics per la qual es deleguen temporalment funcions en el director adjunt de l’Institut d’Estudis Baleàrics

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El Decret 48/2018, de 21 de desembre, pel qual s'aproven els Estatuts de l'Institut d'Estudis Baleàrics, modificat pel Decret 77/2023, d'1 de setembre, estableix en el seu article 8 els òrgans que integren l'ens, entre els quals es troben el president, el director i el director adjunt.

2. L'article 16.11 dels seus Estatuts disposa que el president pot nomenar un director adjunt, amb la forma i les mateixes condicions establertes per al nomenament del director. Correspon al director adjunt donar suport al director o a la persona que hagi assumit o tingui delegades les funcions de direcció de l'Institut d'Estudis Baleàrics; dur a terme les tasques que aquest li encomani per a la consecució dels objectius generals de l'Institut d'Estudis Baleàrics; substituir-lo en cas d'absència o incapacitat temporal, i assumir les funcions que li atorguen aquests estatuts i les que li puguin ser delegades.

3. Està prevista l'absència del director de l'IEB entre els dies 9 i 19 de maig de 2024 i, per tant, és aconsellable delegar en el director adjunt de l'IEB l'exercici de les competències pròpies del director, per tal d'agilitar les actuacions de l'IEB, d'acord amb el principi constitucional d'eficàcia (art. 103.2 CE).

Atès aquest principi i d'acord amb el que estableix la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic de les administracions públiques sobre delegació de competències, dict la següent

Resolució

1. Delegar les competències pròpies del director de l'IEB, sense condicions específiques d'exercici, en el director adjunt Bartolomé Riera Tarongí, entre els dies 9 i 19 de maig de 2024.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

3. Disposar que aquesta Resolució esdevingui efectiva des del dia en què es publiqui en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

(Signat electrònicament: 3 de maig de 2024)

El director de l'Institut d'Estudis Baleàrics Llorenç Perelló Rosselló