Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DES MERCADAL

Núm. 285258
Extracte de la Resolució de Batlia núm. 00412 del dia 2 de maig de 2024, per la qual s'aproven la convocatòria i les bases dels ajuts per col·laborar amb les entitats comercials sense ànim de lucre que realitzin activitats en el seu àmbit d’actuació al terme des Mercadal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb allò previst en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de Dades Nacional de Subvencions  (https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/758820):

Primer. Beneficiaris:

1. Les persones o entitats sol·licitants que es vulguin acollir a aquests ajuts hauran de reunir els següents requisits:

a) Ser entitats privades sense ànim lucratiu i legalment establertes. 

b) Realitzar actuacions en l'àmbit comercial dins del terme des Mercadal.

c) No incórrer en cap dels supòsits de l'article 13.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de Subvencions (LGS).

d) No estar incloses en les causes de prohibició previstes en els apartats 5 i 6 de l'article 4 de la Llei orgànica 1/2002, de 22 de març, reguladora del dret d'associació, així com en l'article 30.4 de l'esmentada Llei.

2. Queden expressament excloses:

a) Entitats amb finalitat lucrativa, en particular totes les societats mercantils i civils.

b) Cooperatives.

c) Centres docents o d'ensenyament.

d) Entitats polítiques o sindicals.

e) Entitats culturals, esportives i artístiques.

Segon. Finalitat:

Col·laborar amb les entitats comercials sense ànim de lucre en la realització d'activitats en el seu àmbit d'actuació dins del terme municipal des Mercadal

Tercer. Bases reguladores:

Les bases de la convocatòria i l'Ordenança general reguladora de la concessió de subvencions, aprovada inicialment pel Ple de l'Ajuntament des Mercadal de dia 11 d'octubre de 2005 i publicada l'aprovació definitiva i el text íntegre en el BOIB núm. 189, de 17 de desembre de 2005.

Quart. Import:

1. Els ajuts concedits seran atesos amb càrrec a l'aplicació pressupostària 70.4313.48300 del Pressupost General de 2024, amb un import màxim conjunt de 14.000 euros.

2. Quan l'import de les sol·licituds d'ajuts sigui superior a la quantitat màxima fixada en el punt anterior, aquestes es prioritzaran segons els principis i criteris continguts en l'article 7 de les bases

 

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds:

Fins al dia 10 de maig 2024

 

(Signat electrònicament: 6 de maig de 2024)

El batle de l'Ajuntament des Mercadal Joan Palliser Riudavets