Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT JOAN DE LABRITJA

Núm. 283884
Avocació de competències assumides per la Junta de Govern Local – Expedient núm. 1122/2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el que s'estableix en l'article 116 del Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, es fa públic per a coneixement general i als efectes pertinents el Decret d'Alcaldia de data 30 d'abril de 2024 que es transcriu íntegrament a continuació:

RESOLUCIÓ D'ALCALDIA

Vista la Resolució d'Alcaldia núm. 581, de data 3 de juliol de 2023, de nomenament dels membres de la Junta de Govern Local i de delegació de competències de l'Alcaldia en aquesta.

Vista la Resolució d'Alcaldia núm. 936 de data 13 d'octubre de 2023, per la qual, advertides algunes omissions quant a la delegació de competències, es modifica la citada resolució.

Vist que per raons de simplificació administrativa, celeritat en la tramitació i reducció de la despesa, es considera més oportú la recuperació per part de l'Alcaldia de la competència per a la tramitació de determinats expedients

Per tot això, en virtut del que es disposa en els articles 10 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic, 21.3 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, i d'acord amb els articles 43, 44, 45, 114 a 118, 120 i 121 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, aprovat per Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, s'emet la següent

RESOLUCIÓ

Primer.- Reclamar les següents competències assumides per la Junta de Govern Local en virtut del que es disposa en la Resolució d'Alcaldia núm. 581, de data 3 de juliol de 2023:

- El desenvolupament de la gestió econòmica d'acord amb el Pressupost aprovat, disposar despeses dins dels límits de la seva competència.

- Nomenament i sancions al personal, excepte la separació del servei dels funcionaris i l'acomiadament del personal laboral. Tot això sense perjudici de les normes específiques aplicables als funcionaris amb habilitació de caràcter nacional.

- Les contractacions i concessions de tota classe quan el seu import no superi el 10 per 100 dels recursos ordinaris del Pressupost ni, en qualsevol cas, els sis milions d'euros incloses les de caràcter pluriennal, quan la seva durada no sigui superior a quatre anys, sempre que l'import acumulat de totes les seves anualitats no superi ni el percentatge indicat, referit als recursos ordinaris del pressupost del primer exercici, ni la quantia assenyalada”.

Tot això de conformitat amb el que es disposa en els articles 10 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic i 116 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, aprovat per Reial decret 2.868/1986, de 28 de novembre.

Segon.- Assumir per aquesta Alcaldia-Presidència les competències anteriorment citades.

Tercer.- Publicar la present Resolució en el Butlletí Oficial de la Província, sense perjudici que faci efecte des del mateix dia de la seva signatura, de conformitat amb el que es disposa en l'article 44.2 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals.

Quart.- Donar compte de la present Resolució al Ple de l'Ajuntament a l'efecte de que quedi assabentat del seu contingut, de conformitat amb el que s'estableix en l'article 44.4 en relació amb el 38 d) del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals.

Contra l'acord d'avocació no cabrà recurs, encara que podrà impugnar-se en el qual, si és el cas, s'interposi contra la resolució del procediment.”

El que es fa públic per a general coneixement.

 

 Sant Joan de Labritja, (signat electrònicament: 3 de maig de 2024)

L'alcaldessa María Tania Marí Marí