Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE MANCOR DE LA VALL

Núm. 283072
Emplaçament per donar audiència als interessats

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El 30 d'abril de 2024 el Sr. GMG va presentar recurs d'alçada contra el resultat definiu de la fase de concurs i resultat final del procediment selectiu per cobrir una plaça d'administratiu/va d'administració general, funcionària de carrera, per torn lliure, OOP 2023, publicat al taulell d'anuncis del 30 d'abril de 2024.

De conformitat a l'article 118 de la Llei 39/2015 LPAC, per la present es dona tràmit d'audiència als interessats durant un termini de deu dies, comptadors des del següent a la recepció de les notificacions personals cursades, perquè presentin quantes al·legacions, documents i justificants estimin pertinents. 

Transcorregut aquest termini sense que s'hagin presentat al·legacions, s'entendrà que els aspirants desisteixen del seu dret a formular-les. Cas que aquestes siguin presentades en lloc distint al Registre d'aquest Ajuntament, s'haurà de comunicar per correu electrònic a la següent adreça secretaria@ajmancordelavall.net, adjuntant còpia de la sol·licitud presentada, a fi de poder reclamar-les.

 

Mancor de la Vall, a data de signatura electrònica (3 de maig de 2024)

El batle Josep Frontera Martorell