Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE SANTA EULÀRIA DES RIU

Núm. 274730
Nomenament de personal funcionari de carrera de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu, resultant dels processos excepcionals d’estabilització per concurs extraordinari de mèrits

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per Decrets d'Alcaldia dictats en les dates que es refereixen a continuació, es va nomenar personal funcionari de carrera les següents persones aspirants aprovades en els processos convocats per ocupar les places que s'indiquen, incloses a l'oferta d'ocupació pública per a l'estabilització d'ocupació temporal, aprovada per Decret d'Alcaldia de data 20 de maig de 2022 i publicada al BOIB núm. 67, de 24 de maig de 2022, en compliment de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat a l'ocupació pública.

Decret nomenament

Nom

DNI

Plaça

23/04/2024

Elena De Juan Puig

**4512***

Tècnic/a Administració General

23/04/2024

Juan Antonio Ramón Costa

**954***

Tècnic/a Administració General

Aquesta Resolució esgota la via administrativa, d'acord amb el que disposa l'article 52 de la Llei 7/85, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local, i contra aquestes les persones interessades poden interposar els recursos següents:

1. De Reposició, amb caràcter potestatiu, segons el que regula els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, davant l'òrgan que ha dictat aquesta Resolució en el termini d'un mes comptat a partir del dia següent a la publicació d'aquesta resolució.

2. Contenciós Administratiu, davant del Jutjat Contenciós Administratiu de Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució, o des de la notificació de la resolució expressa del recurs potestatiu de reposició.

Si fos interposat recurs potestatiu de reposició, no es podrà interposar recurs contenciós administratiu fins que no s'hagi resolt expressament o s'hagi produït la desestimació presumpta del recurs de reposició, transcorregut el termini d'un mes des d'aquesta interposició.

3.- Qualsevol altre que estimin procedent (art. 40.2 de la Llei 39/2015).

 

Santa Eulària des Riu, (signat electrònicament: 29 d'abril de 2024)

L'alcaldessa (Maria del Carmen Ferrer Torres)