Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 273652
Resolució del director gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera mitjançant la qual es declara deserta la convocatòria, pel procediment de lliure designació, del lloc de treball de director/a de la Zona Bàsica de Salut de Can Misses, de la plantilla orgànica autoritzada d'Atenció Primària dependent de la Gerència de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera (Convocatòria 2023_24)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents i fonaments de dret

1. Mitjançant Resolució de 26 de febrer de 2024 del director gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, es va convocar la provisió, pel procediment de lliure designació, del lloc de treball de director/a de la Zona Bàsica de Salut de Can Misses, de la plantilla orgànica autoritzada d'Atenció Primària dependent de la Gerència de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera (BOIB núm. 30,  de 29/02/2024). 

2. D'acord amb el que disposa el punt 3 de les bases reguladores de la convocatòria, les persones interessades disposaven d'un termini de 20 dies naturals, a comptar des de l'endemà de la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears, per presentar les corresponents sol·licituds.

3. Un cop vençut el termini esmentat en el punt anterior, no hi ha constància en la Gerència de l'ASEF de la presentació de sol·licituds de participació en la convocatòria i, en conseqüència, de persones interessades a participar en aquest procés selectiu.

4. Segons determina la Resolució de la consellera de Salut de 8 d'agost de 2023, de delegació de competències en matèria de personal estatutari als òrgans del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 112, de 12/08/2023), correspon al director gerent de l'ASEF dictar la resolució que posi fi al procediment de provisió convocat.

Per tot això, es dicta la següent

Resolució

Primer.- Declarar deserta la convocatòria, pel procediment de lliure designació, del lloc de treball de director/a de la Zona Bàsica de Can Misses, de la plantilla orgànica autoritzada d'Atenció Primària dependent de la Gerència de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera (2023_24).

Segon.- Publicar aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i als portals corporatius del Servei de Salut de les Illes Balears (www.ibsalut.es) i de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera (www.asef.es).

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució -que exhaureix la via administrativa- es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que la dicta, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la data de publicació, d'acord als articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques,  en relació amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, del règim jurídic de l'administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Alternativament, també es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la data de publicació, d'acord amb els articles 8.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sens perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri procedent interposar.

 

Eivissa, data que consti a la signatura electrònica (22 d'abril de 2024)

El director gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera PD consellera de Salut de 8 d'agost de 2023 (BOIB núm. 112, de 12/08/2023) José Enrique Garcerán Azorín-Gómez