Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 273502
Resolució per la qual es realitza la correcció d’errades de la Resolució del conseller d’Empresa, Ocupació i Energia, d’11 d’abril de 2024, per la qual s'aprova la convocatòria 2024 d'ajuts per a compensar les despeses del primer any de cotització de la tarifa plana d’autònoms residents a les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Mitjançant Resolució del conseller d'Empresa, Ocupació i Energia, d'11 d'abril de 2024, es va aprovar la convocatòria 2024 d'ajuts per a compensar les despeses del primer any de cotització de la tarifa plana d'autònoms residents a les Illes Balears (BOIB núm. 49, de 13 d'abril de 2024).

2. Atesa l'errada detectada al punt 2 de la base vuitena que pot causar indefensió i inseguretat jurídica als potencials beneficiaris, es fa necessari modificar la Resolució de convocatòria esmentada.

Fonament de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, que disposa “Les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

RESOLUCIÓ

1. Corregir l'errada detectada al punt 2 de la base vuitena de la resolució de convocatòria, de la següent manera:

On diu:

“2. En tot cas, les persones sol·licitants han de presentar, juntament amb la seva sol·licitud, els documents següents:

a)  El document acreditatiu del pagament de l'import corresponent a la primera quota reduïda de cotització en el règim especial de la Seguretat Social dels treballadors per compte pròpia o autònoms.

b) El document o certificat acreditatiu de les facultats de representació, si escau, i sempre que no estigui inscrit en el Registre electrònic d'apoderaments.

c) En el supòsit que la persona sol·licitant s'integri o estigui integrada com a partícip en una societat civil o comunitats de béns, s'ha d'adjuntar la documentació acreditativa de la constitució d'aquesta.”

Ha de dir:

“2. En tot cas, les persones sol·licitants han de presentar els documents següents:

a) El document acreditatiu del pagament de l'import corresponent a la primera quota reduïda de cotització en el règim especial de la Seguretat Social dels treballadors per compte propi o autònoms, en el moment en que s'emeti el justificant del pagament.

b) La resolució d'alta en el Règim Especial de Treballadors Autònoms, juntament amb la seva sol·licitud de subvenció.

c) El document o certificat acreditatiu de les facultats de representació, si escau, i sempre que no estigui inscrit en el Registre electrònic d'apoderaments, juntament amb la seva sol·licitud de subvenció.

d) En el supòsit que la persona sol·licitant s'integri o estigui integrada com a partícip en una societat civil o comunitats de béns, s'ha d'adjuntar la documentació acreditativa de la constitució d'aquesta, juntament amb la seva sol·licitud de subvenció.”

 

2. Publicar aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, (signat electrònicament: 26 d'abril de 2024)

El director general d'Empresa, Autònoms i Comerç José Antonio Caldés Capelo Per delegació del conseller d'Empresa, Ocupació i Energia (BOIB núm. 103 de 22 de juliol de 2023)