Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DES MIGJORN GRAN

Núm. 273410
Correcció d'errades materials pel que fa a la convocatòria del procediment selectiu per a la creació d'una borsa de treball de tècnic mig d'administració general

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Correcció d'errades de les bases del procediment selectiu per la creació d'una borsa de treball de tècnic mig d'administració general com a funcionari interí de programa de l'Ajuntament des Migjorn Gran mitjançant concurs.

Mitjançant Resolució de Batlia núm.182/2024, s'ha aprovat la correcció d'errades materials de la Resolució de Batlia núm. 143/2024, de data 21 de març de 2024, pel que fa a la convocatòria del procediment selectiu per la creació d'una borsa de treball de tècnic mig d'administració general com a funcionari interí de programa de l'Ajuntament des Migjorn Gran mitjançant concurs.

Cosa que fem pública al Butlletí Oficial de les Illes Balears i al tauler d'anuncis electrònic del lloc web de l'Ajuntament des Migjorn Gran, als efectes establerts a l'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

 

Es Migjorn Gran, (signat electrònicament: 29 d'abril de 2024)

La batlessa Antonia Camps Florit

 

«RESOLC

Primer.- Admetre el recurs recurs de reposició per registre d'entrada número GE/011824/2024 per part del Sr. Eloi Catchot Fernández, el dia 22 d'abril de 2024.

Segon.- Rectificar la base quarta apartat c) de la convocatòria publicada al BOIB número 40, de data 23 de març de 2024, pel que fa als requisits dels aspirants per a la constitució mitjançant concurs d'una borsa de treball de tècnic mig d'administració general com a funcionari interí de programa de l'Ajuntament des Migjorn Gran i:

On diu:

«Estar en disposició del títol de llicenciatura o grau en l'àmbit de les ciències socials o estar en condicions d'obtenir-lo en la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds».

Que digui:

«Estar en disposició del títol de llicenciatura, grau o diplomatura universitària en l'àmbit de les ciències socials o estar en condicions d'obtenir-lo en la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds».

Tercer.- Iniciar de nou el procés selectiu, però sense prejudici de les persones que es van presentar de forma correcte en el termini que estipulaven les bases anterior i sense la necessitat de tornar a presentar ni la sol·licitud ni la documentació ja presentades.

Quart.- Incloure a Eloi Catchot Fernández al procés selectiu per a la constitució mitjançant concurs d'una borsa de treball de tècnic mig d'administració general com a funcionari interí de programa de l'Ajuntament des Migjorn Gran.

Cinquè.- Publicar aquesta modificació al BOIB i al tauler d'anuncis de l'Ajuntament des Migjorn Gran i donar un termini de 3 dies hàbils perquè les persones interessades puguin enviar la seva sol·licitud i la documentació sol·licitades al les bases de la convocatòria per a la constitució mitjançant concurs d'una borsa de treball de tècnic mig d'administració general com a funcionari interí de programa de l'Ajuntament des Migjorn Gran publicades al BOIB número 40, de data 23 de març de 2024».