Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TURISME, CULTURA I ESPORTS

Núm. 272913
Proposta de resolució per la qual es concedeixen subvencions en el marc de la nova convocatòria de les ajudes de minimis per a la modernització i la innovació en la higiene i en la neteja dels establiments d’allotjament turístic, destinada a la compra de mecanismes d’elevació de llits, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea amb Next Generation EU

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El 28 de desembre de 2023, es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears l'Ordre 25/2023 del conseller de Turisme, Cultura i Esports per la qual s'estableixen les bases reguladores i s'aprova una nova convocatòria de les ajudes de minimis per a la modernització i la innovació en la higiene i en la neteja dels establiments d'allotjament turístic, destinada a la compra de mecanismes d'elevació de llits, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea amb Next Generation EU.

2. El 8 de febrer de 2024, es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears l'Ordre 6/2024 del conseller de Turisme, Cultura i Esports per la qual es modifica l'Ordre 25/2023 en el sentit d'adaptar-la al nou règim de minimis que preveuen els articles 2.2 i 3.2 del Reglament (UE) 2023/2831 de la Comissió Europea, de 13 de desembre de 2023.

3. D'acord amb la nova redacció de l'article 10 de l'Ordre 25/2023 i del punt 8 de la convocatòria, aquesta està sotmesa al règim de minimis establert en el Reglament (UE) 2023/2831 de la Comissió Europea, de 13 de desembre de 2023, publicat en el DOUE núm. 2831, de 15 de desembre de 2023, pàgines 1 a 12. En conseqüència, les ajudes previstes són compatibles amb el mercat interior i, alhora, resten exemptes de l'obligació de notificació establerta en l'article 108, apartat 3, del Tractat de funcionament de la Unió Europea.

4. El termini per presentar sol·licituds es va iniciar el 29 de desembre de 2023 i finalitza el 30 de juny de 2024, d'acord amb l'establert en el punt 11 de la convocatòria.

5. L'article 16.2 de l'Ordre 25/2023 estableix que atès que l'objecte de la subvenció és el finançament d'actuacions que no requereixen la valoració comparativa amb altres propostes, es poden dictar les resolucions de concessió, una vegada que s'hagi comprovat el compliment dels requisits establerts en la convocatòria, encara que no hagi finalitzat el termini de presentació. La convocatòria no preveu la intervenció de cap comissió avaluadora.

6. A la vista de les sol·licituds presentades i en aplicació dels criteris per a l'adjudicació dels ajuts prevists en la convocatòria, es relacionen les persones sol·licitants que compleixen els requisits per poder ser beneficiàries de l'ajut i la quantia individual d'aquest, calculat d'acord amb els punts 5 i 6 de la convocatòria.

En concret, d'acord amb el punt 6 de la convocatòria, la intensitat de la subvenció s'estableix d'acord amb l'esquema següent:

a) Per als establiments de fins a 50 habitacions, se subvenciona el 50 % de la despesa elegible.

b) Per als establiments d'entre 51 i 150 habitacions, se subvenciona el 40 % de la despesa elegible.

c) Per als establiments de més de 150 habitacions, se subvenciona el 30 % de la despesa elegible.

La despesa elegible de l'ajuda és del 100 % del preu unitari de compra del mecanisme d'elevació de llits, amb un import màxim de 380 euros.

En conseqüència, l'annex d'aquesta proposta de resolució conté una relació de les persones proposades com a beneficiàries de l'ajut, amb indicació de la quantia individual de la subvenció.

7. De conformitat amb l'article 17.1 de l'Ordre 25/2023, la persona instructora, a la vista de l'expedient, ha de formular la proposta de resolució. Aquesta s'ha de notificar a la persona interessada, mitjançant la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, i s'ha d'obrir un tràmit d'audiència de deu dies hàbils a fi que pugui formular les al·legacions que consideri oportunes.

9. Consta en l'expedient administratiu que totes les persones proposades com a beneficiàries es troben al corrent de les obligacions tributàries i amb la Seguretat Social.

10. Hi ha crèdit adequat i suficient per imputar els pagaments dels ajuts a la partida pressupostària 12201/G/751C01/77000/00/MR071 dels pressuposts de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2024.

Fonaments de dret

1. La Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i el Reglament d'aquesta, aprovat pel Reial decret 887/2006, de 21 de juliol.

2. El Text refós de la Llei de subvencions, aprovat pel Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre.

3. La Llei 14/2014, de 29 de desembre, de finances de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

4. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

5. El Reial decret llei 36/2020, de 30 de desembre, pel qual s'aproven mesures urgents per a la modernització de l'Administració pública i per a l'execució del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

6. La Llei 4/2021, de 17 de desembre, de mesures extraordinàries i urgents per executar les actuacions i els projectes que s'han de finançar amb fons europeus en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

7. El Decret 75/2004, de 27 d'agost, de desplegament de determinats aspectes de la Llei de finances i de les lleis de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

8. El Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

9. L'Ordre 25/2023 del conseller de Turisme, Cultura i Esports per la qual s'estableixen les bases reguladores i s'aprova una nova convocatòria de les ajudes de minimis per a la modernització i la innovació en la higiene i en la neteja dels establiments d'allotjament turístic, destinada a la compra de mecanismes d'elevació de llits, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea amb Next Generation EU.

10. L'Ordre 6/2024 del conseller de Turisme, Cultura i Esports per la qual es modifica l'Ordre 25/2023 del conseller de Turisme, Cultura i Esport, de 20 de desembre de 2023, per la qual s'estableixen les bases reguladores i s'aprova una nova convocatòria de les ajudes de minimis per a la modernització i la innovació en la higiene i en la neteja dels establiments d'allotjament turístic, destinada a la compra de mecanismes d'elevació de llits, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea amb Next Generation EU.

11. El Reial decret 1118/2021, de 21 de desembre, pel qual es regula la concessió directa de subvencions destinades al finançament de les estratègies de resiliència turística per a territoris extrapeninsulars, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

12. El Reial decret 449/2022, de 14 de juny, pel qual es regula la concessió directa de subvencions destinades al finançament de les estratègies de resiliència turística per a territoris extrapeninsulars, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, i pel qual es modifiquen diversos reials decrets en matèria turística.

13. El Reglament (UE) 1407/2013 de la Comissió, de 18 de desembre de 2013, relatiu a l'aplicació dels articles 107 i 108 del Tractat de funcionament de la Unió Europea en els ajuts de minimis.

Proposta de resolució

Propòs al conseller de Turisme, Cultura i Esports que dicti una resolució en els termes següents:

1. Concedir una subvenció per a la compra de mecanismes d'elevació de llits a la persona sol·licitant indicada en l'annex i per l'import que s'hi assenyala, en el marc de la nova convocatòria per a la modernització i la innovació en la higiene i en la neteja dels establiments d'allotjament turístic, destinada a la compra de mecanismes d'elevació de llits, per donar compliment a l'article 37 bis de la Llei 8/2012, del turisme de les Illes Balears, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea Next Generation EU.

2. Autoritzar i disposar una despesa global de 561.622,17 €, a favor de les persones beneficiàries que figuren en l'annex i pels imports individuals que s'hi indiquen, amb càrrec a la partida pressupostària 12201/G/751C01/77000/00/MR071 dels pressuposts de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2024.

3. Fer constar que, d'acord amb el punt 12 de la convocatòria, el període d'execució de les actuacions subvencionables, enteses com la compra dels mecanismes d'elevació de llits, finalitza al cap de dos mesos de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears de la resolució de concessió de la subvenció.

4. Fer constar que, d'acord amb el punt 13 de la convocatòria, el termini per a la justificació de la subvenció finalitza al cap de tres mesos de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears de la resolució de concessió de la subvenció. D'acord amb l'article 20 de l'Ordre, la justificació de l'ajuda consisteix en la presentació de la documentació següent: factura i relació dels corresponents justificants bancaris o anàlegs que acreditin el pagament dels mecanismes d'elevació de llits pels quals s'ha sol·licitat l'ajut.

La presentació de la justificació ha de fer-se exclusivament de forma telemàtica, a través del tràmit específic posat a disposició dels interessats en el portal de la Direcció General de Turisme i en la Seu Electrònica de la CAIB. L'accés a aquest tràmit es pot fer també des de la pàgina web mrrturisme.caib.es > Convocatòries en tramitació > Nova convocatòria de subvenció per a la compra dels mecanismes d'elevació de llits, que es poden accionar bé mecànicament, o bé elèctricament, per a la modernització i la innovació en la higiene i en la neteja dels establiments d'allotjament turístic (2024) > Enllaç al tràmit telemàtic > Justificació de la subvenció.

5. Fer constar que la persona beneficiària de la subvenció ha de complir el règim de publicitat establert en el punt 16 de la convocatòria. Les característiques dels cartells informatius s'especificaran en la pàgina web mrrturisme.caib.es

6. Fer constar que aquesta subvenció ha estat finançada amb fons procedents del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Mecanisme de Recuperació i Resiliència.

 

Tràmit d'audiència

De conformitat amb l'article 17.1 de l'Ordre 25/2023 del conseller de Turisme, Cultura i Esports, es concedeix un termini de deu dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta proposta de resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, perquè les persones sol·licitants interessades hi puguin formular al·legacions.

La presentació de la les al·legacions ha de fer-se exclusivament de forma telemàtica, a través del tràmit específic posat a disposició dels interessats en el portal de la Direcció General de Turisme i en la Seu Electrònica de la CAIB. L'accés a aquest tràmit es pot fer també des de la pàgina web mrrturisme.caib.es > Convocatòries en tramitació > Nova convocatòria de subvenció per a la compra dels mecanismes d'elevació de llits, que es poden accionar bé mecànicament, o bé elèctricament, per a la modernització i la innovació en la higiene i en la neteja dels establiments d'allotjament turístic (2024) > Enllaç al tràmit telemàtic > Al·legacions en tràmit d'audiència. La identificació en el tràmit telemàtic s'ha de fer introduint el número d'expedient corresponent que s'indica en l'annex.

No es consideren vàlides, i, per tant, es tendran per no presentades, les al·legacions a través d'un altre mitjà que no sigui el tràmit electrònic específic esmentat.

En el cas que en el termini concedit per al tràmit d'audiència no es formulin al·legacions a la proposta de resolució i sempre que no s'hagi renunciat a la sol·licitud presentada, s'entén que la persona sol·licitant accepta l'import de la subvenció.

 

Palma, (signat electrònicament: 23 d'abril de 2024)

La secretària general María Isabel Sáez Sastre

 

ANNEX Persones proposades com a beneficiàries

 

NIF del sol·licitant

Número d'expedient

Sol·licitant

Nom de l'establiment

Import sol·licitat

Import de l'actuació subvencionable  (import total de la inversió)

Intensitat de l'ajut en funció del número d'habitacions de l'establiment (punt 6 de la convocatòria)

Proposta de l'import de la subvenció

B07800493

TUR_AJDLLITS_A1/2024

BIOMEDICINE SL

HOTEL FENIX

1.357,99

3.394,98

40

1.357,99

B07314677

TUR_AJDLLITS_A2/2024

PLAYA MONDRAGÓ SL

HOTEL APARTAMENTS PLAYA MONDRAGO

6.404,00

12.808,00

50

6.404,00

B57471724

TUR_AJDLLITS_A4/2024

HERMANAS REINA ESCANDELL SL

MIGJORN IBIZA SUITES & SPA

18.300,00

45.750,00

40

18.300,00

B07744626

TUR_AJDLLITS_A5/2024

HOSMOR S.L.U.

HOTEL BELL PORT

2.625,00

5.250,00

50

2.625,00

B07823636

TUR_AJDLLITS_A6/2024

POINT SOUTH HOTELS SL

HOTEL SAULO

6.765,00

12.853,50

50

6.426,75

B07661069

TUR_AJDLLITS_A7/2024

FLACALCO SL

FLACALCO HOTELS & APARTMENTS

5.546,00

11.092,00

50

5.546,00

B57460354

TUR_AJDLLITS_A8/2024

EXPLOTACIONES HOTELERAS GAMUNDI SL

HOTEL BAVIERA

2.670,00

6.675,00

40

2.670,00

B07660822

TUR_AJDLLITS_A9/2024

HOTEL CALA GAT SL

HOTEL CALA GAT

3.115 ,00

6.230 ,00

50

3.115 ,00

A07029051

TUR_AJDLLITS_A10/2024

GARCIAS SALVA SA

HOTEL PLAYA GOLF

3.217,50

10.725 ,00

30

3.217,50

B07293897

TUR_AJDLLITS_A11/2024

HOTEL DIAMANT SL

HOTEL DIAMANT

4.212,00

14.040,00

30

4.212,00

B07293897

TUR_AJDLLITS_A12/2024

HOTEL DIAMANT SL

APARTHOTEL DIAMANT

6.240,00

15.600,00

40

6.240,00

A07010119

TUR_AJDLLITS_A13/2024

HOTELES Y APARTAMENTOS, SA

HOTEL BELLA PLAYA & SPA

5.250,00

17.500,00

30

5.250,00

B07244833

TUR_AJDLLITS_A14/2024

MONT CENTRAL, SL

HOTEL MENORCA PATRICIA

3.769,50

7.539,00

50

3.769,50

A07158223

TUR_AJDLLITS_A15/2024

MARINS PLAYA SA

HOTEL MARINS

4.063,63

7.728,00

30

2.318,40

A07158223

TUR_AJDLLITS_A17/2024

MARINS PLAYA SA

YARTAN BOUTIQUE HOTEL

1.710,00

3.420,00

50

1.710,00

A07158223

TUR_AJDLLITS_A18/2024

MARINS PLAYA SA

MARINS BEACH CLUB

4.945,92

12.364,80

40

4.945,92

B07867344

TUR_AJDLLITS_A16/2024

NOVOMAR PAGUERA SL

HOTEL AP. NOVO MAR

5.065,80

12.664,50

40

5.065,80

B57123994

TUR_AJDLLITS_A19/2024

BIMONT BALEAR GESTION SL

OLA CALA D'OR

1.188,00

2.970,00

40

1.188,00

B07150857

TUR_AJDLLITS_A20/2024

BELL VEURE SL

TOMIR PORTALS SUITES

1.377,00

4.590,00

30

1.377,00

B16637902

TUR_AJDLLITS_A21/2024

PALMIRA CORALIAN SL

MAR HOTELS PLAYA MAR & SPA

11.266,74

37.555,80

30

11.266,74

B57923211

TUR_AJDLLITS_A22/2024

HOTELES ORME SL

TEIDE

2.620,44

6551,10

40

2.620,44

A07035611

TUR_AJDLLITS_A23/2024

NEREIDA SA

NEREIDA SUITES HOTEL

3.750,00

12.500,00

30

3.750,00

B07022213

TUR_AJDLLITS_A25/2024

BOTAFOCH, SOCIEDAD LIMITADA

HOTEL CARIBE IBIZA

3.356,91

11.189,70

30

3.356,91

B57873036

TUR_AJDLLITS_A26/2024

MONSUAU HOTELS SL

MONSUAU HOTEL

13.376,00

33.440,00

40

13.376,00

A07214323

TUR_AJDLLITS_A27/2024

DECATUR, SA

APARTAMENTOS BAHÍA POLLENSA

9.932,00

24.830,00

40

9.932,00

B16515397

TUR_AJDLLITS_A28/2024

FAMILIA VISTAMAR, SOCIEDAD LIMITADA

APARTAMENTOS VISTAMAR II

5.320,00

10.640,00

50

5.320,00

B16612715

TUR_AJDLLITS_A29/2024

FAMILIA MALACOSTA, SOCIEDAD LIMITADA

BOSSA BAY

6.460,00

12.920,00

50

6.460,00

B07055254

TUR_AJDLLITS_A30/2024

CALA RATJADA TENNIS SL

LAGO GARDEN ( & Apartaments)

4.200,00

10.500,00

40

4.200,00

B07010317

TUR_AJDLLITS_A31/2024

LAGO SL

H. LAGO PLAYA PARK

1.680,00

4.200,00

40

1.680,00

B57703332

TUR_AJDLLITS_A32/2024

IBIZA FEELING SL

THE RED

7.316,00

18.290,00

40

7.316,00

B57703332

TUR_AJDLLITS_A34/2024

IBIZA FEELING SL

THE WITHE

3.420,00

6.840,00

40

3.420,00

B57703332

TUR_AJDLLITS_A35/2024

IBIZA FEELING SL

THE BLUE

5.016,00

12.540,00

40

5.016,00

B07089410

TUR_AJDLLITS_A33/2024

APARTENIS SL

H.A LAGO PLAYA PARK

1.680,00

4.200,00

40

1.680,00

B57095341

TUR_AJDLLITS_A36/2024

FINCA CAS SANT SL

AGROTURISMO FINCA CAS SANT

4.180,00

8.360,00

50

4.180,00

A08206005

TUR_AJDLLITS_A44/2024

VILADOT IRAOLA SA

APARTAMENTOS LEMAN

5.032,86

10.065,72

50

5.032,86

A08206005

TUR_AJDLLITS_A55/2024

VILADOT IRAOLA SA

HOTEL LEMAN

13.129,20

32.823,00

40

13.129,20

A07020514

TUR_AJDLLITS_A38/2024

NA TACONERA HOTEL SA

NA TACONERA HOTEL

5.346,00

17.820,00

30

5.346,00

49925***N

TUR_AJDLLITS_A40/2024

*** *** ***

MAR DEL PLATA

2.716,07

5.432,13

50

2.716,07

A07141930

TUR_AJDLLITS_A41/2024

MARIMAT SA

HOTEL MARINA

6.047.69

15.119,22

40

6.047,69

B07606940

TUR_AJDLLITS_A42/2024

CLUB ES TALAIAL SL

CLUB ES TALAIAL

5.640,00

18.800,00

30

5.640,00

B16630642

TUR_AJDLLITS_A47/2024

INVERSIONES REUNIDAS DE BALEARES SL

SOTAVENTO

11.144,75

27.861,88

40

11.144,75

B16520918

TUR_AJDLLITS_A57/2024

RULLAN I OLIVER INVERSIONS SL

HOTEL LOS GERANIOS

5.502,60

11.005,20

50

5.502,60

B16521981

TUR_AJDLLITS_A58/2024

FALGUERA INVERSIONS SL

HOTEL EL GUIA

2.502,00

5.004,00

50

2.502,00

B16521981

TUR_AJDLLITS_A59/2024

FALGUERA INVERSIONS SL

SOLLER CENTER

1.465,20

2.930,40

50

1.465,20

B57058851

TUR_AJDLLITS_A65/2024

TORALIPO, SL

HOTEL MARICEL & SPA

13.652,00

34.130,00

40

13.652,00

B07026701

TUR_AJDLLITS_A70/2024

HOTEL PLAYA ESPERANZA SL

PLAYA ESPERANZA REPORT

6.540,00

21.800,00

30

6.540,00

B07048622

TUR_AJDLLITS_A71/2024

HOTEL HAITI SL

HOTEL HAITI

19.720,93

65.736,44

30

19.720,93

B16618647

TUR_AJDLLITS_A72/2024

NEPTUNO MEDITERRANEO SL

HOTEL CORAL

5.390,28

10.780,56

50

5.390,28

B07121049

TUR_AJDLLITS_A73/2024

HOTEL PLATJA D'OR SL

HOTEL PLATJA D'OR

15.427,36

51.424,52

30

15.427,36

A79069076

TUR_AJDLLITS_A75/2024

FALSTER SA

CALA D'OR PLAYA

3.152,00

7.880,00

40

3.152,00

A35247204

TUR_AJDLLITS_A76/2024

HOTEL PALMERAS SA

H10 BLUE MAR

1.665,84

4.164,60

40

1.665,84

B07661044

TUR_AJDLLITS_A81/2024

HOSTAL GILI SL

HOTEL NA FORANA

9.552,00

31.840,00

30

9.552,00

B07754781

TUR_AJDLLITS_A82/2024

HOTEL MAL PAS SL

HOTEL MAL PAS

2.993,45

6.955,52

40

2.782,21

A07036536

TUR_AJDLLITS_A83/2024

NA PAXINTA, S.A.

CAP DE MAR

3.245,76

8.114,40

40

3.245,76

A07190309

TUR_AJDLLITS_A84/2024

PRINZ HOTELES SA

HOTEL APARTAMENTOS ALBA

3.876,00

12.526,28

30

3.757,88

41358***B

TUR_AJDLLITS_A86/2024

*** *** ***

SES FOTGES

5.940,80

14.852 ,00

40

5.940,80

A07198021

TUR_AJDLLITS_A87/2024

SOL BAHIA SA

SOL BAHIA

7.399,80

14.799,60

50

7.399,80

B07472590

TUR_AJDLLITS_A88/2024

HOTEL CONCORD SL

FERRER TAMARINDOS

1.690,15

3.380,30

50

1.690,15

B07156458

TUR_AJDLLITS_A89/2024

HOTELES FERRER SL

HOTEL & SPA FERRER JANEIRO

5.582,12

18.607,08

30

5.582,12

A07120843

TUR_AJDLLITS_A92/2024

HOTEL CALA DOR, SA

HOTEL CALA D'OR

6420,62

16.051,00

40

6.420,40

B57748725

TUR_AJDLLITS_A93/2024

LLUCH-ANGEL GRUP SOCIEDAD LIMITADA

APARTAMENTOS ROYAL LIFE

5.500,52

11.001,04

50

5.500,52

B57052482

TUR_AJDLLITS_A95/2024

GESTIÓN TURÍSTICA EMAR, S.L.

HOTELS ELS PINS RESORT & SPA

19.096,43

63.654,76

30

19.096,43

B66176462

TUR_AJDLLITS_A96/2024

NAZCA PROYECTOS SL

HOTEL H10 CASA DEL MAR

2.839,50

9.465,00

30

2.839,50

A07190291

TUR_AJDLLITS_A99/2024

CALETA CLUB SA

LA CALETA

228,00

760,00

30

228,00

B57493991

TUR_AJDLLITS_A100/2024

NOUS PROJECTES I CALCULS SL

HOTEL NAUTIC

5.811,20

14.528,00

40

5.811,20

B07032105

TUR_AJDLLITS_A103/2024

COMERCIAL BORDOY SL

HOTEL CONTINENTAL PALMA

768,00

1.920,00

40

768,00

A07016074

TUR_AJDLLITS_A104/2024

EL ENCINAR DE VALLDEMOSSA SA

HOTEL BORDOY CONTINENTAL VALLDEMOSSA

3.093,41

7.733,52

40

3.093,41

B07914641

TUR_AJDLLITS_A105/2024

PAGUERA GOLF PARK SL

CONTINENTAL DON ANTONIO

1.680,00

5.600,00

30

1.680,00

B07267057

TUR_AJDLLITS_A112/2024

COMPLETO BAHIA PLAYA, SOCIEDAD LIMITADA

HOTEL BAHIA PLAYA

1.144,50

2.289,00

50

1.144,50

A07245251

TUR_AJDLLITS_A116/2024

APARTHOTEL CLUB POLLENSA SA

PUERTO AZUL SUITE HOTEL

3.981,76

9.954,40

40

3.981,76

B57656688

TUR_AJDLLITS_A117/2024

COUNTRY CLUB SON CLARET

CASTELL SON CLARET

6.650,00

13.300,00

50

6.650,00

B05430160

TUR_AJDLLITS_A121/2024

DOCKX HOTEL BALEARES SL

PORTOMAR APARTMENTS

13.333,44

32.500,20

40

13.000,08

X3390***A

TUR_AJDLLITS_A122/2024

*** *** ***

HOTEL SAMOS

6.274,50

20.915,00

30

6.274,50

B07982051

TUR_AJDLLITS_A123/2024

SON TROBAT SL

HOTEL RURAL SON TROBAT

7.915,20

19.788,00

40

7.915,20

B16653586

TUR_AJDLLITS_A124/2024

HOTEL ARS MAGNA SL

HOTEL ARS MAGNA

6.840,00

12.322,80

50

6.161,40

A07190309

TUR_AJDLLITS_A126/2024

PRINZ HOTELES SA

PRINSOTEL LA PINEDA

8.732,86

26.997,52

30

8.099,26

B07676836

TUR_AJDLLITS_A128/2024

EXPLOTACIÓN HOTELERA CALA MILLOR SL

SA VINYA DES CONVENT

2.122,50

4.245,00

50

2.122,50

B07555394

TUR_AJDLLITS_A133/2024

BARILLA TURISTICOS SL

APARTAMENTOS ARIEL

5.055,00

10.110,00

50

5.055,00

A07214026

TUR_AJDLLITS_A138/2024

HOTELES GAVIMAR, SA

HOTEL CALA GRAN

2.696,00

6.740,00

40

2.696,00

A07214026

TUR_AJDLLITS_A153/2024

HOTELES GAVIMAR, SA

APARTAMENTOS CALA GRAN II

3.370,00

6.740,00

50

3.370,00

 

 

A07214026

TUR_AJDLLITS_A182/2024

HOTELES GAVIMAR, SA

HOTEL COSTA DEL SUR

3.639,60

9.099,00

40

3.639,60

A07214026

TUR_AJDLLITS_A183/2024

HOTELES GAVIMAR, SA

APARTAMENTOS CALA GRAN

4.448,40

11.121,00

40

4.448,40

B07063134

TUR_AJDLLITS_A142/2024

HOTELERA LLAHO SL

HOTEL ARIEL

2.696,00

6.740,00

40

2.696,00

B07063134

TUR_AJDLLITS_A148/2024

HOTELERA LLAHO SL

APARTAMENTOS PINS D'OR

6.740,00

13.480,00

50

6.740,00

B07063134

TUR_AJDLLITS_A189/2024

HOTELERA LLAHO SL

HOTEL ARIEL CHICO

2.527,50

5.055,00

50

2.527,50

B07063134

TUR_AJDLLITS_A191/2024

HOTELERA LLAHO SL

APARTAMENTOS ARENAS D'OR

3.201,50

6.403,00

50

3.201,50

A07123441

TUR_AJDLLITS_A155/2024

APARTAMENTOS ZENITH SA

LA DORADA

29.771,24

94.501,48

30

28.350,44

B58875048

TUR_AJDLLITS_A156/2024

SABEL DE SERVICIOS SL

HOTEL CATALONIA SES ESTAQUES

4.283,52

14.278,40

30

4.283,52

A08365413

TUR_AJDLLITS_A157/2024

NIU SA

HOTEL CATALONIA MAJÓRICA

2.864,64

9.548,80

30

2.864,64

B07291693

TUR_AJDLLITS_A161/2024

TURISTICAS GIRASOL SL

HOTEL GIRASOL

2.464,02

7.967,00

30

2.390,10

B57897019

TUR_AJDLLITS_A176/2024

PIXELS HOTELS SL

BOOGALOO

3.534,00

7.068,00

50

3.534,00

41449***Q

TUR_AJDLLITS_A178/2024

*** *** ***

AGROTURISME CAN PLANELLS

1.980,00

3.419,20

50

1.709,60

A07100134

TUR_AJDLLITS_A185/2024

PANOVA SOCIEDAD ANONIMA

APARTHOTEL AQUASOL

4.380,00

10.950,00

40

4.380,00

B07023286

TUR_AJDLLITS_A186/2024

COMPAÑIA HOTELERA LAS LOMAS SL

ALUA GRAN CAMP DE MAR

12.226,56

40.755,20

30

12.226,56

B56626153

TUR_AJDLLITS_A211/2024

BALAGUERHOLIDAYS SL

HOTEL CASABLANCA

10.752,00

26,880,00

40

10.752,00

A07007826

TUR_AJDLLITS_A199/2024

HOTEL SABINA SA

HOTEL SABINA

9.753,66

32.510,80

30

9.753,24

A07007826

TUR_AJDLLITS_A200/2024

HOTEL SABINA SA

HOTEL SABINA PLAYA

7.431,36

18.578,40

40

7.431,36

B07031974

TUR_AJDLLITS_A206/2024

HOCALA SL

HOTEL BELIVE EXPERIENCE COSTA PALMA

4.628,40

11.571,00

40

4.628,40

B57525388

TUR_AJDLLITS_A209/2024

EIDENAI SL

ES BAULO PETIT HOTEL

819,20

2.048,00

40

819,20

 

 

 

 

 

 

TOTAL:

561.622,17