Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 272728
Correcció d'errors advertits en el reglament del procediment de selecció del personal funcionari interí al servei de l’Ajuntament de Calvià

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Decret de Batlia

Fets

1. En el BOIB núm. 16, de 6 de febrer 2021, es va publicar el reglament del procediment de selecció del personal funcionari interí al servei de l'Ajuntament de Calvià.

2. En la Resolució esmentada s'ha advertit una errada en el punt C.1) del Annexes I i II “Titulacions acadèmiques” i en concret en la valoració de “Altres estudis de Postgrau (Màster, Especialista Universitari o Expert Universitari)” que en lloc de valorar els estudis de postgrau a raó 0,0025 punts per crèdit es va establir per error 0,0025 punts per hora.

3. En la reunió de data 26 de març de 2024 de la Mesa General de Negociació es va aprovar, per unanimitat dels tres sindicats presents, STEI, UGT, SPPME i de la pròpia Administració, la correcció d'errors de l'esmentat reglament del procediment de selecció del personal funcionari interí al servei de l'Ajuntament de Calvià.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que es poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics que hi hagi en els seus actes.

2. D'altra banda, l'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fets en actes i disposicions administratius correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició.

En virtut del que estableix l'art. 21.1.h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, dicto la següent

Resolució

1. Rectificar l'error material detectat en el punt C.1) “Titulacions acadèmiques” dels annexos I i II del reglament del procediment de selecció del personal funcionari interí al servei de l'Ajuntament de Calvià.

On diu:

“Estudis de Postgrau:

- Títol de doctor/a: 2 punts.

- Altres estudis de Postgrau (Màster, Especialista Universitari o Expert Universitari): es puntuaran segons el núm. de crèdits de què constin, a raó de 0,0025 punts per hora.”

Ha de dir:

“Estudis de Postgrau:

- Títol de doctor/a: 2 punts.

- Altres estudis de Postgrau (Màster, Especialista Universitari o Expert Universitari): es puntuaran segons el núm. de crèdits de què constin, a raó de 0,0025 punts per crèdit.”

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució, d'acord amb els articles 8 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa.

 

(Signat electrònicament: 25 d'abril de 2024)

La tinenta de batle delegada de Serveis Generals, Informàtica i Innovació, Comunicació, Transparència, Coordinació Municipal i Educació (Delegació per resolució de Batlia de 21/11/2023) Isabel Bonet Saum