Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 271845
02_2024. Departament Tributari. Exposició matrícula IAE. Exercici 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

S'ha confeccionat per l'Agència Estatal d'Administració Tributària de Balears, la matrícula de l'Impost sobre activitats econòmiques del municipi de Palma corresponent a l'exercici 2023 (quotes municipals, quotes nacionals dels subjectes passius amb domicili fiscal en el municipi i quotes provincials), i s'exposarà al públic, en la Secció d'IAE i d'IVTM (Pl. Santa Eulàlia 9, 1r pis), durant el termini de quinze dies naturals comptats a partir del següent al de la publicació del present edicte en el BOIB.

Contra els actes administratius constitutius de la matrícula  podrà interposar-se, amb caràcter potestatiu, recurs de reposició davant el cap de la Dependència de Gestió de l'Agència Estatal d'Administració Tributària de Balears, en el termini d'un mes comptat des de l'immediat següent al del final de l'exposició pública de la matrícula, o reclamació davant el Tribunal economicoadministratiu regional de les Illes Balears en idèntic termini, sense que es puguin interposar simultàniament els dos recursos. Tot això en compliment del que disposen els articles 3r i 4t del Reial decret 243/1995, de 17 de febrer.

 

Palma, 29 d'abril de 2024

La cap del Departament Per delegació, decret de batlia núm. 3000 de 26/02/2014 (BOIB núm. 30 de 04/03/2014) Mª Gloria Belmonte Barcia