Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 269658
Requeriment de documentació complementària en el tràmit de subvencions MOVES III

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. El 3 de juliol de 2021, es va publicar la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III) mitjançant la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021

2. Els serveis tècnics de la Direcció General d'Economia Circular. Transició Energètica i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han detectat que manca una sèrie de documentació en els expedients,  la qual es detalla a la taula següent,  i que l'interessat ha d'aportar, d'acord amb l'apartat setè de la resolució de la convocatòria de referència.

Expedient

Sol·licitant

NIF

Anomalies

MOVESIII-2937/2021

A. RIERA NAUTIC SERVICE SL

***6375**

En el document 1 el nom del representant legal no coincideix amb el del DNI i les escriptures presentades

MOVESIII-2944/2021

VAZQUEZ AGUADO, ALEJANDRO

***1308**

El pressupost/factura de la instal·lació ha d'estar a nom del sol·licitant, ha d'estar desglossat en partides i costs unitaris i ha d'aparèixer l'emplaçament del PRVE

MOVESIII-3796/2021

JUAN JOSE, HERRERO PEÑALVER

***5533**

Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. Cal aportar el document 5 signat i segellat per l'empresa instal·ladora, indicar les dades de l'empresa instal·ladora i indicar el núm. RII de l'empresa instal·ladora habilitada.

MOVESIII-3907/2021

FILLS DE GERMANS MATEU SL

***5533**

Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric

MOVESIII-4744/2021

WESTPHAL, GASTON

***3836**

És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. És necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajuts de mínimis.

MOVESIII-4803/2021

VISSER, JASPER

***2147**

És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant, document amb signatura. Cal presentar certificat d'empadronament de la persona sol·licitant. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4991/2021

TITOS RAMIS, MIGUEL

***1347**

Cal indicar al pressupost la ubicació de la instal·lació. En el document 5 les dades de l'empresa instal·ladora no coincideixen amb les de l'empresa del pressupost i falta emplenar el nom i el NIF del representant de l'empresa instal·ladora.

MOVESIII-4992/2021

IBERDROLA CLIENTES SA

***7583**

El sol·licitant no està al corrent d'obligacions tributàries amb l'Agència Tributària estatal. És necessari aportar certificat de l'AEAT acreditant estar al corrent de pagaments pendents. Als pressuposts s'ha d'indicar l'emplaçament dels PRVE i el número de pressupost. Els pressupostos han d'indicar la quantia total de la inversió. No queda justificat l'elecció del pressupost més elevat del carregador de 120kW. Cal aportar el document 2 referent a la instal·lació. En el document 5 falta el núm RII. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4993/2021

CAÑELLAS HERNANDEZ, TOMEU

***3936**

Falta document 4: declaració de mínimis

MOVESIII-4994/2021

IBERDROLA CLIENTES SA

***7583**

El sol·licitant no està al corrent d'obligacions tributàries amb l'Agència Tributària estatal. És necessari aportar certificat de l'AEAT acreditant estar al corrent de pagaments pendents. Als pressuposts s'ha d'indicar l'emplaçament dels PRVE i el número de pressupost. Els pressupostos han d'indicar la quantia total de la inversió.

Cal presentar tres ofertes de diferents proveïdors quan l'import de la despesa subvencionable supera els 40.000 € en cas d'execució d'obres o 15.000 € quan es tracta d'altres contractes. Manquen els dos pressupostos no triats de la instal·lació. Cal aportar el document 2 referent a la instal·lació. En el document 5 falta el núm RII. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4995/2021

ECOHAPPYFINCAS, SL

***5993**

Cal aportar les escriptures completes.

MOVESIII-5032/2021

MARIN ABENGOZAR, ANTONIO

***8843**

En el document de sol·licitud la signatura digital s'ha de poder verificar. Cal aportar el certificat d'empadronament. Cal aportar el pressupost del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte MOVES obligatori d'almenys 1000€ + IVA. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5033/2021

CARDELL JIMENEZ, JUAN ROBERTO

***8603**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Cal aportar el certificat d'empadronament. És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle desballestat. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del 2023 del vehicle desballestat. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5034/2021

MACARRO ESCOBAR, ALEJANDRO

***6866**

Al document 5 el nº RII no es correcte i les coordenades UTM "X" e "Y" no corresponen al emplaçament ni a les dades introduïdes al tràmit telemàtic. Aclarir aquesta divergència.

MOVESIII-5035/2021

PEREZ SINUSIA, ANTONIA CRISTINA

***4315**

Cal que al pressupost es pugui identificar la ubicació del punt de càrrega. No coincideix amb la sol·licitud. Cal aportar el pressupost del carregador. A la factura no es pot identificar.

MOVESIII-5039/2021

MASSAGE BEACH IBIZA, SOCIEDAD LIMITADA

***3281**

En la sol·licitud s'ha d'emplenar les dades del representant legal de l'empresa que és qui signa la sol·licitud. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5041/2021

BONAIUTO BONAIUTO, SERGIO

***5923**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte i si té activitat mercantil i comercial (punts 5 i 7)

MOVESIII-5043/2021

JUANEDA BENEJAM, ESPERANZA

***2746**

Al pressupost s'ha de poder identificar la ubicació de la instal·lació que apareix a la sol·licitud. És necessari presentar el document 5 normalitzat, relatiu al punt de recàrrega. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5044/2021

MORILLAS RODRIGUEZ, JULIO

***2912**

Al document 5 no coincideixen els imports amb el pressupost presentat.

MOVESIII-5045/2021

GALAN FERNANDEZ, JUAN MANUEL

***3623**

Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric.

MOVESIII-5047/2021

LLOMPART PUJOL, JUAN MIGUEL

***3329**

Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. El pressupost ha d'estar detallat per partides. Cal emplenar degudament l'emplaçament de la infraestructura de recàrrega amb la direcció física.

MOVESIII-5050/2021

BORRAS TORRENS, MAGDALENA

***2128**

Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5051/2021

TORRES DOMENGE, JAIME

***6354**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5052/2021

BP ENERGIA ESPAÑA SA

***1358**

Cal aportar el pressupost d'obra i muntatge a nom del sol·licitant indicant la ubicació de la sol·licitud i datat. Algun pressupost no indica data ni número de pressupost. Cal que els tres pressupostos del carregador estiguin a no del sol·licitant. Cal aportar el document 2 degudament emplenat referent al carregador.,Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5053/2021

FRANCH BAGUE, MERCE

***3429**

Manca còpia del rebut de impost de tracció mecànica del darrer any.

MOVESIII-5054/2021

ANTONIO ALBERTO, BELTRAN AMENGUAL

***9577**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. Cal presentar el pressupost a nom de la persona sol·licitant de l'ajut. Ha d'estar detallat per partides. Cal emplenar les dades del representant de l'empresa instal·ladora que ha de ser qui signi, manca el segell de l'empresa instal·ladora.

MOVESIII-5055/2021

DOMINGO PONS, ANTONI LLUIS

***0194**

Cal aportar el pagament del darrer rebut de impost de tracció mecànica del vehicle a desballestar.

MOVESIII-5059/2021

PORCUNA GONZALEZ, PEDRO

***3182**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5060/2021

PARDO PRATS, ANTONIA

***1615**

Cal que el pressupost estigui desglossat per partides. Al document 5 no coincideix l'empresa instal·ladora amb la de la factura presentada.

MOVESIII-5063/2021

CUBINO ALGABA, DAVID

***7221**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. Cal presentar el pressupost a nom de la persona sol·licitant de l'ajut. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III". Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5064/2021

BISBAL AMORÓS, ANTONIO

***9602**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III". Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5068/2021

MOREY ESTEVA, S.L.

***6515**

A les escriptures presentades no apareix el sol·licitant de l'ajut com administrador. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5070/2021

PITIUSAS CARS SLU

***3263**

S'ha d'aportar la documentació acreditativa de les facultats de representació de la persona que formuli la sol·licitud d'ajut com a representant d'aquesta, inscrita degudament, si escau, en els registres públics corresponents. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5075/2021

GUEROLA MOLINA, VICENTE

***7310**

Cal aportar el document 1 degudament emplenat i signat. Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte i les dades específiques del sol·licitant. Cal aportar el DNI per poder acarar la signatura del sol·licitant. A la factura no indica l' emplaçament del punt de càrrega. Cal aportar el document 5 degudament emplenat i signat.

MOVESIII-5077/2021

SENTÍS GARCÍA, MARIO

***1464**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar el DNI o NIE del sol·licitant. Cal aportar el pressupost del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte MOVES obligatori d'almenys 1000€ + IVA. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5078/2021

SOLE GUILANYA, ELISABET

***3538**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat pel sol·licitant. No coincideixen ni el nom ni la firma amb el DNI. Cal que el document 5 estigui signat pel sol·licitant, ni les dades del sol·licitant ni la firma coincideixen amb el DNI.

MOVESIII-5079/2021

J2 SAILING SERVICES SL

***0514**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar el NIF de l'entitat. És necessari presentar el DNI o NIE del representant de l'empresa. Cal presentar el pressupost a nom del sol·licitant de l'ajut. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5081/2021

JIMENEZ TERUEL, JOSE RAUL

***3326**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat, indicant l'ajuda sol·licitada. S'ha marcat la casella d'autònom i sense activitat comercial, aclarir aquesta divergència. En cas d'autònoms és necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària. En cas d'autònoms és necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajuts de mínimis.

MOVESIII-5084/2021

HERRERIA CANO, MARIA DEL MONTE

***6598**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. Cal que el pressupost indiqui la ubicació de la infraestructura i estigui a nom de la persona sol·licitant de l'ajut. És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega signat i segellat per l'empresa instal·ladora. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5087/2021

BONED RIERA, ANTONIO

***3553**

És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. Cal presentar el permís de circulació vehicle desballestat. Cal presentar còpia del rebut de impost de tracció mecànica del darrer any.

MOVESIII-5088/2021

FRESNEDA FRESNEDA, JOSE ANGEL

***8442**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat, indicant l'import de la subvenció sol·licitada. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5095/2021

ROIG TUR, MARÍA ISABEL

***5197**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. S'ha d'indicar la inversió sol·licitada amb IVA. Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut. Cal presentar el permís circulació del vehicle desballestat. Cal aportar còpia del rebut de impost de tracció mecànica del darrer any.

MOVESIII-5102/2021

EQUIPO CONSULTOR INFORMATICO WMEGA SA

***2916**

Cal presentar el pressupost a nom de la persona sol·licitant de l'ajut. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III".

MOVESIII-5103/2021

ILLES BALEARS YACHTING S.L.

***3296**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5109/2021

SANTA LUCIA, S.A.

***0397**

El pressupost no indica el nom de l'empresa instal·ladora, ni el número de pressupost ni la data. Cal que el pressupost estigui a nom del sol·licitant. Cal aportar el document 5 signat i segellat per l'empresa instal·ladora. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5110/2021

SANTAMARTA GONZALEZ, RAUL OSCAR

***9651**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte (punt 7). És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. Cal aportar el permís circulació del vehicle desballestat. Cal aportar còpia del rebut de impost de tracció mecànica del darrer any.

MOVESIII-5112/2021

CARPINTERO CONTRERAS, BARBARA GARCIA

***0568**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar certificat d'empadronament per acreditar la residència a les Illes Balears. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5114/2021

NEUMATICS BINISSALEM SL

***6954**

Cal aportar el permís de circulació del vehicle de demostració a nom del concessionari segons l'apartat 11.3.1 c) de les bases de la convocatòria.

MOVESIII-5116/2021

ARTIGUES RAMIS, FRANCESC

***5705**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega signat i segellat per l'empresa instal·ladora. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5123/2021

KIRKOV KARADZHOV, VASIL

***2572**

En el document 1 falta la firma del sol·licitant, La factura del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5124/2021

FERRER MYGIND, ENRIQUE

***1669**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5128/2021

COOL MUSIC FESTIVALS SL

***6572**

El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III".      

 

 

 

Cal aportar el permís de circulació del vehicle de demostració a nom del concessionari segons l'apartat 11.3.1 c) de les bases de la convocatòria.

MOVESIII-5132/2021

COSTA GRANCHA, MARCOS JAVIER

***9495**

El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III".

MOVESIII-5134/2021

UDIPAL SL

***5069**

En la sol·licitud ha de figurar el representant legal de l'empresa i ha de ser qui signi la sol·licitud. És necessari presentar el DNI o NIE de la persona representant de l'empresa. S'ha d'aportar la documentació acreditativa de les facultats de representació de la persona que formuli la sol·licitud d'ajut com a representant d'aquesta, inscrita degudament, si escau, en els registres públics corresponents. Cal presentar el pressupost a nom de la persona sol·licitant de l'ajut. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5135/2021

RIVEROS LEDESMA, RODRIGO IVAN

***0961**

En el document 1 la validesa de la signatura es desconeguda. En el document 6 la validesa de la signatura es desconeguda. En el document 7 la validesa de la signatura es desconeguda. En el document 8 la validesa de la signatura es desconeguda.

MOVESIII-5136/2021

CABELLO PEREZ DE TUDELA, ISMAEL

***5203**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte. És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. Cal aportar el document 5 signat i segellat per l'empresa instal·ladora. S'ha de indicar el número RII.

MOVESIII-5137/2021

ZHU CHEN, BELEN

***7702**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5138/2021

MASSANELLA MALLORCA, S.L.

***7356**

En el document 1 cal emplenar degudament les dades del representant legal i cal indicar l'ajuda sol·licitada. Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric.

MOVESIII-5139/2021

LLINAS DARDER, PASCUAL JOSE

***1597**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5141/2021

ADROVER PIZA, FRANCISCO

***2809**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Cal presentar fotocòpia DNI, És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle desballestat. Cal aportar el darrer rebut de pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5142/2021

MÁRZQUEZ ROIG, TERESA

***2253**

El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III". Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5143/2021

AUTOESCUELA FORTI SL

***7011**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat, amb el nom o raó social i el CIF. S'ha d'aportar la documentació acreditativa de les facultats de representació de la persona que formuli la sol·licitud d'ajut com a representant d'aquesta, inscrita degudament, si escau, en els registres públics corresponents. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5145/2021

FEMENIA VIDAL, DANIEL

***6528**

En el cas que sigui autònom, cal presentar certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors. En el cas que sigui autònom, cal presentar la declaració de mínims (Doc. 4). Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5146/2021

PEREZ PALACIOS, SANTIAGO

***4966**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar certificat d'empadronament per acreditar la residència a les Illes Balears. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5147/2021

FRANCO, G3 INFORMATION TECHNOLOGIES SL

***5510**

D1 no indica representant ni està signat . Escriptura determina 3 admin. Mancomunats. En la sol·licitud ha de figurar el representant legal de l'empresa en l'apartat corresponent i ha de ser qui signi la sol·licitud. Segons escriptura constitució els tres administradors mancomunats. És necessari presentar el NIF de l'entitat i el DNI dels representants legals de l'empresa. Cal presentar el pressupost a nom de la persona sol·licitant de l'ajut. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III". Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient, signat, segons escriptura constitució, pels tres administradors mancomunats. Falta document 7, declaració principis PRTR, signat, segons escriptura constitució, pels tres administradors mancomunats.. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques signat, segons escriptura constitució, pels tres administradors mancomunats.

MOVESIII-5148/2021

CRUZ LLADÓ, JORDI

***0757**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5149/2021

RODRIGUEZ COTES, ALFONSO

***0088**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5151/2021

INSPECCIONES TECNICAS DE MALLORCA SAU

***2090**

Cal aportar el DNI de l'altre representant mancomunat de l'empresa. Cal que el pressupost estigui a nom del sol·licitant i es pugui identificar la ubicació de la instal·lació. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5152/2021

MIGUEL Y ANTONIO RODRIGUEZ FRAU CB

***2682**

Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III".

MOVESIII-5154/2021

CASADO PEREZ, DANIEL

***7562**

Cal presentar el pressupost a nom de la persona sol·licitant de l'ajut. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III".

MOVESIII-5155/2021

MIR GUASP, ARNALDO

***6225**

Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega degudament emplenat, amb les dades de l'empresa instal·ladora i les dades de la infraestructura i signat i segellat per l'empresa instal·ladora.

MOVESIII-5156/2021

TUEX SA

***2212**

Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric a nom del sol·licitant. Cal aportar el document 5 signat i segellat per l'empresa instal·ladora.

MOVESIII-5158/2021

FERRIOL MARTINEZ-CARRASCO, JUAN

***8949**

El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III".

MOVESIII-5159/2021

PLANAS PALOU, MARIA CONCEPCIÓN

***8859**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Emplenant els punts 5 i 7

MOVESIII-5160/2021

CORTES CORTES, MANUEL

***9229**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5162/2021

N&M CONSTRUCCIONES 1980, S.L.U.

***5881**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. No està signat. S'ha d'aportar la documentació acreditativa de les facultats de representació de la persona que formuli la sol·licitud d'ajut com a representant d'aquesta, inscrita degudament, si escau, en els registres públics corresponents. Amb la documentació aportada no queda acreditada la representació. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5163/2021

RODRIGO JIMENEZ, MIGUEL ANGEL

***1956**

Cal aportar el certificat d'empadronament. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III".

MOVESIII-5164/2021

GONZALEZ ROLDAN, ENCARNACION

***1375**

Cal aportar el document 5 signat pel sol·licitant i l'empresa instal·ladora.

En cas que no presenteu la documentació esmentada en el termini de deu dies des de la publicació d'aquesta comunicació al BOIB, se us tindrà per desistit de la vostra petició, atès l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú i de les administracions públiques, amb la resolució prèvia que declararà conclòs el procediment i ordenarà l'arxivament de les actuacions realitzades fins a aquell moment, d'acord amb l'article 21 d'aquesta Llei.

 

Palma, 26 d'abril de 2024

El director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic Diego Viu Domínguez