Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MONTUÏRI

Núm. 268970
Notificació animal abandonat al terme municipal de Montuïri per notificació infructuosa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

No havent-se pogut notificar en la forma establerta a l'article 42 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, a JUAN RAMÍREZ NAVARRO, l'escrit remès amb data 22 de març de 2024, corresponent a l'expedient número 108/2024, pel present i d'acord amb l'estipulat en l'art.44 de la citada Llei, es procedeix a la seva notificació mitjançant el present anunci en la forma que es transcriu a continuació :

Se li notifica que, mitjançant la FUNDACIÓ NATURA PARC, s'ha posat de manifest que s'ha recollit al municipi de Montuïri i traslladat a la FUNDACIÓ NATURA PARC, amb domicili a la Crta. de Sineu Km. 15.400, terme municipal de Santa Eugènia el següent animal:

NUM. MICROXIP IDENTIFICATIU: NUMERO MICROXIP - 978101084790906

Nombre del animal: NALA

PROPIETARI: JUAN RAMÍREZ NAVARRO

Segons indica la Fundació Natura Parc s'ha intentat la comunicació amb vostè via telèfon al contacte que figura al registre del Col·legi de Veterinaris.

Atès que la comunicació ha resultat infructuosa en tots els intents, per la present notificació i d'acord amb el que disposa la Llei 1/1992, de 8 d'abril, de protecció d'animals que viuen a l'entorn humà i en el Reglament que la desenvolupa, l'informem que disposa d'un termini de vuit dies hàbils, comptats a partir del següent a la data de la recepció d'aquesta notificació, per a la recollida de l'animal amb l'abonament previ de les despeses derivades de la recollida i trasllat de l'animal des de la via pública a Montuïri, fins a la Fundació Natura Parc, més les despeses de manutenció ocasionades (segons l'article 37 de l'Ordenança municipal per la tinença de cans i altres animals de companyia).

Transcorregut l'esmentat termini sense que s'hagi personat a la Fundació Natura Parc per a la recuperació de l'animal, aquest podrà ser cedit en adopció segons la normativa d'aplicació.

Així mateix, l'informem que l'abonament de les taxes esmentades i les possibles despeses de gestió ocasionades hauran de fer-se a l'Ajuntament de Montuïri  (Plaça Major, 1, de dilluns a divendres de 8:30h a 14:30h).

 

Montuïri, 15 d'abril de 2024

La batlessa de l'Ajuntament de Montuïri Paula Maria Amengual Nicolau