Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 269321
Decret 15/2024 de 26 d’abril, pel qual es disposa el cessament del director general de Coordinació i Transparència de la Conselleria de Presidència i Administracions Públiques

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 17.m) de la Llei 1/2019, de 31 de gener, del Govern de les Illes Balears, disposa que correspon al Consell de Govern nomenar i separar per decret els càrrecs públics de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears quan li ho atribueixi la legislació vigent.

L'article 41.e) de la mateixa Llei disposa que correspon als consellers proposar al Consell de Govern el nomenament i el cessament dels càrrecs públics que depenen de la seva conselleria.

D'altra banda, l'article 15.2 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que els directors generals es nomenen i se separen per decret del Govern de les Illes Balears, a proposta del titular de la conselleria.

Per tot això, a proposta de la consellera de Presidència i Administracions P´úbliques i havent-ho considerat el Consell de Govern en la sessió de dia 26 d'abril de 2024 següent

DECRET

Primer. Disposar el cessament del senyor Jaume Porsell Alemany com a director general de Coordinació i Transparència de la Conselleria de Presidència i Administracions Públiques, amb efectes des del dia 27 d'abril de 2024, al qual s'agraeixen els serveis prestats.

Segon. Publicar aquest Decret en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 26 d'abril de 2024

  La presidenta
La consellera de Presidència i Administracions Públiques Margarita Prohens Rigo
Antònia Maria Estarellas Torrens