Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANTANYÍ

Núm. 266644
Modificació de càrrecs de la Corporació amb dedicació especial

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Santanyí en sessió ordinària de dia 12 de febrer de 2024 acordà:

I. En el ple extraordinari de data 28/06/2023, de caràcter organitzatiu per al nou mandat sorgit de les eleccions locals celebrades dia 28/05/2023, es van establir els càrrecs de la corporació que s'havien d'exercir amb dedicació especial, fixant-se aleshores 5 càrrecs amb dedicació exclusiva i dos amb dedicació parcial del 90 i del 80%.

II. Una vegada transcorregut més de mig any des de l'inici del nou mandat, es considera convenient modificar l'esmentat acord, per tal d'afegir una dedicació parcial més, del 70%, prevista per atribuir al regidor delegat de Joventut i Esports.

III. Tenint en compte que no hi ha una limitació legal al nombre de dedicacions parcials i que, per tant, es respecten els límits establerts a l'article 75 ter de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, que fixen per a un municipi com Santanyí un màxim a un màxim de 5 càrrecs amb dedicació exclusiva, i d'acord amb l'estructuració de les àrees establerta per resolució de la Batlia, propòs al Ple de l'Ajuntament l'adopció del següent acord:

Únic. Modificar l'acord plenari de data 28/06/2023 de determinació dels càrrecs a exercir amb dedicació especial, en el sentit d'afegir el següent:

                    Nombre                                Càrrec                         Dedicació                       Jornada                      Retribució

                          1                                     Regidor/a                         Parcial                              70 %                        32.876,85 €

La retribució s'ha de distribuir anualment en 14 pagues mensuals d'idèntica quantia.

Els membres de la corporació que percebin retribucions per dedicació exclusiva o parcial han de ser donats d'alta en el règim general de Seguretat Social, i no poden cobrar indemnització per assistència a òrgans col·legiats.

 

Document signat electrònicament al marge (Santanyí, 25 d'abril de 2024)

La batlessa Maria C. Pons Monserrat