Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE LLUCMAJOR

Núm. 266398
Rectificació de l’errada material detectada a l’Acord de la Junta de Govern Local, de dia 4 de març de 2024, en virtut del qual s’acorda la participació en el procés unificat de selecció́ per cobrir les vacants de la categoria de policia local i la delegació a l’EBAP de l’aprovació de la convocatòria i la gestió́ del procés selectiu

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La junta de Govern, en sessió duta a terme dia 24 d'abril de 2024, ha adoptat, entre d'altres, el següent acord que es transcriu literalment:

«ANTECEDENTS

I. Dia 4 de març de 2024, la Junta de Govern Local va acordar la participació en el procés unificat de selecció́ per cobrir les vacants de la categoria de policia local i la delegació a la consellera de Presidència i Administracions Públiques, mitjançant l'Escola Balear d'Administració́ Pública, de l'aprovació́ de la convocatòria i la gestió́ del procés selectiu.

II. Una vegada publicat l'esmentat Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 33 de 7 de març de 2024, s'ha detectat una errada material a la publicació de l'edicte 2058 ja que es delega la cobertura de 9 places de policia local, quan haurien de ser 6 places: 2 places de la OEP 2021 (BOIB núm. 178 de 28 de desembre de 2021) i 4 places de la OEP 2023 (BOIB núm. 176 de 30 de desembre de 2023) .

FONAMENTS DE DRET

1.- L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques estableix que els errors materials, de fets o aritmètics detectats als actes administratius podran ser rectificats en qualsevol moment.

En conseqüència, ACORD:

PRIMER. Rectificar l'error material detectat a la part dispositiva primera de l'Acord de la Junta de Govern Local de dia 4 de març de 2024 i publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 33 de 7 de març de 2024 (edicte 2058), en el següent sentit:

On diu:

PRIMER.- Participar en el procés unificat de selecció per cobrir les vacants de la categoria de policia local i, en conseqüència, delegar a la consellera de Presidència i Administracions Públiques, mitjançant l'Escola Balear d'Administració Pública, la aprovació de la convocatòria i la gestió del procés selectiu per cobrir com a funcionari\a de carrera nou (9) places corresponents a l'escala d'administració especial, subescala serveis especials, del grup C, subgrup C1 de la categoria policia local vacants a la plantilla.”

Ha de dir:

PRIMER.- Participar en el procés unificat de selecció per cobrir les vacants de la categoria de policia local i, en conseqüència, delegar a la consellera de Presidència i Administracions Públiques, mitjançant l'Escola Balear d'Administració Pública, la aprovació de la convocatòria i la gestió del procés selectiu per cobrir com a funcionari\a de carrera sis (6) places corresponents a l'escala d'administració especial, subescala serveis especials, del grup C, subgrup C1 de la categoria policia local vacants a la plantilla.”

SEGON.- Comunicar el present Acord a la Conselleria de Presidència i Administracions Públiques, mitjançant l'Escola Balear d'Administració Pública

TERCER.- Publicar el present Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.»

Contra aquesta Resolució podran els interessats interposar recurs potestatiu de reposició davant aquest Ajuntament, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la publicació, de conformitat amb el que disposen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També podran interposar alternativament recurs contenciós-administratiu davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu amb seu a Palma de Mallorca, en el termini de dos mesos, de conformitat amb el que estableixen els articles 30, 112.3 i 114.1 c) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i 8, 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

En cas d'optar per la interposició del recurs de reposició no es podrà interposar un recurs contenciós-administratiu fins que s'hagi notificat la resolució expressa del recurs de reposició o hagi transcorregut un mes des de la seva interposició sense haver rebut la notificació, data en que es podrà entendre desestimat per silenci administratiu.

Tot això sense perjudici que puguin interposar qualsevol altre recurs que estimin oportú.

 

Llucmajor, 25 d'abril de 2024

La batlessa Maria Francisca Lascolas Rosselló