Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 266333
Resolució del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) per la qual s’incrementa el crèdit de la Resolució del president del FOGAIBA per la qual es convoquen subvencions per a la promoció dels productes agrícoles i alimentaris en règims de qualitat, per al període 2024-2026

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Amb data 27 de gener del 2024 es va publicar en el BOIB núm. 13 la Resolució del president del FOGAIBA de 23 de gener de 2024, per la qual es convoquen subvencions per a la promoció dels productes agrícoles i alimentaris en règims de qualitat, per al període 2024-2026.

La convocatòria assenyalada destina un import màxim de cinc-cents seixanta mil euros (560.000,00 €) a càrrec dels pressuposts del FOGAIBA de l'any 2024, amb la possibilitat d'incrementar-lo i amb uns percentatges de cofinançament del 30,70% a càrrec del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER), del 6,14% a càrrec del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) i del 63,16% a càrrec de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (CAIB).

Atès que aquesta línia d'ajuts està en procés de tramitació i que la demanda d'ajuts destinats a la promoció dels productes agrícoles i alimentaris en règims de qualitat s'ha incrementat respecte del que es preveia inicialment, i tenint en compte la disponibilitat pressupostària, es considera convenient incrementar la quantia destinada a aquesta convocatòria.

Per tot això, en virtut de les competències que tinc atribuïdes i a proposta del director gerent del FOGAIBA, dicto la següent

RESOLUCIÓ

Primer

Incrementar en cent vuitanta-un mil tres-cents euros (181.300,00 €) el crèdit que preveu la Resolució del president del FOGAIBA de 23 de gener de 2024, per la qual es convoquen subvencions per a la promoció dels productes agrícoles i alimentaris en règims de qualitat, per al període 2024-2026, per la qual cosa queda destinat un crèdit final per a aquesta línia d'ajuts de set-cents quaranta-un mil tres-cents euros (741.300,00 €).

Segon

Modificar el punt 1 de l'apartat segon de la Resolució del president del FOGAIBA per la qual es convoquen subvencions per a la promoció dels productes agrícoles i alimentaris en règims de qualitat, per al període 2024-2026, que queda redactat de la manera següent:

“1. Per a la primera convocatòria, corresponent a l'any 2024, es destina un import màxim de set-cents quaranta-un mil tres-cents euros (741.300,00 €) a càrrec dels pressuposts del FOGAIBA de l'any 2024. Aquesta quantia es pot incrementar amb crèdits que es poden destinar a aquesta finalitat”.

Tercer

Aquesta resolució s'ha de notificar a la Base de Dades Nacional de Subvencions i s'ha de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, (signat electrònicament: 25 d'abril de 2024)

El president del FOGAIBA Joan Simonet Pons