Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TURISME, CULTURA I ESPORTS

Núm. 266323
Resolució de la directora general de Cultura de modificació de l’annex 2 de la Resolució del director general de Cultura de 19 d’octubre de 2023 per la qual es convoquen les proves de l’any 2024 per obtenir els certificats oficials de coneixements de llengua catalana

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb l'article 6 del Decret 21/2019, de 21 de març, d'avaluació i certificació de coneixements de català, correspon actualment a la directora general de Cultura convocar les proves per obtenir els certificats oficials de llengua catalana. La convocatòria s'ha de fer sempre mitjançant una resolució que s'ha de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Mitjançant la Resolució del director general de Cultura de 19 d'octubre de 2023 (BOIB núm. 145, de 26 d'octubre), es van convocar les proves de l'any 2024 per obtenir els certificats oficials de coneixements de llengua catalana.

El dia 19 de març de 2024, la directora general de Cultura va dictar una resolució en què, entre d'altres aspectes, es modificava la composició dels membres suplents del Tribunal de nivell C2 que constaven a l'annex 2 de la resolució de convocatòria de les proves de l'any 2024.

Arran de diverses circumstàncies relacionades amb les tasques del Consell Insular de Mallorca es fa necessari modificar la composició del tribunal en què consta com a titular una persona adscrita actualment a aquest organisme.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Modificar la composició del Tribunal de nivell C2 que consta a l'annex 2 de la Resolució del director general de Cultura de 19 d'octubre de 2023, de manera que quedi compost pels membres següents:

Tribunal del nivell C2

Membres titulars

President: David Sintes Mateu

Secretària: Antònia Fullana Miralles

Vocal primera: Elisenda Farré Secall

Vocal segona: Maria Teresa Juan Garcia

Vocal tercer: David Jordi Llobet Martín

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs d'alçada davant el conseller de Turisme, Cultura i Esports en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 58 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

(Signat electrònicament: 25 d'abril de 2024)

La directora general de Cultura Ricarda Margarita Vicens Schluhe