Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CAMPOS

Núm. 265777
Anunci del projecte per a la instal·lació d'una pèrgola fotovoltaica amb 5 punts de recàrrega per a vehicles elèctrics al pàrquing de la urbanització de Son Durí

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb el que disposa l'article 231 de la Llei de contractes del sector públic, relatiu al projecte d'obres, l'adjudicació d'un contracte d'obres requerirà la prèvia elaboració, supervisió, aprovació i replanteig del corresponent projecte que definirà amb precisió l'objecte del contracte. L'aprovació del projecte correspondrà a l'òrgan de contractació tret que tal competència sigui específicament atribuïda a un altre òrgan per una norma jurídica.

De conformitat amb el que disposa l'article 149 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, l'execució de les obres públiques locals requereix l'elaboració, aprovació i replanteig previs del corresponent projecte tècnic, excepte que aquest no sigui exigible per al naturalesa de l'obra i la legislació aplicable.

Així mateix, disposa aquest precepte que aquests projectes, quan siguin obres de primer establiment o reforma estructural, han de ser exposats al públic per un termini no inferior a 15 dies.

El projecte referit es podrà consultar a l'Ajuntament de Campos tots els dies laborables en horari de 8 a 14 hores i es podran presentar les al·legacions que es tinguin per convinents dins el termini d'exposició pública de referència, a partir de publicació d'aquest anunci en el BOIB.

 

Campos, a la data de la signatura electrònica (25 d'abril de 2024

El regidor d'Urbanisme i Activitats, Medi Ambient, Servei d'Aigües, Platges i Sanitat Rafel Adrover Obrador)