Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MENORCA

INSTITUT MENORQUÍ D'ESTUDIS

Núm. 265048
Extracte de l’acord del Consell Rector de l’Institut Menorquí d’Estudis de data 7 de març de 2024, relatiu l’aprovació de les bases i de la convocatòria del II ajut d’Art i Contemporaneïtat a Menorca (Exp. I0015-2023-000045)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS 756487

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet del qual es pot consultar en la Base de Dades Nacional de Subvencions

(https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/756487):

Primer. Beneficiaris.

Aquesta convocatòria està oberta a creadors que treballin en qualsevol àmbit en les arts visuals.

Poden sol·licitar aquest ajut tant les persones físiques i jurídiques individualment com agrupacions de persones físiques o jurídiques sense personalitat jurídica independent, que hi concorrin en forma d'equip.

Segon. Objecte

L'objecte d'aquest ajut és el finançament d'un projecte de recerca i producció artística que promogui l'intercanvi entre processos de creació artística i d'investigació científica, i que tengui algun tipus de relació amb Menorca

Tercer. Bases reguladores

Aquesta convocatòria es regeix per les bases aprovades pel Consell Rector de l'Institut Menorquí d'Estudis de data 7 de març de 2024.

Quart. Import

L'import global màxim de la convocatòria és de 5.000 € (cinc mil euros)

Cinquè. Terminis de presentació de sol·licituds

30 dies naturals comptats a partir de l'endemà d'haver-se publicat aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

Sisè. Altres dades

Només es poden finançar o cofinançar projectes o activitats originals que no hagin estat iniciades abans de la convocatòria de l'ajut.

Pot ser objecte del projecte qualsevol àmbit de creació de les arts visuals.

Termini de presentació dels treballs: el projecte ha d'estar acabat per presentar el dia de les IV Jornades Art i Contemporaneïtat a Menorca, previsiblement a principi de desembre. No hi ha opció a pròrroga.

 

(Signat electrònicament: 24 d'abril de 2024)

El president de l'Institut Menorquí d'Estudis Adolfo Vilafranca Florit