Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE SANTA EUGÈNIA

Núm. 263766
Resolució de Batlia nomenament personal funcionari - Tècnic econòmic

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb la base onzena de les bases específiques de la convocatòria del procés selectiu per cobrir com a personal funcionari de carrera una plaça vacant de la categoria de tècnic econòmic de l'Ajuntament de Santa Eugènia per promoció interna horitzontal i vist que l'aspirant Sr. Jaume Cànaves Reynés , amb DNI 41******A, ha presentat en data 12 d'abril de 2024 (2024-E-RC-685):

a. Certificat mèdic, en model oficial, on consti que la persona aspirant no pateix malaltia o defecte físic que impedeixi desenvolupament de les corresponents funcions.

b . Còpia acarada del títol acadèmic exigit en les bases o certificat acadèmic que acrediti haver realitzat tots els estudis per a l'obtenció del títol i haver abonat les taxes desol·licitud de la seva expedició.

c. Declaració jurada o promesa de no haver estat separat, mitjançant expedient disciplinari, de cap administració pública, ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de funcions públiques.

d. Declaració jurada o promesa de no estar exercint cap lloc o activitat en el sector públic o privat delimitat per l'article 1 de la Llei 53 /1984, ni de rebre pensió de jubilació, retir o orfandat, indicant, així mateix, que no realitza cap activitat privada incompatible o subjecta a reconeixement de compatibilitat.

e. Fotocòpia acarada del DNI

D'acord amb això i vist l'acta del tribunal qualificador de dia 17 d'abril de 2024

RESOLC

Primer.- Nomenar al Sr. Jaume Cànaves Reynés amb DNI 41******A personal funcionari de carrera categoria Tècnic Econòmic de l'Ajuntament de Santa Eugènia

Segon.- Notificar dita resolució a l'interessat i comunicar-li que ha de prendre possessió en el termini de tres dies hàbils comptats a partir de l'endemà de la notificació.

Tercer.- Publicar dita resolució al BOIB i a la pàgina web de la corporació.

 

Santa Eugènia a la data de la signatura electrònica (24/04/2024)

El batle José Luis Urraca Martín