Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 263477
Exposició pública dels padrons fiscals corresponents a l’exercici de 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern de l'Ajuntament d'Inca de data 24 d'abril de 2024 va aprovar els següents padrons fiscals corresponents a l'exercici de 2024:

- Impost de béns immobles de naturalesa urbana, rústega i de característiques especials.

- Primer trimestre de la taxa per al servei de subministrament d'aigua potable.

De conformitat amb l'establert en l'article 102 de la Llei 58/2003 General Tributària, i l'article 69 de l'ordenança general de gestó, recaptació, inspecció i altres ingressos de Dret Públic locals, de l'Ajuntament d'Inca, els padrons s'exposaran al públic als efectes de reclamacions durant un termini d'un mes a comptar des de la publicació i trobant-se a disposició dels interessats en el Departament de Gestió Tributària.

Els interessats podran interposar en el termini pirmer trimestre d'un mes des de la finalització del termini d'exposició pública els següents recursos:

- Amb caràcter previ i potestatiu, recurs de reposició previst a l'article 14 del Reial Decret Legislatiu 2/2004 pel qual s'aprova el Text Refòs de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals.

- Reclamació econòmic-administrativa que tindrà caràcter previ al recurs contenciós administratiu.

- No es podran simultanejar ambdós recursos. En cas de que es faci, s'atendrà el presentat en primer lloc desestimant el segon.

- Qualsevol altre recurs que estimi procedent.

Aquest anunci té caràcter de notificació col·lectiva de conformitat a l'article 102 de la Llei 58/2003, General Tributària 

 

Inca, 24 d'abril de 2024.

El batle Virgilio Moreno Sarrió.