Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 255051
Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de modificació de la Resolució de 17 d’octubre de 2023 per la qual es varen aprovar les llistes d’aspirants que han superat el concurs extraordinari de mèrits del cos auxiliar de l’Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears se’ls nomena funcionaris de carrera i se’ls adjudica un lloc de feina

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. Mitjançant la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 16 de setembre de 2022 (BOIB núm. 122, de 17 de setembre de 2022), es varen aprovar les bases generals que han de regir el procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de l'Administració general i especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. En data 13 de juny de 2023 es va publicar la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual s'ofereixen els llocs de feina i es requereix als aspirants per que presentin la documentació acreditativa del compliment dels requisits del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. El 6 d'octubre de 2023 es varen fer públiques les llistes definitives de valoració de mèrits del cos auxiliar del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, inclosa la reserva de persones amb discapacitat.

4. El 19 d'octubre de 2023 es va publicar en el BOIB núm. 142 la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques per la qual s'aproven les llistes d'aspirants que han superat el concurs extraordinari de mèrits del cos auxiliar de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears se'ls nomena funcionaris de carrera i se'ls adjudica un lloc de feina.

5. La Sra. Inmaculada Lopez Noves i la Sra. Mari Luz Palou Benito, mitjançant sengles escrits presentats en data 23 d'octubre de 2023, varen renunciar al seu nomenament i a la plaça adjudicada, per la qual cosa es fa necessari modificar la llista de persones aspirants aprovades en el concurs extraordinari de mèrits del cos auxiliar de Mallorca, que figura en la Resolució esmentada en el punt anterior.

6. La Sra. Cristina Valls Fortuny i la Sra. Marissa Bosch Goñalons, mitjançant escrits presentats en data 23 i 20 d'octubre de 2023, respectivament, varen renunciar al seu nomenament i a la plaça adjudicada, per la qual cosa es fa necessari modificar la llista de persones aspirants aprovades en el concurs extraordinari de mèrits del cos auxiliar de Menorca que figura en la Resolució esmentada en el punt 5.

7. El Tribunal del subgrup C2 del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de l'Administració general CAIB, arran de l'estimació parcial d'un recurs d'alçada interposat per una persona aspirant, va modificar les puntuacions d'una relació de persones aspirants les quals figuraven dins les llistes d'aspirants que havien superat el procés selectiu del concurs i se'ls va nomenar personal funcionari de carrera i se'ls va adjudicar un lloc de feina del subgrup C2 per l'illa de Mallorca.Amb motiu d'aquesta estimació parcial, aquesta relació de persones aspirants perden la posició obtinguda i ja no superen el procés selectiu del concurs esmentat.

Per això, en data 19 de febrer de 2024, d'acord amb les noves puntuacions, es va publicar la llista parcial provisional rectificada de puntuacions obtingudes per aquesta relació de persones que han resultat modificades del cos auxiliar per a l'illa de Mallorca del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de l'Administració general CAIB.

Així mateix, es va publicar la llista provisional de puntuacions del cos auxiliar de l'illa de Mallorca i es va fer públic l'oferiment de llocs de feina disponibles.

8. En data 20 de febrer de 2024, una vegada conclòs el procediment de revisió i baremació dels mèrits del nombre addicional de persones aspirants i que es va fer públic en data de 23 de gener de 2024, es va públicar la llista provisional addicional de puntuacions que han obtingut les persones aspirants del cos auxiliar, per l'illa de Menorca, del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Així mateix, juntament amb aquesta llista provisional addicional de puntuacions, i d'acord amb la base 5.1 de la convocatòria, es va fer públic l'oferiment dels llocs de feina disponibles, del cos esmentat, i es va requerir a les persones aspirants incloses en la llista provisional addicional de puntuacions revisades pel Tribunal, abans esmentada, perquè en el termini de set dies hàbils, comptadors a partir de l'endemàde la seva publicació, presentessin escrit d'elecció dels llocs de treball oferts, per ordre de preferència, i la documentació acreditativa del compliment dels requisits, a què fa referencia la base 12 de la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 16 de setembre de 2022 (BOIB núm. 122, de 17 de desembre).

9. En data 11 de març es va publicar una correcció de la llista provisional addicional de valoració de mèrits del cos auxiliar per a l'illa de Mallorca, atès que per error es varen publicar, en data 19 de febrer de 2024 puntuacions de persones aspirants que ja havien estat revisades anteriorment pel Tribunal.

10. En data 15 d'abril de 2024 el Tribunal Qualificador ha acordat aprovar la llista definitiva addicional de valoració de mèrits amb les puntuacions que han obtingut les persones aspirants per ampliació de l'annex 2.

Elevar a la consellera la proposta de llista parcial definitiva de persones que han superat el procés selectiu en el sentit d'excloure d'aquesta llista les persones que varen ser nomenades funcionàries de carrera i que arran de l'estimació d'un recurs, han vist modificades les puntuacions obtingudes en la rectificació de puntuacions, també excloure d'aquesta llista les persones que varen renunciar al lloc adjudicat i incloure les noves persones que han superat el procés selectiu del concurs, un cop comprovat el compliment dels requisits i seguint l'ordre obtingut en les puntuacions.

Fonaments de dret

1. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

2. La Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. El Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears.

4. El Decret 27/1994, d'11 de març, pel qual s'aprova el Reglament d'ingrés del personal al servei de la Comunitat Autònoma.

5. La Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, per la qual s'aprova la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de l'Administració general i especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 122, de 17 de setembre de 2022).

6. El Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (modificat per Decret 16/2023, de 20 de juliol i Decret 17/2023, de 23 d'agost).

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Excloure de la llista definitiva de d'aspirants que varen superar el concurs extraordinari de mèrits del cos auxiliar de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 142, de 19 d'octubre) per la qual se'ls va nomenar funcionaris de carrera i se'ls va adjudicar un lloc de feina, arran de l'estimació d'un recurs, a les persones següents:

COS AUXILIAR MALLORCA

DNI

LLINATGES, NOM

***1444*

ALOY LLABRÉS, JOANA

***5010*

BARCELÓ MAYOL, FRANCINA AINA

***5951*

VELÁZQUEZ GARCÍA, MARIA DEL SOCORRO

***9851*

OBRADOR DE AGUILAR, MARIA SARA

2. Modificar parcialment la llista de persones que han superat el procés selectiu mitjançant la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques per la qual s'aproven les llistes d'aspirants que han superat el concurs extraordinari de mèrits del cos auxiliar de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 142, de 19 d'octubre) i nomenar personal funcionari de carrera del cos auxiliar de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears les persones següents:

COS AUXILIAR MALLORCA

DNI

LLINATGES, NOM

***0525*

GALVEZ DIAZ, JUAN FRANCISCO

***9122*

FERRIOL MUNAR, ANTONIA

***2148*

FEMENIAS DE TEBA, MARIA ANTONIA

***2198*

SASTRE ROIG, CATALINA MARIA

***9309*

ROMERO PEREZ, FRANCISCO JAVIER

***0768*

BLANCO MARQUET, ELENA

 

COS AUXILIAR MENORCA

DNI

LLINATGES, NOM

***1364*

NEGRE CATALA, ISABEL ANA

***3487*

SERVERA MOLL, SEBASTIA

3. Adjudicar els llocs de treball, d'acord amb el que es disposa en l'annex d'aquesta Resolució, a les persones aspirants que consten en la relació anterior, que han superat el concurs extraordinari de mèrits del cos auxiliar de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, després d'haver presentat la documentació pertinent, d'acord amb la seva petició efectuada i la puntuació obtinguda en el procés selectiu.

4. La presa de possessió s'ha d'efectuar en la conselleria corresponent, en el termini de tres dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

5. Abans de prendre possessió del lloc adjudicat, la persona interessada ha de fer constar que no ocupa cap lloc de treball ni que fa cap activitat en el sector públic de les que es comprenen en l'article 1 de la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques. Si du a terme cap activitat privada, incloses les de caràcter professional, ho ha de declarar en el termini de deu dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la presa de possessió, perquè l'òrgan competent acordi la declaració de compatibilitat o incompatibilitat.

6. Un cop publicat el nomenament, per adquirir la condició de funcionari de carrera s'ha d'efectuar el jurament o la promesa d'acatar la Constitució, l'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'ordenament vigent i prendre possessió en el termini reglamentari.

7. Declarar desistides de la seva sol·licitud per caducitat i excloses del procediment, a les persones que no hagin presentat l' escrit d'elecció dels llocs de treball oferts, per ordre de preferència, i la documentació acreditativa del compliment dels requisits, d'acord amb la base 12 de la convocatòria.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència i Administracions Públiques en el termini d'un mes, comptador a partir del següent a la seva publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptador a partir del següent a la publicació de la resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 17 d'abril de 2024)

La consellera de Presidència i Administracions Públiques Antònia Maria Estarellas Torrens

 

ANNEX Adjudicació del lloc de treball a les persones aspirants que han superat el concurs extraordinari de mèrits del cos auxiliar de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

COS AUXILIAR MALLORCA

CONSELLERIA / O.A.

UNITAT

CODI LLOC

NOM DEL LLOC

DESTÍ

LLINATGES, NOM

CONSELLERIA D'AGRICULTURA, PESCA I MEDI NATURAL

LLOCS BASE DE LA CONSELLERIA D'AGRICULTURA, PESCA I MEDI NATURAL (PALMA)

F01470346

LLOC BASE AUXILIAR

PALMA

FERRIOL MUNAR, ANTÒNIA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITATS

CENTRE DE PROFESSORAT IBSTEAM (PALMA)

F014700C0

LLOC BASE AUXILIAR

PALMA

SASTRE ROIG, CATALINA MARIA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITATS

IES SANTA MARIA (SANTA MARIA DEL CAMÍ)

F01470119

LLOC BASE AUXILIAR

SANTA MARIA DEL CAMI

BLANCO MARQUET, ELENA

O.A. INSTITUT D'ESTADÍSTICA DE LES ILLES BALEARS (IBESTAT)

DIRECCIÓ DE L'INSTITUT D'ESTADÍSTICA DE LES ILLES BALEARS (PALMA)

F0147031E

LLOC BASE AUXILIAR

PALMA

ROMERO PEREZ, FRANCISCO JAVIER

CONSELLERIA D'HABITATGE, TERRITORI I MOBILITAT

LLOCS BASE CONSELLERIA D'HABITATGE, TERRITORI I MOBILITAT (PALMA)

F014702UK

LLOC BASE AUXILIAR

PALMA

FEMENIAS DE TEBA, MARIA ANTÒNIA

CONSELLERIA DE SALUT

LLOCS BASE DE LA CONSELLERIA DE SALUT (PALMA)

F01470044

LLOC BASE AUXILIAR

PALMA

GALVEZ DIAZ, JUAN FRANCISCO

COS AUXILIAR MENORCA

CONSELLERIA / O.A.

UNITAT

CODI LLOC

NOM DEL LLOC

DESTÍ

LLINATGES, NOM

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITATS

ESCOLA D'ART (MAÓ)

F01470096

LLOC BASE AUXILIAR

MAÓ

NEGRE CATALA, ISABEL ANA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITATS

IES BIEL MARTÍ (FERRERIES)

F01470089

LLOC BASE AUXILIAR

FERRERIES

SERVERA MOLL, SEBASTIA