Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE PORRERES

Núm. 260551
Nomenament auxiliar administratiu/iva, grup C, subgrup C2

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant Decret de Batlia 2024-0220, de 23 d'abril, s'ha dictat el següent:

DECRET DE BATLIA

Antecedents

Per Decret de Batlia 2023-0284, de 1 de setembre de 2023, es va resoldre aprovar les bases reguladores del procediment selectiu, mitjançant concurs oposició, pel torn lliure, d'una plaça de l'escala de l'administració general, subescala auxiliar administrativa, personal funcionari de carrera, grup C, subgrup C2, inclosa a l'oferta pública d'ocupació corresponent a l'any 2022, les quals foren publicades al BOIB núm. 123, de 5 de setebre de 2023. La convocatòria es va publicar en el BOE núm. 220, de 14 de setembre de 2023.

Atesa l'acta de la sessió del tribunal qualificador de data 11 d'abril de 2024, de qualificació final i valoració del concurs-oposició, que proposa el nomenament com a funcionària de carrera a favor de l'aspirant que ha obtingut la major puntuació.

Atès que l'esmentada acta ha estat publicada en el tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament.

Vist el Decret de Batlia 2024-0187, de 11 d'abril, de proposta de nomenament de personal funcionari de carrera, escala Administració General, denominació auxiliar administratiu, grup C, subgrup C2.

Vist que l'aspirant acredita complir amb els requisits prevists a la convocatòria.

En virtut de les competències atribuïdes per la vigent normativa de règim local i la base novena de la convocatòria, RESOLC:

PRIMER.- Nomenar, amb efectes de 22 d'abril de 2024, personal funcionari de carrera, escala Administració General, denominació auxiliar administratiu, grup C, subgrup C2:

Llinatges i nom

DNI

GARAU OLIVER, CATALINA

***2799**

SEGON.- Publicar la present resolució al tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament i al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

TERCER.- Notificar la present resolució a la persona nomenada

 

Porreres, a data de la signatura electrònica (23 d'abril de 2024)

La batlessa Francisca Mora Veny