Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'HABITATGE, TERRITORI I MOBILITAT

Núm. 259520
Resolució de la directora general de Mobilitat per la qual s’adjudiquen 75 autoritzacions de lloguer de vehicles amb conductor d’àmbit insular i caràcter temporal a l’illa de Mallorca, amb el 50 % del nombre de sol·licitants de la llista de reserva

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El 8 de juny de 2019 es va publicar el Decret 46/2019, de 7 de juny, pel qual s'estableixen les autoritzacions de lloguer de vehicles amb conductor d'àmbit insular i caràcter temporal a l'illa de Mallorca.

2. L'article 4 del Decret 46/2019 estableix que les autoritzacions de lloguer de vehicles amb conductor d'àmbit insular i caràcter temporal habiliten per a la realització del servei, tant de caràcter urbà com interurbà, en tot l'àmbit territorial de l'illa de Mallorca, sense limitació per raó de l'origen o de la destinació, sempre que els ens locals amb competència en matèria de transport urbà no estableixin una normativa pròpia sobre la prestació. L'article esmentat també recull que el termini màxim per al qual es poden expedir aquestes autoritzacions és de sis mesos cada any. 

3. L'article 5 del Decret 46/2019 determina l'obligatorietat de l'obtenció de l'autorització per dur a terme l'activitat de lloguer de vehicles amb conductor d'àmbit insular i caràcter temporal.

4. El 5 de desembre de 2023, s'ha publicat, en el BOIB núm. 165, la Resolució de la consellera d'Habitatge, Territori i Mobilitat per la qual s'aprova la convocatòria per adjudicar 75 autoritzacions de lloguer de vehicles amb conductor d'àmbit insular i caràcter temporal a l'illa de Mallorca, per a la temporada corresponent a l'any 2024.

5. L'objecte d'aquestes bases és regular la convocatòria per adjudicar 75 autoritzacions de lloguer de vehicles amb conductor d'àmbit insular i caràcter temporal, de l'1 de maig al 31 d'octubre de 2024, a l'illa de Mallorca. En el termini de presentació de sol·licituds, concretament, se'n varen presentar 227.

6. La base cinquena (apartat 1, lletra b) estableix els criteris per atorgar les autoritzacions en el supòsit que el nombre de sol·licituds sigui superior al nombre d'autoritzacions per adjudicar, i s'estableix l'aplicació del barem d'adjudicació següent:

- Per protecció del medi ambient:

Tipus de vehicle

Classificació ambiental

Criteris d'adjudicació

Punts

Elèctrics o híbrids

Zero emissions i ECO

Antiguitat fins a un any

8

Elèctrics o híbrids

Zero emissions i ECO

Antiguitat fins a tres anys

7

Gas natural o GLP

 

Antiguitat fins a tres anys

7

Benzina

C

Antiguitat fins a un any

6

Benzina

C

Antiguitat fins a tres anys

5

Benzina

C

Antiguitat fins a quatre anys

4

- Per principi de necessitat i proporcionalitat: 4 punts per ser titulars d'autoritzacions de lloguer de vehicles amb conductor (VTC).

7. La base quarta de la convocatòria estableix el procediment per atorgar les autoritzacions. Concretament: «Una vegada finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, s'ha de publicar la llista provisional d'admesos i exclosos. Juntament amb aquesta llista provisional, s'ha d'atorgar un termini de deu dies hàbils, de conformitat amb l'article 68.1 de la Llei 39/2015, perquè les sol·licituds presentades que siguin incompletes o hagin incorregut en inexactitud o falsedat, a l'hora de formular-les, esmenin la falta en la qual hagin pogut incórrer en les seves declaracions; amb l'advertiment de considerar no presentada la sol·licitud si no es compleix el requeriment».

8. El 9 de gener de 2024, es va publicar en el web htpp://www.caib.es la llista provisional d'admesos i exclosos en relació amb les sol·licituds d'autoritzacions presentades en la convocatòria per adjudicar 75 autoritzacions de lloguer de vehicles amb conductor d'àmbit insular i caràcter temporal a l'illa de Mallorca, per a la temporada corresponent a l'any 2024 amb un annex 2 de la llista dels requerits per esmenar la falta en la qual hagin pogut incórrer en les seves declaracions; amb l'advertiment de considerar no presentada la sol·licitud si no es compleix el requeriment. Al mateix temps se'ls va notificar, i el termini per esmenar va finalitzar el 2 de febrer de 2024.

9. El 5 de febrer de 2024, es va dictar i es va tramitar la notificació de la resolució que declarava el desistiment de la petició dels sol·licitants que no varen esmenar dins termini.

10. Atès que es va produir un empat, el 7 de febrer de 2024, va tenir lloc un sorteig en la seu de la Direcció General de Mobilitat entre els sol·licitants d'autoritzacions de lloguer de vehicles amb conductor (VTC) en els termes prevists en la base cinquena (1b) de la convocatòria. Així, es va publicar en el web de la Direcció General de Mobilitat, el 8 de febrer de 2024, el resultat del sorteig amb les dues llistes per ordre de prelació, una llista en relació amb les 75 autoritzacions (amb 12 punts) i l'altra, de reserva amb la resta de sol·licitants.

11. El 15 de febrer de 2024, es va dictar la Resolució de la directora general de Mobilitat per la qual es publiquen la llista definitiva d'admesos i exclosos i la llista provisional informativa de les puntuacions dels aspirants que han obtingut les 75 autoritzacions de lloguer de vehicles amb conductor de caràcter temporal, per a l'illa de Mallorca, i dels aspirants que queden en la llista de reserva.

12. El 14 de març de 2024, es va publicar al procediment de la Seu Electrònica de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears una llista amb els requeriments a les persones interessades perquè, en el termini improrrogable de deu dies hàbils, esmenassin les sol·licituds en els termes prevists en l'article 68.1 de la Llei 39/2015, d'acord amb l'apartat 6 del punt quart de les bases específiques de la convocatòria. Transcorregut el termini i d'acord amb l'apartat 7 del punt quart de les bases específiques de la convocatòria, correspon fer pública la llista provisional dels adjudicataris de les autoritzacions de lloguer de vehicles amb conductor d'àmbit insular i caràcter temporal a l'illa de Mallorca, amb el 50 % del nombre de sol·licitants de la llista de reserva.

13. Els sol·licitants no inclosos en aquesta llista provisional d'adjudicataris de les autoritzacions de lloguer de vehicles amb conductor d'àmbit insular i caràcter temporal a l'illa de Mallorca, amb el 50 % del nombre de sol·licitants de la llista de reserva, disposaven d'un termini de deu dies hàbils per presentar les al·legacions que estimassin oportunes en contra de la mateixa. 

Una vegada finalitzat el termini, consten registrats els escrits d'al·legacions presentats pel Sr. David Vidal Canals, en nom i representació de “Mallorca Transfers, SL” (exp. 173)  i del Sr. Ivan Lara Ubete (exp. 221), que de forma resumida, consideren esmenat el defecte de documentació requerit per l'Administració sobre la documentació tècnica del vehicle.

14. La present Resolució serveix de motivació, d'acord amb el punt 9è de la base quarta de la convocatòria, en considerar que les al·legacions presentades no poden prosperar. 

En relació amb l'expedient núm.173 de “Mallorca Transfers,SL”,  la interessada reconeix que el canvi requerit en el permís de circulació (destinació del vehicle a servei públic -lloguer amb conductor) es va produir l' 11 d'abril de 2024, data que es troba fora del termini de deu dies hàbils per acreditar l'esmena de la deficiència observada.

  En relació amb l'expedient núm. 221 del Sr. Ivan Lara Ubete, cal fer la mateixa consideració ja que una vegada finalitzat el període de deu dies hàbils concedit per esmenar, el vehicle no complia amb les característiques requerides per efectuar aquesta modalitat de transport públic, segons s'observa en la consulta en la base de dades de Tràfic de dia 03/04/2024 on el vehicle tenia la consideració de mixte adaptable i no de turisme d'acord amb l'article 99.4 de la LOTT.

Cal dir que el període d'esmena de deficiències comprenia des de dia 15 de març a  2 d'abril de  2024 i que, segons les bases de la convocatòria, el termini és improrrogable. Per tant, l'esmena posterior al darrer dia hàbil concedit s'ha de considerar no efectuada.    

Fonaments de dret

1. El Decret 46/2019, de 7 de juny, pel qual s'estableixen les autoritzacions de lloguer de vehicles amb conductor d'àmbit insular i caràcter temporal a l'illa de Mallorca (BOIB núm.76, de 8 de juny de 2019).

2. La Resolució de la consellera d'Habitatge, Territori i Mobilitat de 30 de novembre de 2023 per la qual s'aprova la convocatòria per adjudicar 75 autoritzacions de lloguer de vehicles amb conductor d'àmbit insular i caràcter temporal a l'illa de Mallorca, per a la temporada corresponent a l'any 2024 (BOIB núm. 165, de 5 de desembre de 2023).

3. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques (BOE núm. 236, de 2 d'octubre de 2015).

4. La Llei 4/2014, de 20 de juny, de transports terrestres i mobilitat sostenible de les Illes Balears (BOIB núm. 88, de 28 de juny de 2014).

5. La Llei 16/1987, de 30 de juliol, d'ordenació dels transports terrestres (BOE núm.  182, de 31 de juliol de 1987).

Per tot això, dict la següent 

Resolució

1. Aprovar l'adjudicació definitiva de les 75 autoritzacions de lloguer de vehicles amb conductor d'àmbit insular i caràcter temporal, de l'1 de maig al 31 d'octubre de 2024, a l'illa de Mallorca, als adjudicataris que figuren en l'Annex 1 d'aquesta Resolució.

2. Constituir la llista de reserva definitiva  amb el 50 % del nombre de sol·licitants que figuren en l'Annex 3 d'aquesta Resolució. 

3. Excloure definitivament i tenir per desistides les sol·licituds d'autoritzacions de lloguer de vehicles amb conductor d'àmbit insular i caràcter temporal a l'illa de Mallorca per a la temporada de l'any 2024, que no han esmenat dins el termini corresponent, d'acord amb els motius que figuren en els Annexos 2 i 4 d'aquesta resolució. 

4. Ordenar la publicació d'aquesta resolució en el tauler d'anuncis de la Direcció General de Mobilitat, a la pàgina web htpp://www.caib.es i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs d'alçada davant la consellera d'Habitatge, Territori i Mobilitat en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la notificació, d'acord amb els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 58 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

 

(Signat electrònicament: 23 d'abril de 2024)

La directora general de Mobilitat Lorena del Valle Alonso

 

Annex 1 Llista definitiva d'adjudicataris

EXPEDIENT

IDENTIFICACIÓ SOL·LICITUD (REG. ENTRADA – DATA ENTRADA)

SOL·LICITANT

CIF SOL·LICITANT

PUNTS

NÚM. D'ORDRE (SEGONS SORTEIG 07-02-2024)

VEHICLE AUTORITZAT (MATRÍCULA)

136

GOIBE798236/2023 - 20/12/2023

AUTOS ARARAT TRANSPORTATION SL

B87985529

12

1

2794-MMY

070

GOIBE792245/2023 - 18/12/2023

JONATAN SILVA VARGAS

*****903J

12

2

6606-MNM

128

GOIBE798043/2023 - 20/12/2023

TRANSFERS LUXURY MALLORCA SL

B16662850

12

3

4560-MNS

186

GOIBE800956/2023 - 21/12/2023

MOOVE CARS GLOBAL SLU

B87357109

12

5

1342-MLY

006

GOIBE770806/2023 - 07/12/2023 VEHICULO 3

BICARS ALVECO SL

B57961716

12

6

6883-MFD

187

GOIBE800962/2023 - 21/12/2023

MOOVE CARS GLOBAL SLU

B87357109

12

7

1419-MLY

036

GOIBE779720/2023 - 12/12/2023

EXCLUSIVE BAY SLU

B16606741

12

8

8915-MNH

191

GOIBE801045/2023 - 21/12/2023 SOLICITUD 1

AUTOCARES GUASCH Y SERRA SL

B07132038

12

9

1355-MNJ

058

GOIBE785983/2023 - 14/12/2023

JAVIER JIMENEZ ROBLES

*****190V

12

10

6064-MNG

007

GOIBE770822/2023 - 07/12/2023 VEHICULO 1

STAR TRANSFERS, SL

B57466393

12

11

4608-MFM

079

GOIBE792862/2023 - 18/12/2023

DIMITROV MARINSKI STELIYAN

*****816A

12

12

3000-MGR

144

GOIBE798506/2023 - 20/12/2023

AUTOS LA MARUCA DA SERPE SL

B87985461

12

13

2822-MMY

140

GOIBE798407/2023 - 20/12/2023 SOLICITUD 1

RENT A VAN MB IBERICA SL

B87331062

12

14

1374-MNJ

093

GOIBE794720/2023 - 19/12/2023

MOVILIDAD BALEAR SLU

B10509123

12

15

6684-MNK

039

GOIBE781142/2023 - 13/12/2023

MARASON BUS SL

B30788228

12

16

8920-MNH

185

GOIBE800940/2023 - 21/12/2023

MOOVE CARS GLOBAL SLU

B87357109

12

17

1242-MLY

143

GOIBE798505/2023 - 20/12/2023

AUTOS LA MARUCA DA SERPE SL

B87985461

12

18

2802-MMY

131

GOIBE798107/2023 - 20/12/2023

GEST VTC SERVICE SL

B87878146

12

19

2514-MJV

129

GOIBE798075/2023 - 20/12/2023

GEST VTC SERVICE SL

B87878146

12

20

2393-MJV

016

GOIBE773936/2023 - 11/12/2023

AUTOCARES MARQUES SA

A07274814

12

22

0448-MJD

135

GOIBE798221/2023 - 20/12/2023

AUTOS ARARAT TRANSPORTATION SL

B87985529

12

23

2533-MJV

106

GOIBE796534/2023 - 20/12/2023

ROIG BUS SA

A07111628

12

24

2633-MHC

089

GOIBE794554/2023 - 19/12/2023

BALEARES BUSSINES CARS SL

B87920484

12

25

6690-MNK

149

GOIBE798573/2023 - 20/12/2023

VTC TRANSFER SOCIALITY SL

B87877882

12

26

2843-MMY

085

GOIBE794279/2023 - 19/12/2023

PONS TRANSFERS SL

B10601672

12

27

6168-MNR

210

GOIBE801257/2023 - 21/12/2023

SANTIAGO BUS TRANSFER SL

B10594265

12

28

8223-MNT

057

GOIBE785885/2023 - 14/12/2023

MARIA MAGDALENA TORRENS ESCALAS

*****083C

12

29

2884-MND

035

GOIBE779701/2023 - 12/12/2023

EXCLUSIVE BAY SLU

B16606741

12

30

8916-MNH

086

GOIBE794323/2023 - 19/12/2023

PONS TRANSFERS SL

B10601672

12

31

6166-MNR

196

GOIBE801189/2023 - 21/12/2023

TRANSFER BISBAL SL

B16654329

12

32

4455-MNV

013

GOIBE772433/2023 - 08/12/2023

BOHIGAS CARS SL

B07121262

12

33

6355-MGR

108

GOIBE796606/2023 - 20/12/2023

GRUPO EMPRESAS ROIG SA

A07132913

12

34

2619-MHC

200

GOIBE801218/2023 - 21/12/2023

RAMPOL TRANSPORTES 2022 SL

B09971375

12

35

2912-MNV

121

GOIBE797518/2023 - 20/12/2023

TRANSFERS NICOLAU RIGO SL

B57752719

12

36

4192-MNK

063

GOIBE788409/2023 - 15/12/2023

GOELECTRIC MALLORCA SL

B01822600

12

37

5859-MGC

054

GOIBE785815/2023 - 14/12/2023

MIGUEL MORAGUES MORANTA

*****508N

12

38

9453-MKL

049

GOIBE784891/2023 - 14/12/2023

RAICARS MALLORCA TRANSFERS SL

B44726123

12

39

6954-MNV

224

GOIBE801312/2023 - 21/12/2023

IVAN LARA UBETE

*****071Z

12

40

9394-MML

109

GOIBE796645/2023 - 20/12/2023

GRUPO EMPRESAS ROIG SA

A07132913

12

41

2786-MJX

061

GOIBE786695/2023 - 15/12/2023

UEP TRANSFERS SL

B10617975

12

42

0921-MHJ

003

GOIBE770749/2023 - 07/12/2023 VEHICULO 3

VIRAVANTI SLU

B57683856

12

43

9030-MGN

183

GOIBE800908/2023 - 21/12/2023

MOOVE CARS BALEARS SLU

B87356283

12

44

1129-MLY

020

GOIBE774963/2023 - 11/12/2023

XISCA TRANSFERS PISCIS SL

B07581044

12

46

9629-MMV

004

GOIBE770806/2023 - 07/12/2023 VEHICULO 1

BICARS ALVECO SL

B57961716

12

48

6384-MDZ

211

GOIBE801258/2023 - 21/12/2023

SANTIAGO BUS TRANSFER SL

B10594265

12

49

8222-MNT

033

GOIBE779554/2023 - 12/12/2023

MARASON BUS SL

B30788228

12

50

8924-MNH

147

GOIBE798558/2023 - 20/12/2023

VTC TRANSFER SOCIALITY SL

B87877882

12

51

2792-MMY

197

GOIBE801192/2023 - 21/12/2023

TRANSFER BISBAL SL

B16654329

12

52

4619-MNW

021

GOIBE775001/2023 - 11/12/2023

XISCA TRANSFERS PISCIS SL

B07581044

12

53

7061-MFT

015

GOIBE773867/2023 - 11/12/2023

AUTOCARES MARQUES SA

A07274814

12

54

9953-MMR

088

GOIBE794529/2023 - 19/12/2023

BALEARES BUSSINES CARS SL

B87920484

12

55

6683-MNK

133

GOIBE798131/2023 - 20/12/2023

GEST VTC SERVICE SL

B87878146

12

56

1732-MJV

145

GOIBE798510/2023 - 20/12/2023

AUTOS LA MARUCA DA SERPE SL

B87985461

12

57

2806-MMY

026

GOIBE776118/2023 - 11/12/2023

JUAN CHAPARRO ORTEGA

*****065Q

12

58

5199-MNH

001

GOIBE770749/2023 - 07/12/2023 VEHICULO 1

VIRAVANTI SLU

B57683856

12

59

4076-MFW

150

GOIBE798643/2023 - 20/12/2023 SOLICITUD 1

NANO CAR TRANSPORTE DE VIAJEROS SL

B87998787

12

60

7993-MLP

009

GOIBE770822/2023 - 07/12/2023 VEHICULO 3

STAR TRANSFERS, SL

B57466393

12

62

9210-MDZ

095

GOIBE794941/2023 - 19/12/2023

IRUBUS SA

A20140471

12

63

8913-MNH

159

GOIBE798816/2023 - 20/12/2023

UEP TRANSFERS SL

B10617975

12

64

2521-MLH

078

GOIBE792704/2023 - 18/12/2023

TRANSFERS COSTA 2023 SL

B56354731

12

66

9145-MNV

154

GOIBE798667/2023 - 20/12/2023 SOLICITUD 2

EL COLO RENTA COCHES SL

B22380232

12

67

2757-MLH

096

GOIBE795033/2023 - 19/12/2023

IRUBUS SA

A20140471

12

68

8926-MNH

180

GOIBE800871/2023 - 21/12/2023

ARES CAPITAL SAU

A80358955

12

69

1171-MLY

223

GOIBE801310/2023 - 21/12/2023

IVAN LARA UBETE

*****071Z

12

70

9393-MML

152

GOIBE798643/2023 - 20/12/2023 SOLICITUD 3

NANO CAR TRANSPORTE DE VIAJEROS SL

B87998787

12

71

7711-MLH

050

GOIBE784937/2023 - 14/12/2023

RAICARS MALLORCA TRANSFERS SL

B44726123

12

72

7650-MNT

091

GOIBE794586/2023 - 19/12/2023

BALEARES BUSSINES CARS SL

B87920484

12

73

6686-MNK

100

GOIBE795800/2023 - 19/12/2023

VTC FELP TRANFER SL

B87878153

12

74

4069-MGY

125

GOIBE797817/2023 - 20/12/2023

VTC FELP TRANFER SL

B87878153

12

75

7045-MHW

069

GOIBE792244/2023 – 18/12/2023

ILM EVENTS SL

B67731422

12

1 (RESERVA)

7847-MDG

002

GOIBE770749/2023 – 07/12/2023 – VEHICULO 2

VIRAVANTI SLU

B57683856

12

2 (RESERVA)

4699-MGG

087

GOIBE794368/2023- 19/12/2023

PONS TRANSFERS SL

B10601672

12

3 (RESERVA)

1980-MNM

105

GOIBE796487/2023- 20/12/2023

ROIG BUS SA

A07111628

12

6 (RESERVA)

1866-MHC

193

GOIBE801045/2023- 21/12/2023

AUTOCARES GUASCH Y SERRA SL

B07132038

12

8 (RESERVA)

0433-MMS

153

GOIBE798667/2023 – 20/12/2023

EL COLO RENTA COCHES SL

B22380232

12

9 (RESERVA)

8974-MMW

Annex 2 Llista definitiva d'adjudicataris exclosos

EXPEDIENT

IDENTIFICACIÓ SOL·LICITUD (REG. ENTRADA – DATA ENTRADA)

SOL·LICITANT

CIF SOL·LICITANT

NÚM. D'ORDRE (SEGONS SORTEIG 07-02-2024)

MATRÍCULA VEHICLE

MOTIU D'EXCLUSIÓ

130

GOIBE798086/2023 - 20/12/2023

TRANSFERS LUXURY MALLORCA SL

B16662850

4

---

NO CONSTA QUE EL SOL·LICITANT HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

221

GOIBE801305/2023 - 21/12/2023

IVAN LARA UBETE

*****071Z

21

9334-MML

SEGONS LA DOCUMENTACIÓ APORTADA I, TAMBÉ, SEGONS CONSULTA A LA DGT DE LES DADES DEL VEHICLE EFECTUADA DIA 03-04-2024, ESTÀ CLASSIFICAT COM A VEHICLE MIXTE ADAPTABLE I D'ACORD AMB L'ARTICLE 99.4 DE LA LOTT HA D'ESTAR CLASSIFICAT COM A TURISME.

081

GOIBE793171/2023 - 18/12/2023

TRANSFERS CALA D'OR SL

B16656118

45

7927-LYG

NO CONSTA QUE EL SOL·LICITANT HAGI ESMENAT CAP DE LES DEFICIÈNCIES EN EL TERMINI ATORGAT PER A ESMENAR-LES.

067

GOIBE789985/2023 - 16/12/2023

UEP TRANSFERS SL

B10617975

47

4397-MJF

NO HA ESMENAT LA DEFICIÈNCIA DE TENIR EL VEHICLE DESTINAT A LLOGUER DE VEHICLES SENSE CONDUCTOR EN EL TERMINI ATORGAT (SEGONS CONSULTA A LA DGT EFECTUADA DIA 04-04-2024, EL VEHICLE SEGUEIX DESTINAT A LLOGUER SENSE CONDUCTOR).

173

GOIBE800653/2023 - 21/12/2023

MALLORCA TRANSFERS SL

B72520471

61

0450-MMP

SEGONS LA DOCUMENTACIÓ APORTADA I, TAMBÉ, SEGONS CONSULTA A LA DGT DE LES DADES DEL VEHICLE EFECTUADA DIA 03-04-2024, NO CONSTA QUE HAGI ESMENAT LA DEFICIÈNCIA DE TENIR EL VEHICLE DESTINAT A ÚS PARTICULAR QUAN, SEGONS LA LLETRA B DE LA BASE SEGONA DE LA CONVOCATÒRIA, HA D'ESTAR DESTINAT A SERVEI PÚBLIC – LLOGUER AMB CONDUCTOR.

175

GOIBE800839/2023 - 21/12/2023

MOBILITY ON TIME SL

B44809317

65

9439-MML

SEGONS EL CONTRACTE DE LLOGUER DEL VEHICLE (APORTAT EN TERMINI D'ESMENA DE DEFICIÈNCIES) NO ES POT DESTINAR A L'ACTIVITAT DE LLOGUER DE VEHICLE AMB CONDUCTOR. CONCRETAMENT, EL CONTRACTE DIU: «El vehículo será destinado al uso exclusivo para el fin que se ha arrendado, concretamente, alquiler de vehículo sin conductor.»

Annex 3  Llista definitiva de reserva

EXPEDIENT

IDENTIFICACIÓ SOL·LICITUD (REG. ENTRADA – DATA ENTRADA)

SOL·LICITANT

CIF SOL·LICITANT

PUNTS

NÚM. D'ORDRE (SEGONS SORTEIG 07-02-2024)

MATRÍCULA VEHICLE

005

GOIBE770806/2023 - 07/12/2023 VEHICULO 2

BICARS ALVECO SL

B57961716

12

11

4184-MNH

123

GOIBE797771/2023 - 20/12/2023

VTC FELP TRANFER SL

B87878153

12

15

1726-MHC

134

GOIBE798200/2023 - 20/12/2023

AUTOS ARARAT TRANSPORTATION SL

B87985529

12

16

2352-MJV

107

GOIBE796568/2023 - 20/12/2023

GRUPO EMPRESAS ROIG SA

A07132913

12

20

2614-MHC

178

GOIBE800861/2023 - 21/12/2023

ARES CAPITAL SAU

A80358955

12

21

1150-MLY

151

GOIBE798643/2023 - 20/12/2023 SOLICITUD 2

NANO CAR TRANSPORTE DE VIAJEROS SL

B87998787

12

23

3873-MMS

184

GOIBE800917/2023 - 21/12/2023

MOOVE CARS BALEARS SLU

B87356283

12

24

1141-MLY

182

GOIBE800886/2023 - 21/12/2023

MOOVE CARS BALEARS SLU

B87356283

12

32

1128-MLY

181

GOIBE800882/2023 - 21/12/2023

ARES CAPITAL SAU

A80358955

12

35

1207-MLY

008

GOIBE770822/2023 - 07/12/2023 VEHICULO 2

STAR TRANSFERS, SL

B57466393

12

36

9360-MKM

148

GOIBE798565/2023 - 20/12/2023

VTC TRANSFER SOCIALITY SL

B87877882

12

43

2785-MMY

146

GOIBE792211/2023 - 18/12/2023

ILM EVENTS SL

B67731422

11

55

0519-MDH

137

GOIBE798386/2023 - 20/12/2023 SOLICITUD 1

AUTOS NOROESTE ALQUILER DE COCHES CON CONDUCTOR SL

B84784685

11

58

5379-LSX

090

GOIBE794558/2023 - 19/12/2023

ROIG BUS SA

A07111628

11

64

3911-LYS

018

GOIBE774040/2023 - 11/12/2023

AUTOCARES MARQUES SA

A07274814

11

67

9202-MB

 

Annex 4 Llista definitiva d'exclosos del torn de reserva

EXPEDIENT

IDENTIFICACIÓ SOL·LICITUD (REG. ENTRADA – DATA ENTRADA)

SOL·LICITANT

CIF SOL·LICITANT

PUNTS

NÚM. D'ORDRE (SEGONS SORTEIG 07-02-2024)

MATRÍCULA VEHICLE

MOTIU D'EXCLUSIÓ

199

GOIBE801206/2023 - 21/12/2023

TRANSFER BISBAL SL

B16654329

12

4

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

209

GOIBE801255/2023 - 21/12/2023

SANTIAGO BUS TRANSFER SL

B10594265

12

5

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

028

GOIBE776176/2023 - 11/12/2023

JUAN CHAPARRO ORTEGA

*****065Q

12

7

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

119

GOIBE797460/2023 - 20/12/2023

TRANSFERS NICOLAU RIGO SL

B57752719

12

10

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

120

GOIBE797493/2023 - 20/12/2023

TRANSFERS NICOLAU RIGO SL

B57752719

12

12

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

201

GOIBE801221/2023 - 21/12/2023

RAMPOL TRANSPORTES 2022 SL

B09971375

12

13

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

034

GOIBE779683/2023 - 12/12/2023

EXCLUSIVE BAY SLU

B16606741

12

14

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

059

GOIBE785999/2023 - 14/12/2023

JAVIER JIMENEZ ROBLES

*****190V

12

17

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

060

GOIBE786016/2023 - 14/12/2023

JAVIER JIMENEZ ROBLES

*****190V

12

18

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

172

GOIBE800537/2023 - 21/12/2023

JUAN ANTONIO PUJOL MUÑOZ

*****805M

12

19

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

022

GOIBE775031/2023 - 11/12/2023

XISCA TRANSFERS PISCIS SL

B07581044

12

22

0346-LTM

NO CONSTA QUE HAGI ESMENAT CAP DEFICIÈNCIA DE LA DOCUMENTACIÓ PRESENTADA EN EL TERMINI ATORGAT PER A ESMENAR-LES.

202

GOIBE801223/2023 - 21/12/2023

RAMPOL TRANSPORTES 2022 SL

B09971375

12

25

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

094

GOIBE794793/2023 - 19/12/2023

MOVILIDAD BALEAR SLU

B10509123

12

26

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

097

GOIBE795063/2023 - 19/12/2023

IRUBUS SA

A20140471

12

27

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

027

GOIBE776146/2023 - 11/12/2023

JUAN CHAPARRO ORTEGA

*****065Q

12

28

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

056

GOIBE785871/2023 - 14/12/2023

MARIA MAGDALENA TORRENS ESCALAS

*****083C

12

29

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

192

GOIBE801045/2023 - 21/12/2023 SOLICITUD 2

AUTOCARES GUASCH Y SERRA SL

B07132038

12

30

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

092

GOIBE794677/2023 - 19/12/2023

MOVILIDAD BALEAR SLU

B10509123

12

31

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

198

GOIBE801197/2023 - 21/12/2023

TRANSFER BISBAL SL

B16654329

12

33

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

032

GOIBE779532/2023 - 12/12/2023

MARASON BUS SL

B30788228

12

34

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

177

GOIBE800860/2023 - 21/12/2023

MOBILITY ON TIME SL

B44809317

12

37

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

168

GOIBE800165/2023 - 21/12/2023

SHOWPOLE SL

B57830960

12

38

9145-MNV

EL SOL·LICITANT DESISTEIX DE LA SOL·LICITUD

176

GOIBE800851/2023 - 21/12/2023

MOBILITY ON TIME SL

B44809317

12

39

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

138

GOIBE798386/2023 - 20/12/2023 SOLICITUD 2

AUTOS NOROESTE ALQUILER DE COCHES CON CONDUCTOR SL

B84784685

12

40

4974-MGX

NO CONSTA QUE HAGI ESMENAT LES DEFICIÈNCIES PEL QUE FA A APORTAR UN VEHICLE QUE COMPLEIXI LES CARACTERÍSTIQUES DECLARADES A LA SOL·LICITUD I LA RESTA DE REQUISITS D'AQUEST VEHICLE.

073

GOIBE792311/2023 - 18/12/2023

JONATAN SILVA VARGAS

*****903J

12

41

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

062

GOIBE787190/2023 - 15/12/2023

TUTRANSFERS PAU&MANU SL

B09787136

12

42

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

051

GOIBE784981/2023 - 14/12/2023

RAICARS MALLORCA TRANSFERS SL

B44726123

12

44

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

115

GOIBE797101/2023 - 20/12/2023

SHOWPOLE SL

B57830960

11

45

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

165

GOIBE799460/2023 - 21/12/2023 SOLICITUD 3

JUAN ANTONIO PUJOL MUÑOZ

*****805M

11

46

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

142

GOIBE798407/2023 - 20/12/2023 SOLICITUD 3

RENT A VAN MB IBERICA SL

B87331062

11

47

1103-MDK

NO CONSTA QUE HAGI ESMENAT LES DEFICIÈNCIES PEL QUE FA A APORTAR UN VEHICLE QUE COMPLEIXI LES CARACTERÍSTIQUES DECLARADES A LA SOL·LICITUD I LA RESTA DE REQUISITS D'AQUEST VEHICLE.

139

GOIBE798386/2023 - 20/12/2023 SOLICITUD 3

AUTOS NOROESTE ALQUILER DE COCHES CON CONDUCTOR SL

B84784685

11

48

8610-LYS

NO CONSTA QUE HAGI ESMENAT LES DEFICIÈNCIES PEL QUE FA A APORTAR UN VEHICLE QUE COMPLEIXI LES CARACTERÍSTIQUES DECLARADES A LA SOL·LICITUD I LA RESTA DE REQUISITS D'AQUEST VEHICLE.

163

GOIBE799460/2023 - 21/12/2023 SOLICITUD 1

JUAN ANTONIO PUJOL MUÑOZ

*****805M

11

49

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

228

GOIBE791934/2023 - 18/12/2023

TVM EVENTS SL

B56416183

11

50

7041-MDT

NO CONSTA QUE HAGI ESMENAT CAP DEFICIÈNCIA DE LA DOCUMENTACIÓ PRESENTADA EN EL TERMINI ATORGAT PER A ESMENAR-LES.

064

GOIBE788710/2023 - 15/12/2023

DIMITROV MARINSKI STELIYAN

*****816A

11

51

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

055

GOIBE785841/2023 - 14/12/2023

MIGUEL MORAGUES MORANTA

*****508N

11

52

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

114

GOIBE796990/2023 - 20/12/2023

SHOWPOLE SL

B57830960

11

53

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

072

GOIBE792271/2023 - 18/12/2023

ILM EVENTS SL

B67731422

11

54

3318-MDZ

NO CONSTA QUE HAGI ESMENAT CAP DEFICIÈNCIA DE LA DOCUMENTACIÓ PRESENTADA EN EL TERMINI ATORGAT PER A ESMENAR-LES.

167

GOIBE799762/2023 - 21/12/2023

VARON TRANSFERS SL

B16651515

11

56

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

074

GOIBE791877/2023 - 18/12/2023

TVM EVENTS SL

B56416183

11

57

7043-MDT

NO CONSTA QUE HAGI ESMENAT CAP DEFICIÈNCIA DE LA DOCUMENTACIÓ PRESENTADA EN EL TERMINI ATORGAT PER A ESMENAR-LES.

227

GOIBE792052/2023 - 18/12/2023

MALLORCA PRIVATE SERVICES SL

B16670481

11

59

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

158

GOIBE798790/2023 - 20/12/2023

GOELECTRIC MALLORCA SL

B01822600

11

60

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

132

GOIBE798116/2023 - 20/12/2023

TRANSFERS LUXURY MALLORCA SL

B16662850

11

61

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

226

GOIBE792096/2023 - 18/12/2023

MALLORCA PRIVATE SERVICES SL

B16670481

11

62

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

075

GOIBE791901/2023 - 18/12/2023

TVM EVENTS SL

B56416183

11

63

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

164

GOIBE799460/2023 - 21/12/2023 SOLICITUD 2

JUAN ANTONIO PUJOL MUÑOZ

*****805M

11

65

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

166

GOIBE799702/2023 - 21/12/2023

VARON TRANSFERS SL

B16651515

11

66

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

157

GOIBE798767/2023 - 20/12/2023

GOELECTRIC MALLORCA SL

B01822600

11

68

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

141

GOIBE798407/2023 - 20/12/2023 SOLICITUD 2

RENT A VAN MB IBERICA SL

B87331062

11

69

5664-LWP

NO CONSTA QUE HAGI ESMENAT CAP DEFICIÈNCIA DE LA DOCUMENTACIÓ PRESENTADA EN EL TERMINI ATORGAT PER A ESMENAR-LES.

220

GOIBE801304/2023 - 21/12/2023

FREDY SARRIA RODRIGUEZ

*****911B

8

70

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

098

GOIBE795177/2023 - 19/12/2023

ROSAN SL

B07019441

8

71

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

222

GOIBE801307/2023 - 21/12/2023

FREDY SARRIA RODRIGUEZ

*****911B

8

72

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.

068

GOIBE791281/2023 - 18/12/2023

ZAHEER ASGHAR

*****257Y

8

73

 

NO CONSTA QUE HAGI APORTAT CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE VEHICLE EN ELS TERMINIS ATORGATS.