Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 259443
Llista provisional de reconeixement de canvis de nivells, manteniments i nous ingressos de carrera professional dels treballadors de l’Ajuntament d’Alcúdia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant resolució de batlia núm. 2024/1056 de data 19 d'abril de 2024, s'ha emès resolució de la llista provisional de reconeixement de canvis de nivells de carrera professional dels treballadors de l'ajuntament d'Alcúdia.

Cosa que fem pública al Butlletí Oficial de les Illes Balears i al tauler d'anuncis electrònic del lloc web de l'ajuntament d'Alcúdia, als efectes establerts a l'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

 

Alcúdia, a la data de la signatura electrònica (22 d'abril de 2024)

La batlessa Josefina Linares Capó

 

RESOLUCIÓ DE BATLIA

Primer.- Aprovar, com annexos a aquesta resolució, els manteniments de nivells, els canvis de nivells i els nous ingressos a la carrera professional horitzontal dels treballadors de l'ajuntament d'Alcúdia, en relació amb la formació realitzada durant l'any 2023.

Segon.- Publicar aquesta resolució a la seu electrònica de l'ajuntament d' Alcúdia i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Tercer.- Concedir un termini de 10 dies hàbils, comptadors a partir del dia següent de la publicació de la resolució en el BOIB, perquè els interessats puguin presentar les al·legacions que estimin oportunes.

Documents adjunts