Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE LA MAR I DEL CICLE DE L'AIGUA

Núm. 259313
Resolució del conseller de la Mar i del Cicle de l’Aigua per la qual es modifica la Resolució del conseller de la Mar i del Cicle de l’Aigua per la qual es convoquen els exàmens per a l’obtenció de les titulacions per al govern d’embarcacions d’esbarjo per a l’any 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En data 6 de febrer de 2024, es va publicar la Resolució del conseller de la Mar i del Cicle de l'Aigua per la qual es convoquen els exàmens per a l'obtenció de les titulacions per al govern d'embarcacions d'esbarjo per a l'any 2024.

2. S'han detectat irregularitats en titulacions que no disposen de codi de verificació, que han estat emeses per administracions diferents a la que convoca les proves i aportades pels interessats juntament amb la sol·licitud de participació a les proves per a l'obtenció de les titulacions per al govern d'embarcacions d'esbarjo.

Fonaments de dret

La Resolució del conseller de la Mar i del Cicle de l'Aigua per la qual es convoquen els exàmens per a l'obtenció de les titulacions per al govern d'embarcacions d'esbarjo per a l'any 2024 (BOIB núm. 18, de 6 de febrer de 2024).

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Modificar l'apartat c) del quart punt de l'annex 1 de la Resolució del conseller de la Mar i del Cicle de l'Aigua per la qual es convoquen els exàmens per a l'obtenció de les titulacions per al govern d'embarcacions d'esbarjo per a l'any 2024, que queda redactat de la manera següent:

c) La còpia del títol immediatament inferior, en el cas que se sol·liciti l'examen de patró de iot i de capità de iot, o el mòdul específic de patró d'embarcació d'esbarjo (PEE), o l'acreditació d'haver-lo sol·licitat i que es compleixen els requisits per expedir-lo en la data de la sol·licitud.

Respecte de titulacions que no disposen de codi de verificació i que han estat emeses per administracions diferents a la que convoca les proves, s'ha d'aportar un certificat de veracitat emès per l'administració competent en l'expedició de la titulació aportada.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller de la Mar i del Cicle de l'Aigua en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (22 d'abril de 2024)

El conseller de la Mar i del Cicle de l'Aigua Juan Manuel Lafuente Mir