Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 255060
Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de correcció d’errades de la Resolució de 12 d’abril de 2024 per la qual es nomenen funcionaris de carrera del concurs extraordinari de mèrits del cos facultatiu superior, especialitat tècnic en ocupació i mercat de treball de l’Administració especial la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i se’ls adjudica un lloc de feina

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedentes

1. En data 18 d'abril de 2024 s'ha publicat en el BOIB núm. 51 la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques per la qual es nomenen funcionaris de carrera del concurs extraordinari de mèrits del cos facultatiu superior de l'Administració especial la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (excepte especialitat geografia) i se'ls adjudica un lloc de feina.

2. S'han detectat errades en la transcripció dels noms de vàries persones en el nomenament i en l'adjudicació del lloc del cos facultatiu superior, escala humanística i de ciències socials, especialitat tècnic en ocupació i mercat de treball que s'han de corregir.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que aquestes poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics que hi hagi en els seus actes.

2. D'altra banda, l'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratius correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició.

3. Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (modificat per Decret 16/2023, de 20 de juliol i Decret 17/2023, de 23 d'agost).

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Corregir les errades advertides en les transcripcions dels noms de varies persones en els nomenaments i l'adjudicació de llocs de treball del cos facultatiu superior, escala humanística i de ciències socials, especialitat tècnic en ocupació i mercat de treball en els termes següents:

Nomenar personal funcionari de carrera dels cossos facultatius superiors de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (excepte l'especialitat de geografia) les persones següents:

Cos facultatiu superior, tècnic en ocupació i mercat de treball, Mallorca.

DNI

LLINATGES, NOM

***4348*

Leal Mayol, Elena

Adjudicació dels llocs de treball a les persones aspirants que han superat el procés extraordinari d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits del cos facultatiu superior de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (excepte especialitat geografia).

 

COS FACULTATIU SUPERIOR, ESCALA HUMANÍSTICA I DE CIÈNCIES SOCIALS, ESPECIALITAT TÈCNIC EN OCUPACIÓ I MERCAT DE TREBALL (MALLORCA).

CONSELLERIA / O.A.

CENTRE DIRECTIU

UNITAT

CODI LLOC

NOM DEL LLOC

DESTÍ

ILLA

ORDRE

LLINATGES, NOM

O.A. SERVEI D'OCUPACIÓ DE LES ILLES BALEARS (SOIB)

VICEPRESIDÈNCIA DEL SOIB

VICEPRESIDÈNCIA DEL SOIB (PALMA)

F01670113

LLOC BASE TÈCNIC/A SUPERIOR

PALMA

MALLORCA

2

SERRA SOLER, JOANA ISABEL

 2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el Portal de l'Opositor i en la seu electrònica de l'Administració de la CAIB. 

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència i Administracions Públiques en el termini d'un mes, comptador a partir del següent a la seva publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptador a partir del següent a la publicació de la resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat elctrònicament: 22 d'abril de 2024)

La consellera de Presidència i Administracions Públiques Antònia Maria Estarellas Torrens