Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SON SERVERA

Núm. 253637
Oferta pública d’ocupació 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Batlia, mitjançant la Resolució núm. 2024-0504, de data 19 d'abril de 2024, ha resolt el següent:

“D'acord amb la Relació de Llocs de Treball (RLT) aprovada per acord del Ple de la Corporació, en sessió extraordinària de data 7 d'abril de 2008, modificada per acord del Ple, en sessió de data 21 de març de 2024, i publicada al BOIB núm. 41, de 26 de març de 2024.

De conformitat amb la legislació vigent en matèria de personal, i en ús de les atribucions conferides a l'article 21 i 91 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de Bases del Règim Local i l'article 41 del Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament d'Organització i funcionament de règim jurídic de les Entitats locals, i en compliment dels articles 37.1) i 70 del Text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic aprovat per Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre,

RESOLC

Primer.-  Aprovar l'Oferta d'Ocupació Pública de 2024, com segueix a continuació:

  • Persona funcionari de carrera
  • Denominació: administratiu/va d'Administració General
  • Núm. de places vacants: 5
  • Escala: Administració General
  • Classe: Administratiu/va
  • Grup/Subgrup: C1
  • Procediment: promoció interna

Segon.- Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i en la seu electrònica (http://sonservera.eadministracio.cat) de la Corporació.

Tercer.- Donar trasllat d'aquesta Resolució a la Mesa General de Negociació Conjunta de l'Ajuntament de Son Servera, per al seu coneixement.

Contra aquesta resolució que posa fi a la via administrativa, pot interposar alternativament recurs de reposició potestatiu davant l' Alcalde/essa d'aquest Ajuntament, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà al de la recepció de la present notificació, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d' 1 d' octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques; o bé interposar directament recurs contenciós – administratiu, davant el Jutjat o la Sala que resulti competent, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent al de la recepció de la present notificació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciós – Administrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar recurs contenciós – administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci administratiu. Tot això, sense perjudici que es pugui interposar qualsevol altre recurs estimi més convenient en el seu dret. “

 

Son Servera, a la data de la signatura electrònica (19 d'abril de 2024)

El batle Jaume Servera Lliteras