Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AGRICULTURA, PESCA I MEDI NATURAL

Núm. 250986
Resolució del conseller d’Agricultura, Pesca i Medi Natural a proposta de la directora general de Medi Natural i Gestió Forestal, per la qual s’adjudiquen els premis Centres Educatius vers el Desenvolupament Sostenible del Govern de les Illes Balears per a l’any 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En la data de la signatura electrònica, la directora general de Medi Natural i Gestió Forestal ha formulat la proposta de Resolució següent:

Fets

1. En la convocatòria pública per presentar candidatures al premis Centres Educatius vers el Desenvolupament Sostenible (CEVDS) 2023 es van rebre un total de 9 propostes de candidatures per als premis CEVDS en la categoria global i 7 propostes de candidatures per als premis CEVDS en la categoria específica.

2. El jurat es va reunir el 16 de febrer de 2023 i va valorar les diferents candidatures. En la categoria global, es valorà la trajectòria de millora continuada en el procés d'ambientalització integral del centre i en la implicació en la millora de l'entorn, i en la categoria específica es valorà una actuació destacada o de referència en l'àmbit del consum. En les dues categories es valoren actuacions fetes en els cursos escolars 2021- 2022 i 2022-2023 que recullen el màxim de contexts d'acció: la participació de tota la comunitat educativa, la gestió ambiental del centre, el currículum i la difusió i la implicació vers l'entorn.

3. De la votació de les candidatures, per unanimitat, en va resultar la següent classificació:

Categoria global:

Primer premi, per al centre públic IES Sant Agustí (Eivissa).

Segon premi, per al centres públic IES Sa Colomina (Eivissa).

Tercer premi ex aequo, per al centres públics IES Capdepera (Mallorca) i EI Es Fameliar (Eivissa).

Categoria específica:

Primer premi, per al centre públic IES Capdepera (Mallorca).

Segon premi, per al centre públic IES Algarb (Eivissa).

Tercer premi, per al centre públic CIFP Juníper Serra (Mallorca).

Fonaments de dret

1. Decret 10/2017, de 10 de març, pel qual es creen i regulen els premis Centres Educatius vers el Desenvolupament Sostenible. BOIB núm. 30, d'11 de març de 2017.

2. Proposta de resolució de la directora general de Medi Natural i Gestió Forestal i Resolució del conseller d'Agricultura, Pesca i Medi Natural de convocatòria pública per presentar candidatures als premis Centres Educatius vers el Desenvolupament Sostenible del Govern de les Illes Balears per a l'any 2023. BOIB núm. 126, de 12 de setembre de 2023.

Proposta de resolució.

Propòs al conseller d'Agricultura, Pesca i Medi Natural, que dicti una resolució en els termes següents:

1. Atorgar, en la categoria de global del Premis Centres Educatius vers el Desenvolupament

Sostenible, els premis següents:

  • Primer premi, dotat amb tres mil euros, per al centre públic IES Sant Agustí (Eivissa).
  • Segon premi, dotat amb dos mil euros, per al centre públic IES Sa Colomina (Eivissa).
  • Tercer premi ex aequo, dotat amb mil euros a repartir, per al centres públics IES Capdepera (Mallorca) i EI Es Fameliar (Eivissa).

2. Atorgar, en la categoria d'específic dels Premis Centres Educatius vers el Desenvolupament Sostenible, els premis següents:

  • Primer premi, dotat amb tres mil euros, per al centre públic IES Capdepera (Mallorca).
  • Segon premi, dotat amb dos mil euros, per als centre públic IES Algarb (Eivissa).
  • Tercer premi, dotat amb mil euros, per al centre públic CIFP Juníper Serra (Mallorca).

3. Notificar la Resolució a les entitats interessades.

Per això dict la següent

Resolució

Manifestar la conformitat amb la proposta de resolució i dictar-ne resolució en els mateixos termes.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs potestatiu de reposició davant el conseller d'Agricultura, Pesca i Medi Natural, en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la notificació d'aquesta Resolució, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També s'hi pot interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver rebut la notificació de la Resolució, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

 (Signat electrònicament: 26 de març de 2024)

El conseller d'Agricultura, Pesca i Medi Natural Joan Simonet Pons

La directora general proposant Ana Torres Riera