Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 250820
Requeriment de documentació complementària en el tràmit de subvencions per a la realització d’instal·lacions d’autoconsum amb fonts d’energia renovable, amb o sense emmagatzematge, en el sector serveis i altres sectors productius de l’economia; i per a la incorporació d’emmagatzematge en instal·lacions d’autoconsum, amb fonts d’energia renovable, ja existents en el sector serveis i altres sectors productius (programes 1, 2 i 3)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. L' 11 de setembre de 2021, en el BOIB núm. 125, es va publicar la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 6 de setembre de 2021 per la qual s'aprova la convocatòria pública de subvencions per a la realització d'instal·lacions d'autoconsum amb fonts d'energia renovable, amb o sense emmagatzematge, en el sector serveis i altres sectors productius de l'economia; i per a la incorporació d'emmagatzematge en instal·lacions d'autoconsum, amb fonts d'energia renovable, ja existents en el sector serveis i altres sectors productius, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu, modificada per la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 19 d'octubre de 2022 (BOIB núm.137, de 22 d'octubre de 2022).

2. Els serveis tècnics de la Direcció General d'Economia Circular. Transició Energètica i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han detectat que manca una sèrie de documentació en els expedients, la qual es detalla a la taula següent, i que l'interessat ha d'aportar, d'acord amb la resolució de la convocatòria de referència.

Expedient

Sol·licitant

NIF

Anomalies

NEXTG123-151/2021

UCO SA POBLA, S.A.L.

***4783**

La quantitat de pressupost declarat al DOC1 de la sol·licitud no correspon amb el pressupost més econòmic presentat. La quantitat de pressupost declarat al DOC1 de la sol·licitud no correspon amb el pressupost triat al DOC 2.

NEXTG123-196/2021

MERCAPALMA SA

***0217**

Només s'aporta una proposició econòmica dels 3 candidats, però falta les ofertes de cadascun d'ells, detallat per partides i costos unitaris. Els kWp declarats en les proposicions, no coincideixen amb la potència declarada en DOC4.

NEXTG123-256/2021

FLORABIS SL

***7733**

Al nou document 1 aportat apareix com a representant legal de l'empresa i el firma una persona que no està acreditada legalment per fer-ho., Falta el NIF de la persona representant legal de l'empresa. A tots documents que pertoqui ha d'aparèixer com a representant de l'entitat i firmar els que també correspongui una persona legalment autoritzada als poders de representació que se presenten o legalment autoritzada amb un poder notarial o amb un document de mateix valor legal. Falta acreditar que l'empresa està al corrent de les seves obligacions amb la Seguretat Social., Falta acreditar que l'empresa està al corrent de les seves obligacions tributàries a l'AEAT i a la CAIB.

NEXTG123-264/2021

FRONDA CENTROS DE JARDINERIA S.L.

***5201**

En el document 4 l'empresa instal·ladora no és correcte. Està indicada com empresa instal·ladora la mateixa empresa sol·licitant. Corregir i actualitzar amb el nom de l'empresa instal·ladora amb el CIF i el RII corresponent. Tornar a firmar el document actualitzat amb rubriques tant del sol·licitant com de l'instal·lador.

NEXTG123-325/2021

IBINTUR S.A.

***2164**

En el document 1 manca indicar l'any de justificació. En el document 4 manca la rúbrica d'un tècnic competent o empresa instal·ladora. Manca part de l'informe ambiental entregat. Cal entregar document complet. Cal indicar a l'informe, la potència corresponent d'inversors equivalent a la indicada al document 4 i als pressuposts (400Kw).

NEXTG123-359/2021

GRUPOTEL, SA

***2169**

Al document 1 les dades de la persona representant de la l'empresa que firma els documents no són correctes. A l'oferta escollida, han de quedar clares les partides i cadascuna d'elles per separat, si es que hi ha, del tràmit de la sol·licitud de subvenció i del tràmit de justificació de la subvenció., Al document 1 les dades de la persona representant de la l'empresa no són correctes.

NEXTG123-378/2021

EXPLOTACIONES HNOS RIGO-CABOT CB

***2233**

Al document 1 segueix faltant indicar si és petita, mitjana o gran empresa. Al document 1 s'ha indicat que l'empresa sol·licitant no te activitat econòmica, a aquesta convocatòria solament es poden presentar entitats que se consideren amb activitat econòmica.

NEXTG123-383/2021

MALLORCA RENTA VILLA CB

***8987**

El document 1 segueix indicant que l'empresa sol·licitant no té activitat econòmica, a aquesta convocatòria solament es poden presentar entitats que se consideren amb activitat econòmica. Al document 1 falta indicar el CNAE.

NEXTG123-423/2021

ANTONIO MERCADAL, S.L

***2221**

La persona que apareix com a representant de l'empresa al document 1 no es qui firma el documents 1 i 4. Falta acreditació legal de la persona representant de l'empresa que firma els documents. El document 4 no està firmat per el representant legal declarat al document 1. Al document 5, les dades del representant legal de l'empresa no coincideixen amb les del document 1, cal esmenar.

NEXTG123-448/2021

CADELLAHILLS SL

***9612**

L'escriptura de constitució de l'entitat entregada no és completa, falten pàgines. Entregar document complet.

NEXTG123-465/2021

PREZERO GESTION DE RESIDUOS S.A.-ADALMO S.L. UNION TEMPORAL DE EMPRESAS

***6394**

Cal presentar acreditar que l'empresa està actualment al corrent de les seves obligacions tributàries a l'AEAT i la CAIB. No s'accepta la justificació aportada, se poden demanar ofertes de menys kWp per a que els tinguin totes similars i poder fer una comparativa real. El cost de manteniment de l'oferta escollida que s'indica a l'explicació aportada, no és el mateix que apareix a l'oferta que es va presentar. A l'informe ambiental entregat, d'acord amb el punt 2.k de Sol·licituds i documentació de la convocatòria, de l'apartat dos segueix faltant justificar no causar mal significatiu a cap dels objectius mediambientals establerts en el Reglament (UE) 2020/852, el qual modifica el Reglament (UE) 2019/2088 i de l'apartat tres

NEXTG123-473/2021

CYRAMBARMINE SL

***7359**

Les tres ofertes han d'estar en un dels idiomes oficials de les Illes Balears, sols una de les ofertes compleix aquest requisit.

NEXTG123-563/2021

BINIPREU SL

***2813**

L'empresa sol·licitant no està al corrent de les seves obligacions amb la Seguretat Social. L'empresa figura que no està al corrent de les seves obligacions tributàries a l'AEAT per baixa censal detectada. Segueix faltant l'informe ambiental, cal que presentin un informe de Pla Estratègic, DNSH i gestió de residus aquelles instal·lacions de més de 100 kWp, tal com indica el punt punt 2.k de Sol·licituds i documentació de la convocatòria. En el següent enllaç podeu descarregar un model proposat per l'IDAE: https://www.idae.es/ayudas-y-financiacion/para-energias-renovables-en-autoconsumo-almacenamiento-y-termicas-sector/modelos-de-informe-real-decreto-4772021.

NEXTG123-581/2021

NUEVOS PUERTOS DEPORTIVOS, S.L.

***3619**

Cal aportar els tres pressuposts indicats al DOC 2, els quals han de ser tècnicament equivalents. Només s'ha aportat el pressupost elegit i a més l'inversor descrit no correspon amb la potència de l'inversor declarada al DOC 4. Al document 4 falta la referència cadastral i la rúbrica del sol·licitant.

NEXTG123-588/2021

VAN BELZEN DEES, CRISTINA WILLIE

***5344**

Les inversions indicades als document 1 i 4 no coincideixen amb les de l'oferta econòmica. A l'oferta escollida, han de quedar clares les partides i cadascuna d'elles per separat, si es que hi ha, del tràmit de la sol·licitud de subvenció i del tràmit de justificació de la subvenció.

NEXTG123-589/2021

SUMINISTROS HOSPITALARIOS

***8763**

Cal indicar la data de resolució de l'altre ajut sol·licitat o si encara no ha estat resolt. A l'oferta de dia 09/12/2022 no s'identifiquen el kWh oferts, els quals han de ser similars als de les altres dues ofertes. A l'oferta escollida han de quedar clares les partides i cadascuna d'elles per separat, si es que hi ha, del tràmit de la sol·licitud de subvenció i del tràmit de justificació de la subvenció. Al document 2 falten les dades de la persona representant de la l'empresa. Segons les bases de la convocatòria només són considerables elegibles les instal·lacions d'emmagatzematge que no superin una rati de capacitat instal·lada d'emmagatzematge front la potència de generació de 2 kWh/kWp.

NEXTG123-612/2021

VICJACER SL

***6094**

La potència unitària del mòduls indicada en el document 4 (0.54kWp) no coincideix amb la dels panells que s'indica en el pressupost (0.535kWp).

NEXTG123-619/2021

POLLENSA ESPAIS SL

***5836**

Al DOC1 el NIF del sol·licitant no és correcte, no s'ha indicat el representant legal de l'empresa que signa els documents (s'ha indicat una altra empresa), falta indicar si és petita, mitjana o gran empresa, el programa de subvencions no és correcte, segons el CNAE serà el Programa 1. Falta DNI de la persona que es designarà com a representant de l'empresa. Falta acreditació legal de la persona representant de l'empresa que firma els documents. Falten els poders i/o escriptures per comprovar que la persona o entitat que figurarà i firmarà els documents com a representant està acreditada com a tal legalment. Al document 5 les dades de la persona representant han de coincidir amb les dades del DOC1 i ha d'estar acreditat legalment. El DOC 5 està firmat per l'instal·lador, esmenar. Al DOC4, el sol·licitant declara que la instal·lació és al terra, per tant haurà d'emplenar el DOC6.

NEXTG123-718/2021

ASOCIACION JUVENIL ALFABIA

***0792**

En el DOC 1 Falta les dades del representant i revisar el punt 5 de la declaració responsable on es declara que no té una activitat econòmica sent una empresa. El programa d'incentius indicat com programa 4, és incorrecte ja que es tracta d'un programa 1. Falta la signatura del representant. El CNAE declarat en el DOC 1 es 9499 i el registrat en el formulari digital es 9609. Aclarir la divergència, El pressupost no està detallat per partides i costos unitaris. En el DOC 4 falta la signatura del representant legal del sol·licitant.. En el DOC 5 falten les dades del representant i la seva signatura. Manca declaració principis transversal PRTR i DNSH. Manca declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-746/2021

SUPER SANTANYI SL

***2392**

A tots documents que pertoqui ha d'aparèixer com a representant de l'entitat i firmar els que també correspongui una persona legalment autoritzada als poders de representació que se presenten o legalment autoritzada amb un poder notarial o amb un document de mateix valor legal. Cal tornar a aportar els certificats que acreditin que l'empresa està al corrent de les seves obligacions tributàries a l'AEAT i a la CAIB. Cal aportar l'oferta escollida i els seus kWp han de ser el mateixos que s'indiquen al document 4. Les tres ofertes han de oferir instal·lacions semblants, sobretot en kWp.

NEXTG123-795/2021

PROYECTOS AMOS SL

***0323**

Les dades indicades en el representant legal han de ser de la persona que apareix en el poders de representació presentats i ha de ser aquesta qui signe el document.

NEXTG123-840/2021

VIDRES MALLORCA SL

***3048**

A les ofertes han de quedar clares les partides i cadascuna d'elles per separat, si es que hi ha, del tràmit de la sol·licitud de subvenció i del tràmit de justificació de la subvenció. A l'oferta seleccionada no queda clar això ja que no es desglossa l'apartat de tramitacions administratives. Com han canviat els kWp oferts cal tornar a portar el nou document 4 omplert correctament.

NEXTG123-849/2021

ENVIT, S.L.

***2753**

El pressupost de marquesines amb referència la 524 no està nom de l'empresa sol·licitant. Al pressupost amb referència 220024 cal especificar l'apartat de tramitacions administratives. A l'oferta escollida, han de quedar clares les partides i cadascuna d'elles per separat, si es que hi ha, del tràmit de la sol·licitud de subvenció i del tràmit de justificació de la subvenció. No es pot utilitzar els mateixos pressuposts de les marquesines combinat amb els de les instal·ladores, han de ser tres pressuposts o combinació de més d'un sent tots diferents proveïdors. La descripció de l'actuació indicada al document 4 no coincideix amb el que s'ha descrit al document i s'ha d'especificar quants kWp es munten a marquesines. Al document 4 els kWp totals no estan ben calculats i falten les coordenades UTM.

NEXTG123-974/2021

AGROSOLIVELLAS SA

***2094**

Al document 1 les dades que de la persona representant legal de l'empresa que firma aquest document no són correctes. Al document 1 s'ha indicat un CNAE d'un grup que no està contemplat com a beneficiari en aquesta convocatòria. A l'oferta escollida, han de quedar clares les partides i cadascuna d'elles per separat, si es que hi ha, del tràmit de la sol·licitud de subvenció i del tràmit de justificació de la subvenció. El document 4 no està firmat per la persona representant legal de l'empresa. Al document 5 la persona que apareix com a representant i firma no està acreditada legalment

NEXTG123-1067/2021

GERMANS MOREY GUISCAFRE

***6167**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria. Cal especificar quants kWp es muntaran a la pèrgola. Al la descripció del document 4 els kWh indicats (9,6) són diferents que els indicats a la capacitat d'emmagatzematge (10) i que els oferts (10).

NEXTG123-1068/2021

RIBAS COSTA C.B.

***9515**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria.

NEXTG123-1070/2021

CELIMAR JOYERIA SA

***5595**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria. Al document 1 falta indicar si és petita, mitjana o gran empresa. L'oferta econòmica no es veu bé i no està suficientment desglossada per partides i preus. Al document 4 falta la rúbrica d'un tècnic competent o empresa instal·ladora

NEXTG123-1071/2021

BORRAS SABATER SL

***0569**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria.

NEXTG123-1072/2021

SASTRE CIFRE S.L.

***1119**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria. A totes les ofertes s'han de poder identificar el kWp totals oferts i les tres ofertes econòmiques han d'oferir instal·lacions semblants en kWp. Totes les ofertes han d'estar suficientment desglossades per partides i amb els seus preus, l'oferta seleccionada no està completa. Al document 4 li falten pàgines i el número RII.

NEXTG123-1073/2021

RUBI AUTOMOVILES LLUCMAJOR SL

***1080**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria. A l'oferta escollida, han de quedar clares les partides i cadascuna d'elles per separat, si es que hi ha, del tràmit de la sol·licitud de subvenció i del tràmit de justificació de la subvenció.

NEXTG123-1074/2021

BINIFICAT S.L

***4509**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria.  Cal que presentin un informe de Pla Estratègic, DNSH i gestió de residus aquelles instal·lacions de més de 100 kWp, tal com indica el punt punt 2.k de Sol·licituds i documentació de la convocatòria. En el següent enllaç podeu descarregar un model proposat per l'IDAE: https://www.idae.es/ayudas-y-financiacion/para-energias-renovables-en-autoconsumo-almacenamiento-y-termicas-sector/modelos-de-informe-real-decreto-4772021.

NEXTG123-1075/2021

SON GALCERAN DE ESPORLES SLU

***1441**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria.  L'oferta econòmica a amb referència 001/21 no ofereix kWp semblants a les altres.

NEXTG123-1077/2021

AUBAMAR SUITES & SPA SL

***6354**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria. , Al document 4 els kWp totals no estan ben calculats.

NEXTG123-1078/2021

HOTELES PABISA SLU

***3582**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria.  L'empresa sol·licitant no està al corrent de les seves obligacions amb la Seguretat Social. Al document 4 el const unitari (€/kWp) no està ben calculat. Cal que presentin un informe de Pla Estratègic, DNSH i gestió de residus aquelles instal·lacions de més de 100 kWp, tal com indica el punt punt 2.k de Sol·licituds i documentació de la convocatòria. En el següent enllaç podeu descarregar un model proposat per l'IDAE: https://www.idae.es/ayudas-y-financiacion/para-energias-renovables-en-autoconsumo-almacenamiento-y-termicas-sector/modelos-de-informe-real-decreto-4772021.

NEXTG123-1079/2021

HOTELES PABISA SLU

***3582**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria. L'empresa sol·licitant no està al corrent de les seves obligacions amb la Seguretat Social. Al document 4 el const unitari (€/kWp) no està ben calculat.

NEXTG123-1080/2021

HOTELES PABISA SLU

***3582**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria.  L'empresa sol·licitant no està al corrent de les seves obligacions amb la Seguretat Social. Al document 2 falta la firma de la persona representant de l'empresa. Al document 4 els valors indicats a cost de la generació sense IVA i a de cost unitari no són correctes.

NEXTG123-1081/2021

HOTELES PABISA SLU

***3582**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria.  L'empresa sol·licitant no està al corrent de les seves obligacions amb la Seguretat Social. Al document 4 el const unitari (€/kWp) no està ben calculat.

NEXTG123-1082/2021

BIER KONIG ARENAL SLU

***8668**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria. Al document 4 el const unitari (€/kWp) no està ben calculat.

NEXTG123-1083/2021

COMERCIAL CADERNERA 3 S.L.

***0152**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria. Com l'import de la inversió total és més de 40.0000 s'han d'aportar tres ofertes econòmiques oferint instal·lacions tècnicament equivalents, sobretot en kWp i en kWh. Cal omplir el document 2 amb tres ofertes econòmiques. S'ha aportat una cèdula d'habitabilitat, aquesta convocatòria és per autoconsum en instal·lacions amb activitat econòmica, cal aclarir que es compleix aquest requisit. La legalitat de l'emplaçament es podrà acreditar a la fase de justificació.

NEXTG123-1084/2021

BOBIBA GESTION PATRIMONIAL SL

***7342**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria. No queda clar a l'oferta quants kWp totals s'ofereixen, si 2,18 kWp o 2,46 kWp, Al document 4 falta indicar si la instal·lació estarà a terra o a coberta, també s'han d'indicar correctament el Wp unitaris del mòduls i els kWp totals que es muntaran.

NEXTG123-1085/2021

MARINS PLAYA, SA

***1582**

A tots documents que pertoqui ha d'aparèixer com a representant de l'entitat i firmar els que també correspongui una persona legalment autoritzada als poders de representació que se presenten o legalment autoritzada amb un poder notarial o amb un document de mateix valor legal. Falta acreditar que l'empresa està al corrent de les seves obligacions amb la Seguretat Social. Falta acreditar que l'empresa està al corrent de les seves obligacions tributàries a l'AEAT i a la CAIB. Les tres ofertes econòmiques han d'oferir instal·lacions semblants en kWp, l'oferta de data 19/11/2022 no oferta kWp similars a les altres. A l'oferta escollida, han de quedar clares les partides i cadascuna d'elles per separat, si es que hi ha, del tràmit de la sol·licitud de subvenció i del tràmit de justificació de la subvenció. Falta el document 4., Falta el document 5. Cal entregar el document 6 de models per a la sol·licitud de l'ajut si és necessari. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1086/2021

VIDAL CAPELLA CB

***8929**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria. A la document 1 s'ha indicat un CNAE que no està inclòs en cap grup dels subvencionables d'aquesta convocatòria i manca la firma del sol·licitant. Manca el CIF de l'empresa, Falten els poders i/o escriptures per comprovar que la persona que figurarà i firmarà els documents com a representant està acreditada com a tal legalment. Al document 4 manca la firma del sol·licitant. Al document 5 manca la firma del sol·licitant.

NEXTG123-1087/2021

PANIMA

***0852**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria. Al document 1 s'ha indicat que l'empresa sol·licitant no te activitat econòmica a aquesta convocatòria solament es poden presentar entitats que se consideren amb activitat econòmica. Al document 1 falta indicar el CNAE.

NEXTG123-1088/2021

CONSTRUCCIONS FERRER-FRANCO S.L.

***9386**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria.  Si no s'ha aportat ja, cal aportar el NIF de la persona representant legal de l'empresa. A tots documents que pertoqui ha d'aparèixer com a representant de l'entitat i firmar els que també correspongui una persona legalment autoritzada als poders de representació que se presenten o legalment autoritzada amb un poder notarial o amb un document de mateix valor legal. Falten els poders i/o escriptures per comprovar que la persona o entitat que figurarà i firmarà els documents com a representant està acreditada com a tal legalment.           

NEXTG123-1089/2021

DISTRIBUTED ENERGY ASSETS SL

***5860**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria.  Al document 4 els kWp unitaris de les plaques no són correctes.

NEXTG123-1090/2021

ALESCO PROPERTIES S.L

***9406**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria. Al document 1 s'ha indicat que l'empresa sol·licitant no te activitat econòmica a aquesta convocatòria solament es poden presentar entitats que se consideren amb activitat econòmica.

NEXTG123-1091/2021

HOTEL THB FELIP

***7863**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria. Al document 1 falta indicar el valor de la inversió. Manca el CIF de l'empresa i el DNI de la persona representant legal d'ella. A tots documents que pertoqui ha d'aparèixer com a representant de l'entitat i firmar els que també correspongui una persona legalment autoritzada als poders de representació que se presenten o legalment autoritzada amb un poder notarial o amb un document de mateix valor legal. Manca l'oferta econòmica, Al document 4 els kWp totals no estan ben calculats, falta indicar el núm. RII i falta la rúbrica d'un tècnic competent o empresa instal·ladora.

NEXTG123-1092/2021

APARTHOTEL BAHIA SLU

***4121**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria. Al document 1 falta indicar el valor de la inversió. Manca el CIF de l'empresa i el DNI de la persona representant legal d'ella. A tots documents que pertoqui ha d'aparèixer com a representant de l'entitat i firmar els que també correspongui una persona legalment autoritzada als poders de representació que se presenten o legalment autoritzada amb un poder notarial o amb un document de mateix valor legal. Manca l'oferta econòmica, Al document 4 els kWp totals no estan ben calculats, falta indicar el núm. RII i falta la rúbrica d'un tècnic competent o empresa instal·ladora.

NEXTG123-1093/2021

BORDOY CAPRICE SL

***8366**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria.  La persona sol·licitant no està al corrent de les seves obligacions tributàries a l'AEAT. Com l'import de la inversió és més de 40.0000 s'han d'aportar tres ofertes econòmiques oferint instal·lacions semblants, sobretot en kWp. A l'oferta escollida, han de quedar clares les partides i cadascuna d'elles per separat, si es que hi ha, del tràmit de la sol·licitud de subvenció i del tràmit de justificació de la subvenció. Cal omplir el document 2 amb tres ofertes econòmiques.

NEXTG123-1094/2021

LAS BARRACAS ESTATE SL

***6944**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria. Al document 1 li falten pàgines. Al document 1 s'ha indicat un CNAE d'un grup que no està contemplat com a beneficiari en aquesta convocatòria. Manca el DNI de la persona representant legal de l'empresa. Manca el CIF de l'empresa. Els poders de representació estan incomplets. A tots documents que pertoqui ha d'aparèixer com a representant de l'entitat i firmar els que també correspongui una persona legalment autoritzada als poders de representació que se presenten o legalment autoritzada amb un poder notarial o amb un document de mateix valor legal. Falta acreditar que l'empresa està al corrent de les seves obligacions amb la Seguretat Social. Falta acreditar que l'empresa està al corrent de les seves obligacions tributàries a l'AEAT i a la CAIB. Manca l'oferta econòmica. Al document 4 li falten pàgines.

NEXTG123-1095/2021

GELABERT FULLANA, ANTONIO

***9121**

Al document 1 falta indicar si és petita, mitjana o gran empresa.

NEXTG123-1096/2021

DIEXCOBAL SL

***1175**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria. Manca presentar el document 4. Al document 5 ha d'aparèixer com a representant i firmar-lo una persona acreditada legalment com a representant de l'empresa. Cal entregar el document 6 de models per a la sol·licitud de l'ajut si és necessari.

NEXTG123-1098/2021

HOTELERA POLLENSINA S.A.

***0715**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria. El document 1 no està firmat. Manca presentar l'oferta econòmica. Al document 4 els kWp totals no estan ben calculats, falta indicar les coordenades UTM, falta la firma del sol·licitant i falta falta la rúbrica d'un tècnic competent o empresa instal·ladora. El document 5 no està firmat.

NEXTG123-1099/2021

ALOJAMIENTOS TURISTICOS VILLACONCHA

***8540**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria. El document 1 no està firmat. Manca l'oferta econòmica. Al document 4 els kWp totals no estan ben calculats, falten les coordenades UTM, falta la firma de la persona representant legal de l'empresa, falta la rúbrica d'un tècnic competent o empresa instal·ladora. El document 5 no està firmat.

NEXTG123-1100/2021

AGROTURISMO SON MAYOL SL

***7584**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria. Al document 1 s'ha indicat que l'empresa sol·licitant no te activitat econòmica, a aquesta convocatòria solament es poden presentar entitats que se consideren amb activitat econòmica. Al document 1 falta indicar si és petita, mitjana o gran empresa.   

NEXTG123-1101/2021

TUEX SA

***2212**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria. Falta el NIF de la persona representant legal de l'empresa. A tots documents que pertoqui ha d'aparèixer com a representant de l'entitat i firmar els que també correspongui una persona legalment autoritzada als poders de representació que se presenten o legalment autoritzada amb un poder notarial o amb un document de mateix valor legal. Al document 4 falta el número RII i la rúbrica d'un tècnic competent o empresa instal·ladora.

NEXTG123-1102/2021

LA NORIA FOOD&BEVERAGE SL

***1081**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria.  L'empresa sol·licitant no està al corrent de les seves obligacions amb la Seguretat Social. A l'oferta escollida, han de quedar clares les partides i cadascuna d'elles per separat, si es que hi ha, del tràmit de la sol·licitud de subvenció i del tràmit de justificació de la subvenció. Al document 4 el const unitari (€/kWp) no està ben calculat. Cal que presentin un informe de Pla Estratègic, DNSH i gestió de residus aquelles instal·lacions de més de 100 kWp, tal com indica el punt punt 2.k de Sol·licituds i documentació de la convocatòria. En el següent enllaç podeu descarregar un model proposat per l'IDAE: https://www.idae.es/ayudas-y-financiacion/para-energias-renovables-en-autoconsumo-almacenamiento-y-termicas-sector/modelos-de-informe-real-decreto-4772021.

NEXTG123-1103/2021

VILLAS JULIA MENORCA CB

***5062**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria. A l'oferta escollida, han de quedar clares les partides i cadascuna d'elles per separat, si es que hi ha, del tràmit de la sol·licitud de subvenció i del tràmit de justificació de la subvenció.

NEXTG123-1104/2021

HABITACLE CA VOSTRA SL

***1426**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria. Al document 1 s'ha indicat un CNAE d'un grup que no està contemplat com a beneficiari en aquesta convocatòria. Els poders de representació estan incomplets. L'empresa sol·licitant no està al corrent de les seves obligacions tributàries a la CAIB. A l'oferta escollida, han de quedar clares les partides i cadascuna d'elles per separat, si es que hi ha, del tràmit de la sol·licitud de subvenció i del tràmit de justificació de la subvenció. A l'oferta amb referència 22-0029 no es pot identificar si la quantia total és amb IVA o sense. Al document 2 s'han de posar tots el valor amb IVA o sense per poder-los comparar, en cas no escollir la oferta més econòmica s'ha explicar i motivar clarament en aquest document. Cal que presentin un informe de Pla Estratègic, DNSH i gestió de residus aquelles instal·lacions de més de 100 kWp, tal com indica el punt punt 2.k de Sol·licituds i documentació de la convocatòria. En el següent enllaç podeu descarregar un model proposat per l'IDAE: https://www.idae.es/ayudas-y-financiacion/para-energias-renovables-en-autoconsumo-almacenamiento-y-termicas-sector/modelos-de-informe-real-decreto-4772021.

NEXTG123-1105/2021

LOS MOLINOS DE IBIZA SA

***0101**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria.  Manca el CIF de l'empresa i el NIF de la persona representant representant d'ella. A tots documents que pertoqui ha d'aparèixer com a representant de l'entitat i firmar els que també correspongui una persona legalment autoritzada als poders de representació que se presenten o legalment autoritzada amb un poder notarial o amb un document de mateix valor legal. Falta acreditar que l'empresa està al corrent de les seves obligacions amb la Seguretat Social. Falta acreditar que l'empresa està al corrent de les seves obligacions tributàries a l'AEAT i a la CAIB. Manca presentar les tres ofertes econòmiques indicades al document 2, les quals han de oferir instal·lacions similars en kWp, Al document 4 els kWp totals no estan ben calculats, falta el número RII e indicar si hi ha actuacions addicionals o no.

NEXTG123-1106/2021

CAPIFORT SRM

***7051**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria.  Els poders de representació no són vàlids, han aportat un contracte no un certificat acreditat. Al document 4 falta el número RII.

NEXTG123-1109/2021

NADAL MIQUEL, SL

***5923**

Al document 1 s'ha indicat que l'empresa sol·licitant no te activitat econòmica, a aquesta convocatòria solament es poden presentar entitats que se consideren amb activitat econòmica. Al document 1 falta indicar si és petita, mitjana o gran empresa. Al document 1 s'ha indicat un CNAE d'un grup que no està contemplat com a beneficiari en aquesta convocatòria.

NEXTG123-1116/2021

PASCUAL, INVERSIONES BELLVEURE MAR DEL PUERTO, SL

***8620**

Falta indicar la condició de l'entitat en el punt 4 de la declaració responsable. Cal indicar correctament el programa d'incentius que se sol·licita segons el CNAE indicat. Manca el DNI del representant legal i el CIF de l'empresa. No s'han presentat els poders de representació. L'escriptura a entregar ha d'estar redactada sobre el paper oficial exclusiu per a documents notarials (amb número seriat identificatiu per a cada pàgina) amb timbrat d'estat i signatura del notari.  Manca presentar l'oferta econòmica. Manca Declaració principis transversal PRTR, Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1117/2021

MUJERES DESESPERADAS S.L.

***5558**

Als poders de representació apareix que l'empresa té un altre nom, s'ha d'aportar documentació per aclarir aquesta circumstància i/o nous poders de representació. Falta acreditar que l'empresa està al corrent de les seves obligacions amb la Seguretat Social. Falta acreditar que la persona sol·licitant està al corrent de les seves obligacions tributàries a l'AEAT i a la CAIB. Les tres ofertes econòmiques han d'oferir instal·lacions semblants en kWp i en kWh. L'oferta ELEC-26-2022 no ofereix kWp similars a les altres dues i s'identifiquen els kWh que s'ofereix. Al document 2 falta la firma de la persona representant legal de l'empresa. Al document 4 falta la firma de la persona representant legal de l'empresa i la rúbrica d'un tècnic competent o empresa instal·ladora., Al document 5 falta la firma de la persona representant legal de l'empresa.

NEXTG123-1118/2021

YOUENERGY ESPAÑA SPV 1 SL

***3270**

Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Al document 1 la pàgina 3 no es veu bé i li falten pàgines. Falta acreditar que l'empresa està al corrent de les seves obligacions amb la Seguretat Social. Falta acreditar que l'empresa està al corrent de les seves obligacions tributàries a l'AEAT i a la CAIB. Les tres ofertes han d'oferir instal·lacions semblants en kWp, l'oferta amb data 20-10-2022 no oferta kWp semblants a les altres. A l'oferta escollida, han de quedar clares les partides i cadascuna d'elles per separat, si es que hi ha, del tràmit de la sol·licitud de subvenció i del tràmit de justificació de la subvenció. En cas de vinculació entre l'empresa que sol·licita la subvenció i la instal·ladora, la instal·ladora ha d'indicar que els preus de la seva oferta són preus de mercat. Al document 4 falta la rúbrica d'un tècnic competent o empresa instal·ladora. Cal aclarir si l'empresa sol·licitant té vinculació i de quin tipus amb l'empresa que facturarà la instal·lació. D'acord amb l'article 29.7.d) de la Llei de Subvencions en cas de vinculació han de sol·licitar una autorització l'empresa sol·licitant de la subvenció i s'ha l'empresa que factura s'hauria de comprometre a guardar els albarans i factures de compra del material utilitzat per la instal·lació. Cal que presentin un informe de Pla Estratègic, DNSH i gestió de residus aquelles instal·lacions de més de 100 kWp, tal com indica el punt punt 2.k de Sol·licituds i documentació de la convocatòria. En el següent enllaç podeu descarregar un model proposat per l'IDAE: https://www.idae.es/ayudas-y-financiacion/para-energias-renovables-en-autoconsumo-almacenamiento-y-termicas-sector/modelos-de-informe-real-decreto-4772021.             

NEXTG123-1119/2021

APARTAMENTOS SOL Y MAR S.A

***1253**

A l'oferta escollida, han de quedar clares les partides i cadascuna d'elles per separat, si es que hi ha, del tràmit de la sol·licitud de subvenció i del tràmit de justificació de la subvenció. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1121/2021

CENTRO DE INVESTIGACION PACTOR XXI SL

***6036**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria. Els poders de representació no són de l'empresa sol·licitant. Al document 4 falta descriure l'actuació que es fa. Manca presentar el document 5

NEXTG123-1122/2021

ISOBA IBIZA SL

***0607**

No figura inscrit en el sistema de la Seguretat Social, Manca l'oferta econòmica, Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021, Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques

NEXTG123-1123/2021

TUR IVARS, ANTONI

***4915**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria. Al document 1 s'ha indicat que la persona sol·licitant no te activitat econòmica, a aquesta convocatòria solament es poden presentar entitats o persones amb activitat econòmica.

NEXTG123-1124/2021

MELIA HOTELS INTERNATIONAL SA

***3045**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria.  A l'oferta econòmica no apareix la data, la qual ha de ser posterior al 30 de juny de 2021.

NEXTG123-1125/2021

MELIA HOTELS INTERNATIONAL SA

***3045**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria. A l'oferta econòmica escollida no apareix la data, la qual ha de ser posterior al 30 de juny de 2021.

NEXTG123-1126/2021

BODEGA C FABRICE DE SUYROT SL

***7747**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria. Cal que l'oferta amb referència 710 -22 quedi corroborada per l'empresa que la fa amb un segell o firma d'un representat legal d'ella.

NEXTG123-1127/2021

MOTOR MALLORCA SA

***1417**

L'empresa sol·licitant no està al corrent de les seves obligacions amb la Seguretat Social. No es pot identificar si l'oferta del dia 04/11/2022 és amb o sense IVA. Les tres ofertes indicades al document 2 han de totes amb o sense IVA per poder-les comparar. Al document 4 falta el número RII.

NEXTG123-1130/2021

VERMOGENSVERWALTUNG GMBH, TERRA BONA

***9170**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria. Al document 1 s'ha indicat que l'empresa sol·licitant no te activitat econòmica, a aquesta convocatòria solament es poden presentar entitats que se consideren amb activitat econòmica. A tots documents que pertoqui ha d'aparèixer com a representant de l'entitat i firmar els que també correspongui una persona legalment autoritzada als poders de representació que se presenten o legalment autoritzada amb un poder notarial o amb un document de mateix valor legal. Al document 4 falta el número RII.

NEXTG123-1131/2021

CADENA MAR SL

***1932**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria. A l'oferta amb referència PM0102-22 no veu totalment la data, la qual ha de ser posterior al 30 de juny de 2021.

NEXTG123-1132/2021

CA'N TORRAT BAUZA SL

***0454**

Al document 1 s'ha indicat un CNAE que no està inclòs en cap grup dels subvencionables d'aquesta convocatòria. Manca presentar dues de les ofertes econòmiques indicades al document 2, les quals han de oferir instal·lacions similars en kWp a l'escollida.

NEXTG123-1133/2021

CORPORACIÓN MONTINI 2012 SL

***7570**

Al document 1 falten les dades de la persona representant de la l'empresa que firma els documents. Cal posar bé la rúbrica d'un tècnic competent o empresa instal·ladora al document 4.

NEXTG123-1134/2021

CLUB CALES DE PONENT CB

***6546**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria.  Els poders de presentació entregats no estan legalitzats per una persona o entitat acreditada per fer-ho. Falta acreditar que l'empresa està al corrent de les seves obligacions amb la Seguretat Social., Falta acreditar que l'empresa està al corrent de les seves obligacions tributàries a l'AEAT i a la CAIB. A l'oferta escollida, han de quedar clares les partides i cadascuna d'elles per separat, si es que hi ha, del tràmit de la sol·licitud de subvenció i del tràmit de justificació de la subvenció. Les tres ofertes econòmiques han d'oferir instal·lacions semblants en kWp i/o, en aquest cas, documentar i justificar l'elecció d'una amb kWp no semblants a les altres al document 2. Al document 4 falta la rúbrica d'un tècnic competent o empresa instal·ladora.

NEXTG123-1135/2021

TALLERES Y REPARACIONES ARBUCIAS SL

***5566**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria. A l'oferta escollida, han de quedar clares les partides i cadascuna d'elles per separat, si es que hi ha, del tràmit de la sol·licitud de subvenció i del tràmit de justificació de la subvenció.

NEXTG123-1137/2021

CA LA PADRINA SL

***3415**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria.

NEXTG123-1138/2021

SET HOTELS SL

***7575**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria.  L'oferta de dia 18/10/2021 no està suficientment desglossada i no ofereix kWp similars als de les altres dues. A l'oferta escollida, han de quedar clares les partides i cadascuna d'elles per separat, si es que hi ha, del tràmit de la sol·licitud de subvenció i del tràmit de justificació de la subvenció. Falta el document 2 indicant les tres ofertes que s'aporten. Cal que presentin un informe de Pla Estratègic, DNSH i gestió de residus aquelles instal·lacions de més de 100 kWp, tal com indica el punt punt 2.k de Sol·licituds i documentació de la convocatòria. En el següent enllaç podeu descarregar un model proposat per l'IDAE: https://www.idae.es/ayudas-y-financiacion/para-energias-renovables-en-autoconsumo-almacenamiento-y-termicas-sector/modelos-de-informe-real-decreto-4772021.             

NEXTG123-1139/2021

KG, J.S. HENKEL

***4929**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria. Al document 1 falta indicar si és petita, mitjana o gran empresa. Al document 1 no s'ha indicat si l'empresa sol·licitant du a terme o no una activitat econòmica per la qual s'ofereixin bens o serveis en el mercat. Per poder validar la traducció oficial dels poders, cal l'escrit de l'idioma original on a ha d'aparèixer la postil·la de la Haia. A tots documents que pertoqui ha d'aparèixer com a representant de l'entitat i firmar els que també correspongui una persona legalment autoritzada als poders de representació que se presenten o legalment autoritzada amb un poder notarial o amb un document de mateix valor legal.

NEXTG123-1140/2021

SET HOTELS SL

***7575**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria.  A l'oferta escollida, han de quedar clares les partides i cadascuna d'elles per separat, si es que hi ha, del tràmit de la sol·licitud de subvenció i del tràmit de justificació de la subvenció. Cal que presentin un informe de Pla Estratègic, DNSH i gestió de residus aquelles instal·lacions de més de 100 kWp, tal com indica el punt punt 2.k de Sol·licituds i documentació de la convocatòria. En el següent enllaç podeu descarregar un model proposat per l'IDAE: https://www.idae.es/ayudas-y-financiacion/para-energias-renovables-en-autoconsumo-almacenamiento-y-termicas-sector/modelos-de-informe-real-decreto-4772021.

NEXTG123-1143/2021

BALCAR SL

***0077**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria. Manca l'oferta econòmica., Al document 4 falta indicar les les coordenades UTM i la població de la instal·lació

NEXTG123-1144/2021

J.M. ARQUITECTURA

***4242**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria. A l'oferta escollida, han de quedar clares les partides i cadascuna d'elles per separat, si es que hi ha, del tràmit de la sol·licitud de subvenció i del tràmit de justificació de la subvenció.

NEXTG123-1146/2021

CADENA MAR SL

***1932**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria.

NEXTG123-1147/2021

CADENA MAR SL

***1932**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria.

NEXTG123-1148/2021

SERRA JUAN, JOSE ANTONIO

***5783**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria. A l'oferta econòmica no s'identifiquen els kWp de les plaques ni els kW dels inversors, els quals han de coincidir amb els indicats al document 4. Al document 4 falten les dades de l'empresa instal·ladora.

NEXTG123-1152/2021

CARLOS RAMIS SL

***3530**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria. Al document 1 falten les dades de la persona representant de la l'empresa que firma els documents. L'energia (kWh) i la potència (kW) d'emmagatzematge oferts no coincideixen amb els indicats al document 4. Al document 4 s'ha omplert incorrectament la les dades dels mòduls fotovoltaics. Al document 5 falta posar les dades de la persona representant de l'empresa que firma aquest document.

NEXTG123-1153/2021

SERVIFONIA MENORCA, SL

***8589**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria. Al document 5 falta posar les dades de la persona representant de l'empresa que firma aquest document.

NEXTG123-1154/2021

BALLENA PARC SL

***9128**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria. Al document 1 li falten pàgines. Falta el NIF de la persona representant legal de l'empresa. Falta acreditar que l'empresa està al corrent de les seves obligacions amb la Seguretat Social. Falta acreditar que l'empresa està al corrent de les seves obligacions tributàries a l'AEAT i a la CAIB. Com l'import de la inversió és més de 40.0000 s'han d'aportar tres ofertes econòmiques oferint instal·lacions semblants, sobretot en kWp i kWh en cas que hagi emmagatzematge. No s'ha aportat cap de les dues ofertes econòmiques indicades al document 2. Cal tornar a aportar el document 2 indicant les tres ofertes que s'aporten. Al document 4 li falten pàgines i la rúbrica d'un tècnic competent o empresa instal·ladora

NEXTG123-1155/2021

CAN GASPARÓ CB

***8263**

La firma del representant de l'empresa als documents no ha pogut ser validada. Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria. Els poders de presentació entregats no estan legalitzats per una persona o entitat acreditada per fer-ho. Manca l'oferta econòmica.

NEXTG123-1157/2021

HIJOS DE MIQUEL MASCARO SA

***0509**

Manca presentar les tres ofertes econòmiques indicades al document 2, les quals han de oferir instal·lacions similars en kWp, Al document 4 li falten pàgines i el número RII., Cal que presentin un informe de Pla Estratègic, DNSH i gestió de residus aquelles instal·lacions de més de 100 kWp, tal com indica el punt punt 2.k de Sol·licituds i documentació de la convocatòria. En el següent enllaç podeu descarregar un model proposat per l'IDAE: https://www.idae.es/ayudas-y-financiacion/para-energias-renovables-en-autoconsumo-almacenamiento-y-termicas-sector/modelos-de-informe-real-decreto-4772021.

NEXTG123-1158/2021

HOTEL CLUB CAN BOSSA SA

***0829**

La persona que apareix com a representant de l'empresa als documents no es troba als poders aportats. Els kW de l'inversor de l'oferta escollida no són el mateixos que s'indiquen al document 4.

NEXTG123-1159/2021

PROMORENT, SA

***2185**

Al document 1 falta indicar el CNAE. Al document 4 la direcció de l'emplaçament està incompleta. Al document 4 falta la firma de la persona representant legal de l'empresa. Al document de declaració principis PRTR, de l'Ordre HFP/1030/2021, no es veu la firma de la persona representant de l'empresa. Al document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, de l'Ordre HFP/1030/2021, no es veu la firma de la persona representant de l'empresa.

NEXTG123-1160/2021

CADENA MAR SL

***1932**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria.  A l'informe aportat falta la justificació del compliment pel projecte del principi de no causar mal significatiu a cap dels objectius mediambientals establerts en el Reglament (UE) 2020/852 i  i gestió de residus

NEXTG123-1162/2021

PASCUAL TERRASA, ANTONIO JAVIER

***2633**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria. Al document 4 falta el número RII.

NEXTG123-1165/2021

LIDL SUPERMERCADOS SAU

***1952**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria. Totes les ofertes han d'estar suficientment detallades i desglossades per poder identificar i comparar les parts admissibles. Les partides de manteniment no són admissibles. Les tres ofertes han d'oferir kWp similars. A l'oferta escollida, han de quedar clares les partides i cadascuna d'elles per separat, si es que hi ha, del tràmit de la sol·licitud de subvenció i del tràmit de justificació de la subvenció. Les ofertes han d'indicar clarament que és per la ubicació indicada al document 4. A les ofertes s'ha de poder identificar si les quanties són amb IVA o sense. Els imports del document 2 no coincideixen amb les ofertes aportades. Solament hi ha una opció de marquesines, les ofertes s'avaluen per conjunts total, cal que hagi tres ofertes d'instal·lació de marquesines. No s'admet dir que al mercat actual és l'única empresa que té la capacitat necessària per subministrar i muntar marquesines al seu emplaçament. Al document 4 falta la rúbrica d'un tècnic competent o empresa instal·ladora, Cal entregar el document 5 de models per a la sol·licitud de l'ajut si la instal·lació és de 100 kWp o menys. En cas de que la instal·lació fotovoltaica escollida superi els 100 kWp, cal l'informe de pla estratègic correcte incloent també els certificats dels gestors de destí, en què s'indiqui el percentatge de valoració aconseguit.         

NEXTG123-1166/2021

LIDL SUPERMERCADOS SAU

***1952**

Falten les declaracions segons l'Ordre HFP/1030/2021, les quals es poden trobar a la pàgina web de la convocatòria. Totes les ofertes han d'estar suficientment detallades i desglossades per poder identificar i comparar les parts admissibles. Les partides de manteniment no són admissibles. Les tres ofertes han d'oferir kWp similars. A l'oferta escollida, han de quedar clares les partides i cadascuna d'elles per separat, si es que hi ha, del tràmit de la sol·licitud de subvenció i del tràmit de justificació de la subvenció. Les ofertes han d'indicar clarament que és per la ubicació indicada al document 4. A les ofertes s'ha de poder identificar si les quanties són amb IVA o sense. Els imports del document 2 no coincideixen amb les ofertes aportades. Solament hi ha una opció de marquesines, les ofertes s'avaluen per conjunts total, cal que hagi tres ofertes d'instal·lació de marquesines. No s'admet dir que al mercat actual és l'única empresa que té la capacitat necessària per subministrar i muntar marquesines al seu emplaçament. Al document 4 falta la rúbrica d'un tècnic competent o empresa instal·ladora. Cal entregar el document 5 de models per a la sol·licitud de l'ajut si la instal·lació és de 100 kWp o menys. En cas de que la instal·lació fotovoltaica escollida superi els 100 kWp, cal l'informe de pla estratègic correcte incloent també els certificats dels gestors de destí, en què s'indiqui el percentatge de valoració aconseguit.

NEXTG123-1167/2021

WORLD TOURNAMENT OF CHAMPIONS SL

***7098**

Les inversions indicades als document 1 i 4 no coincideixen amb les de l'oferta econòmica. Al document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021, falten les dades la persona representant legal de l'empresa que signa. Al document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021, falten les dades la persona representant legal de l'empresa que signa.

NEXTG123-1168/2021

FIREINER MALLORCA SL UNIPERSONAL

***7326**

Falta el NIF de la persona representant legal de l'empresa. A tots documents que pertoqui ha d'aparèixer com a representant de l'entitat i firmar els que també correspongui una persona legalment autoritzada als poders de representació que se presenten o legalment autoritzada amb un poder notarial o amb un document de mateix valor legal. Falta acreditar que l'empresa està al corrent de les seves obligacions amb la Seguretat Social. Falta acreditar que l'empresa està al corrent de les seves obligacions tributàries a l'AEAT i a la CAIB. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1169/2021

PROPIEDADES TORRES RAMON SL

***6526**

Les inversions indicades als document 1 i 4 no coincideixen amb les de l'oferta econòmica. Els kWh oferts no es corresponen amb els del document 4. Al document 4 falta indicar si la instal·lació estarà a terra o a coberta. Al document 4 la referència cadastral està incompleta. Al document 4 falta indicar els costs unitaris.  Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1170/2021

ROSELLO E HIJOS SL

***2227**

Manca l'oferta econòmica, Al document 4 el const unitari (€/kWp) no està ben calculat. Al document 4 falta el número RII. Al document 4 falta indicar el nombre (número) de mòduls. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1171/2021

CA SA CAPELLANA C.B.

***8795**

Al document 1 falta indicar el CNAE. Al document 1 falten les dades la persona representant legal de l'empresa que signa els documents, Els poders de presentació entregats no estan legalitzats correctament per una persona o entitat acreditada per fer-ho. Al document 4 el cost unitari sense IVA (€/kW) no està ben calculat. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021, Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021

NEXTG123-1172/2021

LAGOTEL, S.A.

***0352**

Els kWp oferts no es corresponen amb els del document 4. A l'oferta econòmica no s'indiquen els preus de cada partida, és necessari per avaluar les parts imputables i poder comparar les tres ofertes. Cal omplir el document 2 amb tres ofertes econòmiques. Al document 4 el cost unitari sense IVA (€/kWp) no està ben calculat. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021, Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021

NEXTG123-1173/2021

TRANSPORTS FRIGORIFICS ESTEVE SL

***4427**

Falta el document de declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient, segons l'Ordre HFP/1030/2021, L'oferta de data de 18/10/2022 no està suficientment desglossada per poder comparar-la amb les altres dues. A l'oferta de data 18/11/2022 s'ha d'especificar la partida de "OTROS COSTES" per identificar les parts admissibles d'ella. A l'oferta escollida, han de quedar clares les partides i cadascuna d'elles per separat, si es que hi ha, del tràmit de la sol·licitud de subvenció i del tràmit de justificació de la subvenció. Al document 4 falta descriure l'actuació que es fa. Al document 4, les dades del cost de l'actuació no estan emplenades correctament. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021, Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021

NEXTG123-1174/2021

PROMORENT, SA

***2185**

Al document 4 falta la firma de la persona representant legal de l'empresa. El document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021, no està firmat. El document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021, no està firmat.

NEXTG123-1175/2021

PROMORENT, SA

***2185**

Al document 4 falta la firma de la persona representant legal de l'empresa. El document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021, no està firmat. El document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021, no està firmat.

NEXTG123-1177/2021

GOBRAN COACHING SL

***3796**

Al document 1 no s'ha indicat si l'empresa du a terme o no una activitat econòmica per la qual s'ofereixin bens o serveis en el mercat. Les tres ofertes econòmiques han d'oferir instal·lacions semblants en kWp i en kWh, l'oferta econòmica amb referència 151485 no ofereix kWp semblants a les altres dues.

NEXTG123-1178/2021

CECIRO S.L.

***7143**

Al document 1 falta indicar si és petita, mitjana o gran empresa. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1181/2021

ES PUIG CB

***6858**

Falta aportar dues de les tres ofertes indicades al document 2. Cal que a les tres ofertes indicades al document 2 es pugui identificar bé que s'ofereixen instal·lacions semblants. Cal que la direcció i la referència cadastral indicades al document 4 siguin d'on s'instal·larà l'inversor o on està ubicat el CUPS. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1182/2021

SR IMMOBILIEN UG &CO KG

***6359**

Al document 1 falta indicar el CNAE. Al document 1 s'ha indicat que l'empresa no realitza una activitat econòmica per la qual s'ofereixen bens o serveis al mercat. A tots documents que pertoqui ha d'aparèixer com a representant de l'entitat i firmar els que també correspongui una persona legalment autoritzada als poders de representació que se presenten o legalment autoritzada amb un poder notarial o amb un document de mateix valor legal. Per poder validar la traducció oficial dels poders, cal l'escrit de l'idioma original on a ha d'aparèixer la postil·la de la Haia. A la traducció s'ha de poder identificar clarament la persona representant legal de l'empresa. No es pot corroborar la veracitat de la traducció aportada, falten dades del traductor oficial i la seva validació oficial. Les inversions indicades als document 1 i 4 no coincideixen amb les de l'oferta econòmica. Els kW dels inversors oferts no coincideixen amb els indicats al document 4. Al document 4 falta el número RII i cal revisar el valors indicats als costs unitaris €/kWp i €/kWh. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1183/2021

SES SUCRERES, SLNE

***6231**

Al document 1 no s'ha indicat si l'empresa sol·licitant du a terme o no una activitat econòmica per la qual s'ofereixin bens o serveis en el mercat. L'oferta econòmica no està suficientment desglossada per poder identificar les parts imputables, cal el desglossament i costs de la partida "Control de planta 12 meses, Mantº preventivo 1 año", Al document 4 la potència total dels inversors indicada no és correcta. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1185/2021

AGROTURISME SON CARDAIX, SL

***3511**

Als poders de representació aportats li falten pàgines. A tots documents que pertoqui ha d'aparèixer com a representant de l'entitat i firmar els que també correspongui una persona legalment autoritzada als poders de representació que se presenten o legalment autoritzada amb un poder notarial o amb un document de mateix valor legal. Al document 4 la potència total dels inversors indicada no és correcta. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1186/2021

COLONIA CONSULTING AND ENGINEERING

***2473**

Les inversions indicades als document 1 i 4 no coincideixen amb les de l'oferta econòmica. cal revisar-ho, la suma de les inversions han de donar el mateix que el total de l'oferta. A l'oferta no queda clar l'import de gestió de la sol·licitud de la subvenció i l'import de gestió de la justificació de l'ajut.

NEXTG123-1187/2021

PUIG I SUNYER SL

***9003**

Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1188/2021

TURÍSTICAS GIRASOL SL

***2916**

Als poders de representació li falten pàgines. A tots documents que pertoqui ha d'aparèixer com a representant de l'entitat i firmar els que també correspongui una persona legalment autoritzada als poders de representació que se presenten o legalment autoritzada amb un poder notarial o amb un document de mateix valor legal. L'empresa sol·licitant no està al corrent de les seves obligacions amb la Seguretat Social. Falta acreditar que l'empresa està al corrent de les seves obligacions amb la Seguretat Social. Falta acreditar que la persona sol·licitant està al corrent de les seves obligacions tributàries a l'AEAT i a la CAIB. Al document 2 s'ha indicat una justificació de no haver escollit la l'oferta més econòmica, aquesta justificació no és acceptable, si hi ha ofertes que no contemplen algunes partides se poden complementar amb unes altres d'altres proveïdors que ofereixin el que falta.

NEXTG123-1189/2021

TALLERES JIMENEZ RIBAS IBIZA SL

***1968**

Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1190/2021

FROZA SL

***4594**

Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1191/2021

DUCHISELA INDUSTRIA CARNICA SLU

***6178**

Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1192/2021

SON GENET 2002 SL

***1125**

Al document 1 no es veu la firma de la persona representant legal de l'empresa. Els kWh oferts no es corresponen amb els del document 4. Al document 4 falta indicar els costs unitaris. Al document 4 no es veu la firma de la persona representant legal de l'empresa. Al document 5 no es veu la firma de la persona representant legal de l'empresa. Al document 6 no es veu la firma de la persona representant legal de l'empresa. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1193/2021

SES FONTANELLES SA

***0207**

Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1194/2021

RANCHO IBIZA SL

***9712**

Al document 1 s'ha indicat un CNAE d'un grup que no està contemplat com a beneficiari en aquesta convocatòria. Falta aportar el CIF definitiu de l'empresa. No estan validades totes les pagines de poders de representació aportats. Falten els poders i/o escriptures per comprovar que la persona o entitat que figurarà i firmarà els documents com a representant està acreditada com a tal legalment. Falta acreditar que l'empresa està al corrent de les seves obligacions amb la Seguretat Social. Falta acreditar que l'empresa està al corrent de les seves obligacions tributàries a l'AEAT i a la CAIB. Com el grup electrogen no es considera cost elegible, cal revisar el desglossament de la inversió en generació i emmagatzematge indicats als documents 1 i 4. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1195/2021

GUATLERA SL

***9808**

Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1196/2021

NORTHGATE ESPAÑA RENTING FLEXIBLE SA

***6594**

Al document 1 s'ha indicat un CNAE d'un grup que no està contemplat com a beneficiari en aquesta convocatòria. Al document 1 s'ha indicat persona física amb activitat econòmica. Al document 1 falta indicar si és petita, mitjana o gran empresa. El document 1 no està firmat. Manca el CIF de l'empresa i el NIF de la persona representant representant d'ella. Falten els poders i/o escriptures per comprovar que la persona o entitat que figurarà i firmarà els documents com a representant està acreditada com a tal legalment. S'ha d'omplir correctament el document 4, té apartats sense omplir i uns altres malament, també li falta la firma de la persona representant legal de l'empresa i la rúbrica d'un tècnic competent o empresa instal·ladora. S'ha d'omplir correctament el document 5, té apartats sense omplir i uns altres malament, també li falta la firma de la persona representant legal de l'empresa. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1197/2021

ARTHUR S BUILDING SL

***9943**

El document 1 no està firmat. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1198/2021

PLANELLS PLANELLS SL

***0149**

Falta aportar dues de les tres ofertes indicades al document 2. Cal que a les tres ofertes indicades al document 2 es pugui identificar bé que s'ofereixen instal·lacions semblants.

NEXTG123-1199/2021

EINES FERRETERIA SL

***5222**

Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1200/2021

PESCADERIA FEDERICO SL.

***5359**

A l'oferta s'indica que es una ampliació però no s'ha indicat aquest fet a la descripció de l'actuació al document 4, a més, no hi cap instal·lació d'autoconsum registrada a l'emplaçament indicat al document 4, s'han d'aclarir aquestes circumstàncies. Al document 4 falta indicar la potència de la instal·lació de generació, la potència total dels inversors i la potència total nominal dels mòduls. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1201/2021

AF FONERS SL

***9028**

Al document 1 falta indicar tipus de beneficiari. Falta presentar DNI del representat. Falten els poders i/o escriptures per comprovar que la persona o entitat que figurarà i firmarà els documents com a representant està acreditada com a tal legalment. El document 4 no està correctament omplert s'ha de tornar a aportar. El document 5 no està correctament omplert s'ha de tornar a aportar. Cal entregar el document 6 de models per a la sol·licitud de l'ajut si és necessari. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1203/2021

ENGAGE ADRIAN SL

***5035**

Al document 1 falten les dades la persona representant legal de l'empresa que signa els documents. Els kWp oferts no es corresponen amb els del document 4. Al document 5 falta posar les dades de la persona representant de l'empresa que firma aquest document. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1204/2021

ESCONDERIJO SL

***6179**

Al document 1 falta indicar el CNAE. Al document 1 s'ha indicat que l'empresa sol·licitant no te activitat econòmica, a aquesta convocatòria solament es poden presentar entitats que se consideren amb activitat econòmica. Falta el NIF de la persona representant legal de l'empresa. Falten els poders i/o escriptures per comprovar que la persona o entitat que figurarà i firmarà els documents com a representant està acreditada com a tal legalment.  Falta acreditar que l'empresa està al corrent de les seves obligacions amb la Seguretat Social. Falta acreditar que l'empresa està al corrent de les seves obligacions tributàries a l'AEAT i a la CAIB. A l'oferta econòmica, la potència de l'inversor no es correspon amb la potència declarada al document 4. A l'oferta escollida, han de quedar clares les partides i cadascuna d'elles per separat, si es que hi ha, del tràmit de la sol·licitud de subvenció i del tràmit de justificació de la subvenció. Cal indicar especificar a l'oferta els serveis d'enginyeria que pressupost i que es puguin també identificar el costs de les taxes del registre de la instal·lació. Al document 4 falta el número RII. Al document 4 falta indicar el consum anual del consumidor associat i l'energia estimada produïda per la instal·lació en un any. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1205/2021

GANADOS PALLISER, SL

***5853**

Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1207/2021

S.A.T SA COVA

***9737**

Al document 1 falta indicar el CNAE. Manca el CIF de l'empresa i el NIF de la persona representant representant d'ella. Falten els poders i/o escriptures per comprovar que la persona o entitat que figurarà i firmarà els documents com a representant està acreditada com a tal legalment. Els kWh oferts no es corresponen amb els del document 4. Els kW de l'inversor ofert no coincideixen amb els indicats al document 4. Al document 4, la potència dels inversors i la capacitat d'emmagatzematge no es correspon amb l'oferta econòmica. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1208/2021

CARDONA PALAO, LUIS

***0741**

A l'oferta escollida, han de quedar clares les partides i cadascuna d'elles per separat, si es que hi ha, del tràmit de la sol·licitud de subvenció i del tràmit de justificació de la subvenció. S'ha d'especificar/desglossar l'apartat de taxes administratives. Les tres ofertes econòmiques han d'oferir instal·lacions semblants en kWp. A l'oferta econòmica amb referència P00071 no identifiquen els kWp que s'ofereixen., Al document 4 falta el número RII. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1209/2021

FACILITY SERVICES CREW SL

***6244**

Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1210/2021

TURISTICA ALBA, SL

***6216**

Al document 1 s'ha indicat un CNAE que no està inclòs en cap grup dels subvencionables d'aquesta convocatòria. Falten els poders i/o escriptures per comprovar que la persona o entitat que figurarà i firmarà els documents com a representant està acreditada com a tal legalment.  Al document 4 falta indica el municipi i el CP. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1213/2021

TUI ESPAÑA TURISMO SL

***0891**

Al document 1 falta indicar el CNAE i les dades bancàries. Manca el CIF de l'empresa. A tots documents que pertoqui ha d'aparèixer com a representant de l'entitat i firmar els que també correspongui una persona legalment autoritzada als poders de representació que se presenten o legalment autoritzada amb un poder notarial o amb un document de mateix valor legal. A una part de l'oferta els kWp totals no estan ben calculats. No queden clar els Wp de les plaques oferides ni els kWp totals, els quals han de coincidir amb el indicats al document 4. No queda clar tot l'apartat de legalització, s'ha d'especificar i/o desglossar millor. A l'oferta escollida, han de quedar clares les partides i cadascuna d'elles per separat, si es que hi ha, del tràmit de la sol·licitud de subvenció i del tràmit de justificació de la subvenció. Al document 4 falten les coordenades UTM i els kWp totals no estan ben calculats. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1214/2021

DISTRIBUTED ENERGY ASSETS SL

***5860**

Manca el CIF de l'empresa. Als poders de representació entregats sí que surt la persona representat que apareix al documents però no surt el nom de l'empresa sol·licitant. Si ha hagut canvi de nom de l'empresa s'ha d'acreditar i/o aportar poders actualitzats. La persona que apareix com a represent de l'empresa als documents no és la mateixa que apareix als documents aportats de l'Agència Tributària. S'ha detectat que la instal·lació fotovoltaica existent on es volen incorporar bateries no està a nom de l'empresa sol·licitant. s'ha d'aclarir aquesta circumstància. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1215/2021

FAMILIA VISTAMAR, S.L.

***5153**

Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1216/2021

LA PALMA DE FORNELLS S.L

***4803**

Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1217/2021

CURI NOVA SL

***6255**

Al document 1 falten les dades de la persona representant de la l'empresa que firma els documents. Manca el CIF de l'empresa i el NIF de la persona representant representant d'ella. Falten els poders i/o escriptures per comprovar que la persona o entitat que figurarà i firmarà els documents com a representant està acreditada com a tal legalment. Al document 5 falta posar les dades de la persona representant de l'empresa que firma aquest document. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1218/2021

DISTRIBUCIONES GOÑALONS S L.

***0695**

A l'oferta econòmica cal desglossar/especificar l'apartat de "SERVICIOS". A l'oferta escollida, han de quedar clares les partides i cadascuna d'elles per separat, si es que hi ha, del tràmit de la sol·licitud de subvenció i del tràmit de justificació de la subvenció. Al document 4 falta indicar si la instal·lació estarà a terra o a coberta. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1219/2021

PROPERTIES SON BOU SL

***3565**

A l'oferta escollida, han de quedar clares les partides i cadascuna d'elles per separat, si es que hi ha, del tràmit de la sol·licitud de subvenció i del tràmit de justificació de la subvenció. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1220/2021

PROPERTIES SON BOU SL

***3565**

A l'oferta escollida, han de quedar clares les partides i cadascuna d'elles per separat, si es que hi ha, del tràmit de la sol·licitud de subvenció i del tràmit de justificació de la subvenció. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1225/2021

CEI NOU IXENT, SL

***8630**

La firma del document 1 no es pot validar, cal tornar a firmar el document. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1227/2021

MOTOR SAN ANTONIO SL

***2241**

Al document 1 s'ha indicat un CNAE que no està inclòs en cap grup dels subvencionables d'aquesta convocatòria. Al document 4 li falten pàgines. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1228/2021

DISTRIBUCIONES ANGA SL

***1462**

A l'oferta escollida, han de quedar clares les partides i cadascuna d'elles per separat, si es que hi ha, del tràmit de la sol·licitud de subvenció i del tràmit de justificació de la subvenció. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1229/2021

SASTRE ARGUIMBAU 1931 SL

***9704**

Al document 1 falten les dades de la persona representant de la l'empresa que firma els documents. El DNI de la persona representat legal de l'empresa ha d'estar en vigor. Falta acreditar que l'empresa està al corrent de les seves obligacions amb la Seguretat Social. Falta acreditar que la persona sol·licitant està al corrent de les seves obligacions tributàries a l'AEAT i a la CAIB. No s'accepta la justificació de no haver escollit el pressupost més econòmic, les parts que no s'ofereixin a un pressupost és poden completar amb un altre d'una altra empresa. Per poder comparar els terminis d'execució aquests s'ha d'indicar a les ofertes. Al document 5 falta posar les dades de la persona representant de l'empresa que firma aquest document. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1230/2021

DISTRIBUTED ENERGY ASSETS SL

***5860**

Manca el CIF de l'empresa. Als poders de representació entregats no surt el nom de l'empresa sol·licitant. Si ha hagut canvi de nom de l'empresa s'ha d'acreditar i/o aportar poders actualitzats. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1231/2021

IBICENCA DE CUBITOS DE HIELO SL

***6556**

Al document 1 s'ha omplir bé el camp del CNAE i ha d'estar inclòs a algun grup dels subvencionables d'aquesta convocatòria. Les tres ofertes econòmiques han d'oferir instal·lacions semblants en kWp. L'oferta escollida no està suficientment desglossada, no s'identifica que inclou. A l'oferta escollida, han de quedar clares les partides i cadascuna d'elles per separat, si es que hi ha, del tràmit de la sol·licitud de subvenció i del tràmit de justificació de la subvenció. Per indicacions de l'IDAE cal que presentin un informe de Pla Estratègic, DNSH i gestió de residus aquelles instal·lacions de més de 100 kWp, tal com indica el punt punt 2.k de Sol·licituds i documentació de la convocatòria. En el següent enllaç podeu descarregar un model proposat per l'IDAE: https://www.idae.es/ayudas-y-financiacion/para-energias-renovables-en-autoconsumo-almacenamiento-y-termicas-sector/modelos-de-informe-real-decreto-4772021. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1232/2021

ES MERCA FRUITES I VERDURES, S.L.

***5128**

Al document 1 falta indicar el CNAE. Manca el CIF de l'empresa i el NIF de la persona representant representant d'ella. Falten els poders i/o escriptures per comprovar que la persona o entitat que figura i firma els documents com a representant està acreditada com a tal legalment. Falta acreditar que l'empresa està al corrent de les seves obligacions amb la Seguretat Social. Falta acreditar que la persona sol·licitant està al corrent de les seves obligacions tributàries a l'AEAT i a la CAIB. El pressupost amb referència 210037 no està suficientment desglossat i no es poden identificar els kWp oferts, els quals han de ser similars als de les altres ofertes. Per indicacions de l'IDAE cal que presentin un informe de Pla Estratègic, DNSH i gestió de residus aquelles instal·lacions de més de 100 kWp, tal com indica el punt punt 2.k de Sol·licituds i documentació de la convocatòria. En el següent enllaç podeu descarregar un model proposat per l'IDAE: https://www.idae.es/ayudas-y-financiacion/para-energias-renovables-en-autoconsumo-almacenamiento-y-termicas-sector/modelos-de-informe-real-decreto-4772021. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1233/2021

BANCA MARCH S A

***0040**

A cap de les ofertes queden clars els kWp totals, no apareixen el número de mòduls. Les tres ofertes econòmiques han d'oferir instal·lacions semblants en kWp. A l'oferta econòmica triada no s'identifica el proveïdor. A totes les ofertes ha d'aparèixer la data, la qual ha de ser posterior al 30 de juny de 2021. Cal a que totes les ofertes apareguin les dades del proveïdor i/o que venguin segellades i/o firmades per ells.

NEXTG123-1234/2021

PAGUERA GOLF PARK SL

***9146**

Al document 1 falta indicar el CNAE. Manquen les dades bancàries. L'any de justificació no està marcat.  A 2 dels pressuposts no s'indica el número de panells solars. Al document 4 falten les coordenades UTM. Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021, Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques

NEXTG123-1235/2021

DISTRIBUCIONES ANGA SL

***1462**

A l'oferta escollida, han de quedar clares les partides i cadascuna d'elles per separat, si es que hi ha, del tràmit de la sol·licitud de subvenció i del tràmit de justificació de la subvenció. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1236/2021

ALAIAR SL

***5258**

A l'oferta escollida, han de quedar clares les partides i cadascuna d'elles per separat, si es que hi ha, del tràmit de la sol·licitud de subvenció i del tràmit de justificació de la subvenció. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1237/2021

NORTHOTELS SL

***4511**

Al document 1 no s'ha indicat si l'empresa sol·licitant du a terme o no una activitat econòmica per la qual s'ofereixin bens o serveis en el mercat. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021, Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021

NEXTG123-1238/2021

TUR RIBAS, JOSEFA

***2582**

Al document 1 s'ha indicat un CNAE que no està inclòs en cap grup dels subvencionables d'aquesta convocatòria. A l'oferta aportada no s'identifica el proveïdor. Cal tornar a omplir el document 4 i entregar-lo, s'ha de poder veure bé i que es puguin corroborar que ha estat firmat correctament. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021, Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021

NEXTG123-1240/2021

TENIS INVEST, SL

***2080**

S'han d'aportar els documents normalitzats de la convocatòria. Manca presentar el document 1. Falten els poders i/o escriptures per comprovar que la persona o entitat que figurarà i firmarà els documents com a representant està acreditada com a tal legalment, també s'ha d'aportar el NIF d'aquesta persona si no s'ha aportat ja. Falta acreditar que l'empresa està al corrent de les seves obligacions amb la Seguretat Social. Falta acreditar que l'empresa està al corrent de les seves obligacions tributàries a l'AEAT i a la CAIB. Com l'import de la inversió és més de 40.0000 s'han d'aportar tres ofertes econòmiques oferint instal·lacions semblants, sobretot en kWp. A l'oferta escollida, han de quedar clares les partides i cadascuna d'elles per separat, si es que hi ha, del tràmit de la sol·licitud de subvenció i del tràmit de justificació de la subvenció. Cal omplir el document 2 amb tres ofertes econòmiques. Manca presentar el document 4. Manca presentar el document 5. Cal entregar el document 6 de models per a la sol·licitud de l'ajut si és necessari. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1241/2021

AGROTURISME SON PONS SL

***1138**

Al document 1 no s'ha indicat el CNAE, falten les dades de la persona representant de la l'empresa que firma els documents i no s'ha indicat si l'empresa sol·licitant du a terme o no una activitat econòmica per la qual s'ofereixin bens o serveis en el mercat. Al document 4 el cost unitari (€/kWp) no està calculat. Al document 5 falta posar les dades de la persona representant de l'empresa que firma aquest document. Al document 6 de models per a la sol·licitud falta posar les dades de la persona representant de l'empresa que firma aquest document. Falta el document de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, segons l'Ordre HFP/1030/2021.

NEXTG123-1243/2021

MOTORISA LLOGUER, S.L.

***5513**

En DOC1, encara que ha declarada que es tracta d'un programa 2, realment es tracta d'un programa 1. Sol·licitem projecte o estudi tècnic de la instal·lació objecte de subvenció, amb la inclusió de plànols i esquemes unifilars, per a poder avaluar l'abast del projecte, En el DOC4, es declara que la potència de l'inversor és de 80kW, però en el pressupost es declara que la P és de 100kW. Aclarir la divergència

NEXTG123-1245/2021

PALLISER ROMERO SL

***5465**

Manca oferta econòmica. Manca Declaració principis transversal PRTR. Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1246/2021

CABALIAN HOLDING GROUP SL

***7962**

Els pressupostos no són tècnicament equivalents, ja que la proposta seleccionada, té un inversor de 50kW i la resta de les opcions tenen un inversor de 100kW. A més la segona proposta, no aquesta detallada per costos unitaris

NEXTG123-1247/2021

SON COSTA S.R.M.

***7194**

El document aportat de modificació de la societat, no té validesa legal al no estar certificat davant notari, La partida de tramitació de subvenció, excedeix el 7% admissible de l'ajuda, Els projectes que hagin declarat ser d'autoconsum col·lectiu, han d'aportar l'acord signat per tots els participants que reculli els criteris de repartiment o la justificació de la seva inclusió en el registre administratiu d'autoconsum que indiqui aquest tipus d'autoconsum., Manca Declaració principis transversal PRTR i DNSH, Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1249/2021

COOPERATIVA FARMACEUTICA MENORQUINA COFARME

***0135**

La documentació d'escriptura de l'entitat, no és un documents notarial reconegut, per a identificar la representant. Falta acreditar que l'empresa està al corrent de les seves obligacions tributàries a l'AEAT. Les inversions declarades en DOC2, de les 3 propostes, no coincideixen en les dues ultimes amb les inversions dels pressupostos

NEXTG123-1251/2021

AMACA CB

***8868**

Els documents entregats, no corresponen amb documents notarials oficials (amb número seriat identificatiu per a cada pàgina) i tampoc disposa del timbrat d'estat, ni la signatura del notari. Presentar copia del poder de representació original. Manca Declaració DNSH i principis transversal PRTR, Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1252/2021

CRIMON SA

***0699**

Les propostes econòmiques no són tècnicament equivalents. En la primera proposta, l'inversor és de 50kW de potència i en la resta és de 60kW. Manca Declaració principis transversal PRTR i DNSH. Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1255/2021

PROYECTOS MINIMO SL

***2524**

En el DOC 1 manca les dades del representant. Manca un document identificatiu del representant on es pugui distingir la signatura. L'escriptura de constitució de l'entitat, no ha estat redactada sobre el paper oficial exclusiu per a documents notarials (amb número seriat identificatiu per a cada pàgina) i tampoc disposa del timbrat d'estat, ni la signatura del notari. Presentar copia de l'escriptura original. En el DOC 4 manca la signatura del tècnic o instal·lador. En el DOC 5 manca les dades del representant legal. En el DOC 6 manca les dades del representant legal. Manca Declaració principis transversal PRTR. Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1256/2021

RESIDENCIAL AMAPOLA

***8890**

El pressupost no està detallat per partides i costos unitaris, Manca Declaració DNSH i principis transversal PRTR, Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1257/2021

MIGJADA 2017, S.L.

***5501**

L'escriptura de constitució de l'entitat, no ha estat redactada sobre el paper oficial exclusiu per a documents notarials (amb número seriat identificatiu per a cada pàgina) i tampoc disposa del timbrat d'estat, ni la signatura del notari. Presentar copia de l'escriptura original. El contribuent no es troba al corrent en les seves obligacions tributàries del CAIB. En el DOC 4 manca rúbrica de tècnic o instal·lador. Manca DOC 6, Manca Declaració principis transversal PRTR. Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1258/2021

EXPLOTACIONES MARI SL.

***0816**

Manca DOC 2. Manca Declaració principis transversal PRTR. Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1259/2021

CENTRO EDUCATIVO AGORA PORTATLS, S.L.

***1948**

El DOC 1 entregat no correspon amb la convocatòria, No està al corrent en el compliment de les obligacions de pagament de la Seguretat Social. Només s'han aportat 2 pressuposts dels 3 requerits i tots ells han de ser tècnicament equivalents. Actualment no ho son. La potència elegida a instal·lar ha de ser la mateixa que la declarada al DOC 4. El DOC 2 entregat no correspon amb la convocatòria. Manca DOC 4 corresponent a aquesta convocatòria, Manca Informe ambiental (pla estratègic, justificació principi no causar mal objectius mediambientals, valoració de residus) per a instal·lacions de més de 100 kW, Manca Declaració principis transversal PRTR, Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1260/2021

PEPPE, LUKE

***2323**

Falta indicar l'ajuda sol·licitada tant per la instal·lació d'energies renovables com per la instal·lació d'emmagatzematge. Manca justificant d'alta d'autònoms on apareix indicat el domicili on es desenvolupa l'activitat econòmica. Aquesta localització ha de ser l'equivalent a la localització de la instal·lació fotovoltaica descrita en aquesta sol·licitud. L'import total indicat al pressupost no coincideix amb l'import indicat al Document 4. La quantitat de mòduls fotovoltaics indicats al pressupost tampoc coincideixen amb la indicada al Document 4. La potència total nominal indicada no correspon amb el càlcul del nombre de mòduls (16) per la seva potència unitària (540kw). Revisar càlcul.

NEXTG123-1261/2021

INVERSIONES PLOMER SL

***9858**

Falten els poders i/o escriptures per comprovar que la persona que firma els documents com a representant està acreditada com a tal legalment. Només s'ha entregat una nota d'informació registral. A les ofertes econòmiques manca la data, hauran de tenir data posterior al 30 de juny de 2021. El pressupost 3 indicat al DOC 2 no coincideix amb l'import de l'oferta econòmica presentada. Al DOC 4 la potència total nominal de mòduls ha de ser de 202.57kWp segons la potència unitària declarada. Aportar projecte, on es descrigui la situació de partida i la situació final, amb els càlculs per a la nova instal·lació. Aportar pla de la distribució de la plaques, components de la instal·lació d'autoconsum (inversors, bateries, MPPT, etc), i instal·lacions elèctriques (inclòs components del quadre), així com els respectius esquemes unifilars. Manca Declaració principis transversal PRTR, Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1262/2021

HOTELES TRINIDAD S.A.

***0301**

El pressupost 3 no està prou desenvolupat en comparació amb els altres dos. Falten les descripcions tècniques associades a les partides, tenint en compte que es tracta d'una instal·lació de més de 100kW. El pressupost 1 no indica l'empresa instal·ladora correctament. A la descripció indica que no té instal·lació d'emmagatzematge, però a les dades introduïdes indica que sí. Revisar les dades. La potència total dels inversors indicats no correspon amb la potència detallada als pressuposts. Revisar les dades i l'equivalència amb els pressuposts. Manca aportar projecte amb els càlculs per a la nova instal·lació. Aportar pla de la distribució de les plaques, components de les instal·lacions d'autoconsum (inversors, bateries, MPPT, etc), instal·lacions elèctriques (inclòs components del quadre), així com els respectius esquemes unifilars. També cal entregar l'Informe ambiental (pla estratègic, justificació principi de no causar mal objectius mediambientals, valoració de residus) per a instal·lacions de més de 100 kW. Manca Declaració principis transversal PRTR. Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1263/2021

HIPER BALEAR SL

***5866**

Els poders de representació entregats atorguen a varies empreses la representació de HIPER BALEAR SL, no a cap  persona física. S'haurà d'entregar l'escriptura i els poders de representació de la societat a la que representa legalment el designat també com a representat legal de HIPER BALEAR SL per a poder ser considerat aquest document com a correcte. Els pressuposts presentats han de ser tècnicament equivalents, ara no ho son, per tant no es pot valorar si el triat es el més econòmic, cal esmenar. A més, s'haurà d'especificar al pressupost que s'inclou el sistema de monitorització. Manca Declaració principis transversal PRTR. Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1266/2021

ROCA SOL SA

***0646**

Manca CNAE. Al pressupost 1, manca indicar el % de potència instal·lada a les marquesines. El pressupost 2, no es tècnicament equivalent al pressupost 1. Revisar la quantitat total de potència instal·lada. També cal presentar el cost total de la instal·lació desglossat en partides i preus unitaris. Manca Document 2. Manca Document 5: declaració responsable no causar mal significatiu objectius mediambientals (potència fins a 100 kW). Manca Document 6: declaració responsable no afecció mediambiental per a instal·lacions que no requereixen autorització administrativa. Manca Declaració principis transversal PRTR. Manca Declaració cessió de dades PRTR.

NEXTG123-1267/2021

ROMANOLATINO SL

***7185**

Al document 1 haurà de marcar 'persona jurídica naturalesa pública o privada al tipus de beneficiari. El document 4 està incomplet. Al document 5 falta posar les dades de la persona representant de l'empresa que firma aquest document. Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021, Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques

NEXTG123-1268/2021

HORMIRAPIT SA

***4103**

Falten els poders i/o escriptures per comprovar que la persona o entitat que figura i firma els documents com a representant està acreditada com a tal legalment. Només s'ha presentat la portada de l'escriptura. Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021, Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques

NEXTG123-1269/2021

NORTHOTELS SL

***4511**

Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021, Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques

NEXTG123-1270/2021

,NORTHOTELS SL

***4511**

Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021, Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques

NEXTG123-1273/2021

HIPER BALEAR SL

***5866**

La persona que apareix com a representant als documents 1 i 5, i que firma els documents 1, 4 i 5 no està acreditada legalment com a representant de l'empresa sol·licitant. Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021, Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques

NEXTG123-1274/2021

TANCA LLARGA SL

***5096**

L'escriptura entregada, no ha estat redactada sobre el paper oficial exclusiu per a documents notarials (amb número seriat identificatiu per a cada pàgina) i tampoc disposa del timbrat d'estat, ni la signatura del notari. Presentar copia de l'escriptura original. Manca l'oferta econòmic. Cal entregar el document 6 de models per a la sol·licitud de l'ajut si és necessari. Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021, Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques

NEXTG123-1275/2021

HERMANOS LUNA CB

***3028**

En l'oferta presentada no apareix el nom de l'empresa sol·licitant. A més cal desglossar la partida de tramitació de sol·licitud separadament ja que aquesta no podrà ser superior al 4% de l'import de l'ajuda sol·licitada.

NEXTG123-1277/2021

VEHICULOS INDUSTRIALES BALEARES SL

***6428**

A l'oferta econòmica no s'identifiquen els kW dels panells.

NEXTG123-1278/2021

JOAN MOTORCAR SL

***1438**

El programa d'incentius indicat al Document 1, no es correcte. El programa corresponent es el programa 1. Al Document 4, no apareix la data de la signatura. Datar correctament el document de la memòria. Manca Declaració principis transversal PRTR, Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1283/2021

CAFES BAY SL

***5179**

El DNI del representant legal està caducat. La potència del panell presentat en l'oferta econòmica és de 0.455kW i el declarat en el DOC 1 és de 0.46kW, per tant la potència total declarada no coincideix amb la pressupostada. Al DOC 4 falta la rúbrica del tècnic o de l'empresa instal·ladora (només apareix el segell). Manca Declaració principis transversal PRTR, Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1284/2021

DISTRIBUTED ENERGY ASSETS SL

***5860**

Manca oferta econòmica desglossada en partides i preus unitaris. Manca Declaració principis transversal PRTR, Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1285/2021

MTRLS CONSTRUCCIÓ CALA D OR SL

***8436**

Només s'ha presentat el pressupost de l'oferta triada. Falten els altres dos pressuposts descrits al DOC2 i han de ser tècnicament equivalents al triat. Al DOC4 falta la rúbrica d'un tècnic competent o empresa instal·ladora. Manca Declaració principis transversal PRTR, Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1286/2021

HOTEL SABINA SA

***0078**

Manca DNI del representant legal de l'entitat. L'escriptura entregada en referencia al poder de representació, no disposa del timbrat d'estat, ni la signatura del notari. Presentar copia de l'escriptura original. Manca Declaració principis transversal PRTR, Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1287/2021

DISTRIBUTED ENERGY ASSETS SL

***5860**

Els poders de representació entregats pertanyen a una empresa diferent a la sol·licitant. Aclarir canvi de nom de la entitat. A l'oferta econòmica entregada, la partida de 'sistema elèctric general d'Alta tensió i Baixa tensió' està valorada però no està computada en el total. Aclarir si entra dins del total pressupostat i, en conseqüència, modificar tots els documents afectats. Manca Declaració principis transversal PRTR, Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1289/2021

PRODUCCIONES SON CANALS

***5939**

S'ha de presentar el document complet d'escriptura o poders de representació per a verificar la representació legal de l'empresa. Només s'ha presentat una pàgina, Al DOC 4 no apareix el número de CUPS i manca l'ultima pàgina del document. Manca Document 6, declaració responsable no afecció mediambiental per a instal·lacions que no requereixen autorització administrativa, Manca Declaració principis transversal PRTR, Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1290/2021

FONTENILLE TORRE VELLA SL

***9911**

Cal eliminar de tots els pressuposts les partides que no són considerades despeses subvencionables com la refrigeració i enllumenat d'emergència. Justificar la necessitat d'una nova instal·lació de posada a terra. La potència total dels inversors que apareix a les ofertes econòmiques, no són equivalents a la potència total indicada al Document 4. Cal indicar l'import total del cost relacionat amb la instal·lació i l'import total per emmagatzematge a cada pressupost.  Manca presentar el Document 6. Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1291/2021

HIERROS Y ACEROS DE MALLORCA SA

***0130**

Al DOC1, la representant legal declarada només pot gestionar operacions fins a 100.000€. Atès que l'ajuda sol·licitada és superior a aquesta xifra, no és vàlida la signatura del sol·licitant. El DNI aportat està caducat. Esmenar. Els poders de representació lliurats atorguen al representant legal gestionar operacions fins a 100.000€. Atès que l'ajuda sol·licitada és superior a aquesta xifra, no és vàlid. Al pressupost 2 i 3 referent a la instalació fotovoltaica, falten les descripcions tècniques associades a les partides, tenint en compte que es tracta d'una instal·lació de més de 100kW. Al DOC2, la representant legal que signa el document només pot gestionar operacions fins a 100.000€. Atès que l'ajuda sol·licitada és superior a aquesta xifra, no és vàlida la signatura del document. Al DOC 4 les dades i rúbrica de l'empresa instal·ladora no és la triada al DOC2. La representant legal que signa el document només pot gestionar operacions fins a 100.000€. Atès que l'ajuda sol·licitada és superior a aquesta xifra, no és vàlida la signatura del document.  Aportar projecte, on es descrigui la situació de partida i la situació final, amb els càlculs per a la nova instal·lació. Aportar plànol de la distribució de la plaques, components de la instal·lació d'autoconsum (inversors, bateries, MPPT, etc), i instal·lacions elèctriques (inclòs components del quadre), així com els respectius esquemes unifilars. A la Declaració de principis transversal PRTR i al DNSH, la representant legal que signa el document només pot gestionar operacions fins a 100.000€. Atès que l'ajuda sol·licitada és superior a aquesta xifra, no és vàlida la signatura del document. A la Declaració cessió de dades PRTR, la representant legal que signa el document només pot gestionar operacions fins a 100.000€. Atès que l'ajuda sol·licitada és superior a aquesta xifra, no és vàlida la signatura del document.

NEXTG123-1292/2021

CONSTRUCCIONES MARTI PELEGRI

***6450**

Manca Declaració principis transversal PRTR. Manca Declaració cessió de dades PRTR.

NEXTG123-1293/2021

CONSTRUCCIONES FERRIOL FLORIT, S.L.

***3470**

Al DOC 1 falta CNAE i falta marcar tipus de beneficiari. Manca DNI del representat legal i NIF de l'empresa, Manca presentar l'escriptura de constitució de l'entitat on s'indique el representant legal de l'empresa. Manca l'oferta econòmica. Manca Declaració principis transversal PRTR, Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1294/2021

INSTITUTO BALEAR DE LA VIVIENDA

***5000**

Manca Declaració principis transversal PRTR. Manca Declaració cessió de dades PRTR.

NEXTG123-1295/2021

DESARROLLOS INMOBILIARIOS Y RENTAS SL

***3114**

Atès que el pressupost és menor de 40.000€, només serà necessari presentar una oferta econòmica. La triada ha d'anar dirigida a nom del sol·licitant com a client. Al DOC 4 manca la signatura del tècnic o empresa instal·ladora.  Manca Declaració principis transversal PRTR, Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1298/2021

EXPLOT. HOTELERAS GAMUNDI

***4603**

Manca la informació del Representant Legal. La població indicada no forma part del llistat de municipis amb repte demogràfic. Els documents entregats com poders de representació son incorrectes. Manca acreditació legal de la persona representant de l'empresa que firma els documents. L'escriptura a entregar ha de haver estat redactada sobre el paper oficial exclusiu per a documents notarials (amb número seriat identificatiu per a cada pàgina), amb timbrat d'estat i signatura de notari. Presentar copia de l'escriptura original. La descripció del pressupost indica una potència total de la instal·lació diferent de la indicada en el Document 4.        La partida indicada com "Proyecto de ingeniería, tramites legalización, petición subvenciones" ha d'estar desglossada indicant de forma unitària la quantitat destinada a la gestió i petició de subvencions. Aquesta quantitat no pot superar el 4% de l'import de l'ajuda sol·licitada. Es requereix indicar una partida referent al sistema de monitorització de la instal·lació fotovoltaica. Manca Declaració principis transversal PRTR. Manca Declaració cessió de dades PRTR.

NEXTG123-1300/2021

MENURKA LUXURY SLU

***6209**

En el Document 1 el programa indicat és incorrecte. El programa correctes es el Programa 1. No està indicat el tipus d'empresa.          El NIF indicat a la sol·licitud no correspon amb el NIF de la targeta acreditativa presentada. Manca Declaració principis transversal PRTR. Manca Declaració cessió de dades PRTR.

NEXTG123-1302/2021

EMBOTITS SA CALDERA SL

***8633**

Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021, Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques

NEXTG123-1308/2021

FAMILIA MALACOSTA S.L.

***6127**

Només s'ha presentat la inscripció en Registre Mercantil. Cal presentar els poders de representació del representant legal de l'entitat sol·licitant, no els documents oficials de constitució de l'entitat instal·ladora. Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021, Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques

NEXTG123-1309/2021

FAMILIA MALACOSTA S.L.

***6127**

Manca l'escriptura de constitució de l'entitat sol·licitant, ha d'estar redactada sobre el paper oficial exclusiu per a documents notarials (amb número seriat identificatiu per a cada pàgina) i ha de disposar del timbrat d'estat, i amb la signatura del notari. Presentar copia de l'escriptura original, només s'ha presentat la inscripció al registre mercantil. Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021, Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques

NEXTG123-1312/2021

FAMILIA MALACOSTA S.L.

***6127**

Només s'ha presentat la inscripció en Registre Mercantil. Cal presentar els poders de representació del representant legal de l'entitat sol·licitant, no els documents oficials de constitució de l'entitat instal·ladora. Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021, Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques

NEXTG123-1313/2021

BITCONQUER S.L

***9559**

Al document 4 falta la rúbrica d'un tècnic competent o empresa instal·ladora

NEXTG123-1314/2021

RODSOL MENORCA CB

***3795**

Manca indicar el CNAE. L'escriptura de constitució de l'entitat, no ha estat redactada sobre el paper oficial exclusiu per a documents notarials (amb número seriat identificatiu per a cada pàgina) i tampoc disposa del timbrat d'estat, ni la signatura del notari. Presentar copia de l'escriptura original. Manca Declaració principis transversal PRTR. Manca Declaració cessió de dades PRTR.

NEXTG123-1315/2021

EARLWOODE PARTNERS S.L

***9217**

Els poders i/o escriptures per comprovar que la persona o entitat que figurarà i firmarà els documents com a representant no acrediten suficientment aquesta representació. Només s'aporta una escriptura de compravenda de participacions.

NEXTG123-1316/2021

JOPO SA CANOVA SL

***5822**

Al pressupost 1 a la partida de "Documentación, tramitación y proyectos", la secció "documentación y tramitación de subvención" ha de estar indicada amb un preu unitari. Aquest preu no pot excedir el 4% de l'ajuda sol·licitada. El pressuposts 2 i 3, no són tècnicament equivalents al pressupost més econòmic. Revisar numero de mòduls, potències i tipus d'instal·lació.        Manca Declaració principis transversal PRTR, Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1318/2021

FERRETERIA VILANOVA SL

***7390**

En el Document 1 el programa és incorrecte. El programa corresponent es el programa 1, Manca el DNI del representant legal. Manca part de l'escriptura de constitució de l'entitat. Manca entregar pressupost. L'arxiu .rar entregat no inclou cap document. Manca Declaració principis transversal PRTR. Manca Declaració cessió de dades PRTR.

NEXTG123-1319/2021

WITS ANDRATX SL

***7757**

Al pressupost, la partida referida a la tramitació de subvencions ha de ser una partida única, ja que, el valor d'aquesta no podrà ser superior al 4% de l'import de l'ajuda en el cas de tramitació de sol·licitud i al 7% en el cas de la tramitació de sol·licitud i justificació.

NEXTG123-1325/2021

EQUIPAMOVIL SL

***2609**

Al document 1 falta indicar el CNAE. Manca el CIF de l'empresa. Al pressupost, la partida referida a la tramitació de subvencions ha de ser una partida única, ja que, el valor d'aquesta no podrà ser superior al 4% de l'import de l'ajuda en el cas de tramitació de sol·licitud i al 7% en el cas de la tramitació de sol·licitud i justificació. La potència nominal pico descrita hauria de ser 7.63kWp en lloc de 6.54kWp. Al document 4, la potència total nominal dels mòduls no és correcta. Hauria de ser 6.54kWp, cal esmenar. Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021, Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques

NEXTG123-1326/2021

INVERSIONES PLOMER SL

***9858**

Manca la targeta d'identificació fiscal amb el NIF de l'entitat sol·licitant. Manca l'escriptura per acreditar els poders de representació del representant legal de l'entitat sol·licitant de la subvenció. Aquest document ha d'estar redactat sobre el paper oficial exclusiu per a documents notarials (amb número seriat identificatiu per a cada pàgina) amb timbrat d'estat i la signatura del notari. Presentar còpia de l'escriptura original. Manca aportar projecte amb els càlculs per a la nova instal·lació. Aportar pla de la distribució de les plaques, components de les instal·lacions d'autoconsum (inversors, bateries, MPPT, etc), instal·lacions elèctriques (inclòs components del quadre), així com els respectius esquemes unifilars per a instal·lacions de més de 100kW. Manca Declaració principis transversal PRTR. Manca Declaració cessió de dades PRTR.

NEXTG123-1327/2021

ADSON GARRIGA I PUIG NOU S.L.

***5416**

Falta la targeta d'identificació fiscal de l'empresa (NIF). L'escriptura de constitució de l'entitat ha d'estar completa, redactada sobre el paper oficial exclusiu per a documents notarials (amb número seriat identificatiu per a cada pàgina) i disposar del timbrat d'estat, amb la signatura del notari. Presentar copia de l'escriptura original.    Manca Declaració principis transversal PRTR, Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1328/2021

POLINVERSORA SL

***2756**

Manca DNI del representant legal de l'entitat que actua com apoderada de l'entitat sol·licitant, qui signa els documents de la sol·licitud. Manca acreditar els poders de representació del representant legal de l'entitat apoderada de l'entitat sol·licitant, qui signa els documents de la sol·licitud. Manca Declaració principis transversal PRTR. Manca Declaració cessió de dades PRTR.

NEXTG123-1329/2021

CAN FONOLL, S.L.

***5986**

Al DOC 4 cal esmenar el cost de l'actuació per a coincidir amb el declarat al DOC1. La capacitat d'emmagatzematge declarada (5kWh) no coincideix amb la que apareix al pressupost presentat (10kWh). Manca Declaració principis transversal PRTR, Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1330/2021

SIQUIER FIOL, DAVID

***4465**

Al Document 1, cal revisar el CNAE indicat. Al punt 5, cal indicar que si té activitat econòmica. Manca Document 4 : Memòria descriptiva de les actuacions amb acreditació de la legalitat del lloc per a les aïllades. Manca Declaració principis transversal PRTR. Manca Declaració cessió de dades PRTR.

NEXTG123-1332/2021

CERRAMIENTOS ORELL SL

***5032**

Cal presentar l'oferta econòmica amb les partides desglossades amb preus unitaris. Manca Declaració principis transversal PRTR, Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1333/2021

HIPER BALEAR SL

***5866**

Els poders de representació entregats atorguen a varies empreses la representació de HIPER BALEAR SL, no a  cap persona física. S'haurà d'entregar l'escriptura i els poders de representació de la societat a la que representa legalment el designat també com a representat legal de HIPER BALEAR SL per a poder ser considerat aquest document com a correcte. Els pressuposts aportats no son tècnicament equivalents. El pressupost 2 declarat al DOC2 no té la mateixa potència total de mòduls i inversors que el triat i el pressupost 3 no té la mateixa potència total de mòduls que el triat. Aportar projecte, on es descrigui la situació de partida i la situació final, amb els càlculs per a la nova instal·lació. Aportar pla de la distribució de les plaques, components de la instal·lació d'autoconsum (inversors, bateries, MPPT, etc), i instal·lacions elèctriques (inclòs components del quadre), així com els respectius esquemes unifilars. Manca Declaració principis transversal PRTR, Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1334/2021

HIPER BALEAR SL

***5866**

Els poders de representació entregats atorguen a varies empreses la representació de HIPER BALEAR SL, no a cap persona física. S'haurà d'entregar l'escriptura i els poders de representació de la societat a la que representa legalment el designat també com a representat legal de HIPER BALEAR SL per a poder ser considerat aquest document com a correcte. Els pressuposts 2 i 3 no són tècnicament equivalents amb el pressupost 1. Revisar potències totals de la instal·lació fotovoltaica i dels inversors. Manca aportar projecte amb els càlculs per a la nova instal·lació de més de 100kW. Aportar pla de la distribució de les plaques, components de les instal·lacions d'autoconsum (inversors, bateries, MPPT, etc), instal·lacions elèctriques associades (inclòs components del quadre), així com els respectius esquemes unifilars. Manca Declaració principis transversal PRTR, Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1335/2021

HIPER BALEAR SL

***5866**

Els poders de representació entregats atorguen a varies empreses la representació de HIPER BALEAR SL, no a cap persona física. S'haurà d'entregar l'escriptura i els poders de representació de la societat a la que representa legalment el designat també com a representat legal de HIPER BALEAR SL per a poder ser considerat aquest document com a correcte., A causa de l'alt valor del pressupost es requereix desglossament detallat de partides, quantitats i preu unitari. Les 3 ofertes presentades han de ser tècnicament equivalents. Les dues ofertes presentades addicionals al pressupost triat tenen una potència total de mòduls i una potència total d'inversors diferent al triat. Aportar projecte, on es descrigui la situació de partida i la situació final, amb els càlculs per a la nova instal·lació. Aportar pla de la distribució de la plaques, components de les instal·lació d'autoconsum (inversors, bateries, MPPT, etc), i instal·lacions elèctriques (inclòs components del quadre), així com els respectius esquemes unifilars, Manca Declaració principis transversal PRTR, Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1336/2021

HIPER BALEAR SL

***5866**

Els poders de representació entregats atorguen a varies empreses la representació de HIPER BALEAR SL, no a cap persona física. S'haurà d'entregar l'escriptura i els poders de representació de la societat a la que representa legalment el designat també com a representat legal de HIPER BALEAR SL per a poder ser considerat aquest document com a correcte. Manca Declaració principis transversal PRTR. Manca Declaració cessió de dades PRTR.

NEXTG123-1337/2021

DISTRIBUTED ENERGY ASSETS SL

***5860**

Els poders de representació aportats pertanyen a una empresa diferent a la sol·licitant. Manca oferta econòmica. Manca Declaració principis transversal PRTR, Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1338/2021

TURISTICA MAR Y HUERTA SL

***6202**

Manca Declaració principis transversal PRTR. Manca Declaració cessió de dades PRTR.

NEXTG123-1339/2021

CODIRE ILLES SL

***7697**

Manca l'oferta econòmica, Al document 4 manca la data a la rúbrica del document. La potència total nominal dels mòduls no és correcta, hauria de ser 12'19kWp. Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021, Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques

NEXTG123-1340/2021

IMMOBLES ALMENDROS TUSELL SL

***7206**

La partida de "Trámites subvención" no pot superar el 4% del valor de l'ajuda sol·licitada. Manca indicar si du a terme alguna actuació addicional o no. Manca Declaració principis transversal PRTR, Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1341/2021

MACARRANA SL

***9808**

El DNI aportat està caducat, Manca Declaració principis transversal PRTR, Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1342/2021

IBIZA BIS COMPANY SL

***8321**

No és possible certificar estar al corrent de les obligacions amb la Seguretat Social. Presentar Certificat acreditació d'obligacions amb la Seguretat Social. Manca Declaració principis transversal PRTR. Manca Declaració cessió de dades PRTR.

NEXTG123-1344/2021

PONENT HOLIDAYS, SL

***6612**

Manca la informació relativa al Representant legal de l'entitat sol·licitant. Manca informació del representant legal. Manca Declaració principis transversal PRTR, Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1345/2021

PONENT HOLIDAYS, SL

***6612**

Al DOC 1 falten les dades del representant legal. El DNI presentat haurà de ser el representant legal de l'empresa i les seves dades seran les que apareguin al DOC 1. Al DOC5 falten les dades del representant legal que han de coincidir amb les dades del DOC1. Manca Declaració principis transversal PRTR, Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1346/2021

COLDUR

***2772**

Manca la informació del Representant legal de l'entitat sol·licitant de la subvenció. que ha de coincidir amb la persona que signa els documents presentats. Manca l'escriptura per acreditar els poders de representació del representant legal de l'entitat sol·licitant de la subvenció. L'escriptura de constitució de l'entitat, ha d'estar redactada sobre el paper oficial exclusiu per als documents notarials (amb numero seriat identificatiu per a cada pàgina), amb timbrat i signatura del notari. Presentar copia de l'escriptura original. Manca partida de monitorització. La partida de "sol·licitud de subvenció" ha d'estar presentada individualment i amb preu unitari. Aquest preu no pot excedir el 4% de l'ajuda sol·licitada.  Manca Declaració principis transversal PRTR, Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1347/2021

LLOGUERS ES CANALO, SL

***5890**

Al DOC1 falten les dades del representant legal., Els poders presentats no proven que la persona que firma els documents 1, 4 i 5 és el representant legal de l'empresa sol·licitant. , Al pressupost, la partida referida a la tramitació de subvencions ha de ser una partida única, ja que, el valor d'aquesta no podrà ser superior al 4% de l'import de l'ajuda en el cas de tramitació de sol·licitud i al 7% en el cas de la tramitació de sol·licitud i justificació. Al DOC 5 falten les dades del representant legal. Manca Declaració principis transversal PRTR, Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1349/2021

ANCOBO HOTEL SL

***1347**

Al pressupost 2 i 3 manca posar la potència de l'inversor pressupostat. Al pressupost 3, la partida referida a la tramitació de subvencions ha de ser una partida única, ja que, el valor d'aquesta no podrà ser superior al 4% de l'import de l'ajuda en el cas de tramitació de sol·licitud i al 7% en el cas de la tramitació de sol·licitud i justificació. Al DOC 4 falta la rúbrica del sol·licitant a la pàgina 2, només hi ha el segell de l'entitat. Manca Declaració principis transversal PRTR, Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1350/2021

ASOCIACIÓN BETEL

***5813**

El cost de la inversió relativa a la instal·lació d'autoconsum indicat, no pot incloure IVA. Aquest valor ha de coincidir amb el valor sense IVA del pressupost presentat. Manca DNI del representant legal de l'entitat sol·licitant de la subvenció. Manca presentar l'escriptura per acreditar els poders de representació del representant legal de l'entitat sol·licitant. L'escriptura a entregar, ha d'estar redactada sobre el paper oficial exclusiu per als documents notarials (amb numero seriat identificatiu a cada pàgina), amb timbrat d'estat i amb la signatura del notari. Presentar copia de l'escriptura original. Només s'ha de presentar un pressupost si el cost de la instal·lació d'autoconsum es inferior a 40.000 euros. La partida relativa al tràmit de la subvenció s'ha de presentar de manera individual i amb preu unitari. Aquest preu no pot excedir el 4% de l'ajuda sol·licitada. Manca Declaració principis transversal PRTR. Manca Declaració cessió de dades PRTR.

NEXTG123-1351/2021

LAUGNEMA CB

***9011**

Al DOC 1, la persona que signa el document no coincideix amb les dades del representant legal del sol·licitant aportades. Al pressupost, la partida referida a la tramitació de subvencions ha de ser una partida única, ja que, el valor d'aquesta no podrà ser superior al 4% de l'import de l'ajuda en el cas de tramitació de sol·licitud i al 7% en el cas de la tramitació de sol·licitud i justificació. Al DOC 4, la persona que firma el document no coincideix amb les dades del representant aportades al DOC 1. Al DOC 5, la persona que firma el document no coincideix amb les dades del representant aportades. Manca Declaració principis transversal PRTR, Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1352/2021

NOVOMAR PAGUERA SL

***8673**

Manca indicar les dades del Representant legal de l'entitat sol·licitant de la subvenció. Manca l'escriptura per acreditar els poders de representació del representant legal de l'entitat sol·licitant de la subvenció. L'escriptura a entregar ha d'estar redactada sobre paper oficial exclusiu per als documents notarials (amb número seriat identificatiu per a cada pàgina) amb timbrat d'estat i la signatura del notari. Presentar copia de l'escriptura original. A tots els pressuposts, el cost de les taxes per llicències no és considera una despesa subvencionable. Rectificar la partida de tramitació de taxes i indicar només el valor de la gestió de tramitació sense incloure cap tipus de pagament de taxes. Manca indicar quin es el pressupost elegit. S'ha d'elegir el pressupost més econòmic o justificar en cas contrari, perquè el pressupost elegit no és el més econòmic. Manca Declaració principis transversal PRTR. Manca Declaració cessió de dades PRTR.

NEXTG123-1353/2021

VERT CLAIR MENORCA SL

***5759**

Cal aportar el passaport del representant legal. Manca Declaració principis transversal PRTR, Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1354/2021

PUMA BALEARES SL

***1603**

Manca el Document 1. Manca entregar la totalitat de l'escriptura presentada. Manca entregar els altres 2 pressuposts llistats al document 2, per poder comprovar la equivalència tècnica. Manca indicar el RII de l'empresa instal·ladora. Manca indicar correctament el nombre de mòduls de la instal·lació fotovoltaica i la potència unitària de cada mòdul per verificar la potencia total nominal indicada. Manca la rúbrica d'un tècnic o empresa instal·ladora al document. Manca Document 5: declaració responsable no causar mal significatiu objectius mediambientals (potència fins a 100 kW), Manca Declaració principis transversal PRTR. Manca Declaració cessió de dades PRTR.

NEXTG123-1355/2021

CAMP I JARDI VERD, S.L.

***2032**

A l'oferta econòmica cal presentar el cost total de la instal·lació desglossat en partides i preus unitaris. La potència total nominal dels mòduls segons la potència unitària descrita és de 28.05kWp, cal esmenar. Al DOC 4, la potència total nominal dels mòduls segons la potència unitària descrita serà de 28.05kWp, cal esmenar. Manca Declaració principis transversal PRTR, Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1356/2021

ILLES CONTROL SL

***5669**

Manca Declaració principis transversal PRTR, Manca Declaració cessió de dades PRTR

NEXTG123-1358/2021

JUAN FIOL, CABOT

***9309**

Manca emplenar el Document 1., El pressupost entregat no coincideix tècnicament amb la informació del Document 4. Revisar nombre de mòduls i potència unitària. La informació relativa al cost de la inversió de la instal·lació no correspon amb el pressupost. Manca signatura del sol·licitant.

NEXTG123-1360/2021

TENT MORE SL

***6301**

Al document 1, manca indicar el tipus de beneficiari., El sol·licitant no està al corrent de les seves obligacions amb la Seguretat Social. Esmenar situació i presentar justificant d'estar al corrent. La partida relativa a "tramitació de la subvenció" s'ha de presentar individualment i amb preu unitari. Aquest preu no pot superar el 4% del valor de l'ajuda sol·licitada. Manca Declaració principis transversal PRTR. Manca Declaració cessió de dades PRTR.

NEXTG123-1362/2021

PROMOCIONS I CONSTRUCCIONS NAU D OR SL

***8411**

El programa d'incentius indicat es incorrecte. El correcte és el Programa 1. La partida de "tramitació de la subvenció" ha d'estar presentada de manera individual i amb preu unitari. Aquest preu no pot excedir el 4% de l'ajuda sol·licitada. Manca Declaració principis transversal PRTR. Manca Declaració cessió de dades PRTR.

NEXTG123-1364/2021

SEMA CALA BONA, SL

***1448**

La potència indicada per a l'inversor de la instal·lació no correspon amb la indicada al Document 4. Manca indicar la capacitat d'emmagatzematge i el tipus de bateria a instal·lar amb preu unitari. Manca emplenar les dades relatives a les actuacions addicionals. Manca emplenar les dades del representant legal. Manca Declaració principis transversal PRTR. Manca Declaració cessió de dades PRTR.

NEXTG123-1379/2021

CP LOS ALTOS DE ILLETAS

***2645**

El Programa indicat és incorrecte. El programa corresponent, és el programa 2. El NIF indicat a la sol·licitud no correspon amb el document acreditatiu entregat. Manca acreditar els poders de representació del representant legal de la sol·licitud. Presentar copia de l'escriptura original. No s'accepta un acta de la junta com a document de certificació de representació. S'accepta el acta oficial del nomenament del president com a representant legal de la Comunitat de Propietaris sol·licitant. L'entitat no figura dins la Seguretat Social, ni es pot certificar cap informació relativa a la CCAA. Justificar que està al corrent de les obligacions tributàries amb la CCAA i amb la Seguretat Social. Manca indicar partida per a la motorització de la instal·lació d'autoconsum. La partida relativa als tràmits de la subvenció s'ha de presentar de manera individual i amb preu unitari. Aquest preu no pot excedir el 4% de l'ajuda sol·licitada. Manca indicar tots els CUPS relacionats amb la instal·lació de autoconsum. Manca Declaració principis transversal PRTR. Manca Declaració cessió de dades PRTR.

En cas que no presenteu la documentació esmentada en el termini de deu dies des de la publicació d'aquesta comunicació al BOIB, se us tindrà per desistit de la vostra petició, atès l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú i de les administracions públiques, amb la resolució prèvia que declararà conclòs el procediment i ordenarà l'arxivament de les actuacions realitzades fins a aquell moment, d'acord amb l'article 21 d'aquesta Llei.

Palma, 18 d'abril 2024

El director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic Diego Viu Domínguez