Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT BALEAR DE LA NATURA (IBANAT)

Núm. 249838
Resolució del director gerent de l’Institut Balear de la Natura de modificació de les resolucions de data 21 i 23 de desembre de 2022 per la qual s’aprova la convocatòria del procés excepcional d’estabilització per concurs extraordinari de mèrits i per concurs oposició per cobrir les places de personal laboral de l’IBANAT

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En data 29 de desembre de 2022 al BOIB número 169 es publica la Resolució del director gerent de l'Institut Balear de la Natura número 11607 de dia 23 de desembre de 2022, per la qual s'aprova la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs oposició per cobrir les places de personal laboral de l'IBANAT.

2. En data 29 de desembre de 2022 al BOIB número 169 es publica la Resolució del director gerent de l'Institut Balear de la Natura número 11606 de dia 21 de desembre de 2022, per la qual s'aprova la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de l'IBANAT.

3. D'acord amb la base 10 de l'Annex 2 “Bases específiques de la convocatòria” de la Resolució del director gerent de l'Institut Balear de la Natura per la qual s'aprova la convocatòria i bases del procés excepcional d'estabilització per concurs oposició on estableix a la base 10.1 de l'annex 2. Calendari de l'exercici.

4. D'acord amb la base 15 de l'Annex 2 “Bases específiques de la convocatòria” de la Resolució del director gerent de l'Institut Balear de la Natura per la qual s'aprova la convocatòria i bases del procés excepcional d'estabilització per concurs oposició on estableix a la base 15.3 Incorporació al lloc de feina.

5. D'acord amb la base 15 de l'Annex 2 “Bases específiques de la convocatòria” de la Resolució del director gerent de l'Institut Balear de la Natura per la qual s'aprova la convocatòria i bases del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits on estableix a la base 15.3 Incorporació al lloc de feina.

Degut a la gran quantitat de sol·licituds presentades al procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits s'ha endarrerit la publicació de les diferents llistes de persones presentades a les diferents categories/especialitats del procés, que han fet impossible complir amb els terminis inicialment prevists. Per la qual cosa, això ha afectat també al procés excepcional d'estabilització per concurs oposició, que estava previst resoldre amb posterioritat al concurs extraordinari de mèrits.

Per tot l'esmentat anteriorment, no es pot resoldre el concurs extraordinari de mèrits, abans d'iniciar el concurs oposició, tot i així, la fase d'adjudicació de places sí es farà per aquest ordre.

Per aquest fet ens veiem obligats a publicar una correcció de les bases, per poder iniciar el procés excepcional d'estabilització del concurs oposició, abans d'acabar el de mèrits, per tal de poder complir amb els terminis establerts de finalització del procés, establerts a l'article 2.3 del Decret Llei 6/2022, de 13 de juny, per evitar dilacions en aquests nous processos i disposar que la resolució d'aquests processos selectius ha de finalitzar abans del 31 de desembre de 2024.

En virtut de les funcions establertes a l'article 17 del decret 24/2013, de 24 de maig , d'aprovació dels Estatuts d'IBANAT, dict la següent

Resolució

1. Modificar en els termes que estableix a continuació la Resolució del director gerent de l'Institut Balear de la Natura número 11607 de dia 23 de desembre de 2022, per la qual s'aproven les bases específiques que regeixen la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs oposició per cobrir les places de personal laboral de l'IBANAT publicada el 29 de desembre de 2022 al BOIB número 169, pel que fa a la base 10.1 de l'annex 2.

On diu:

“10.1 Calendari de l'exercici. L'exercici es desenvoluparà entre l'1 de juny i el 31 d'octubre de 2023.

Un cop finalitzada l'adjudicació de places de personal laboral del procés d'estabilització de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears pel sistema de concurs es publicarà segons la base 5.1 l'anunci amb la data, l'hora i el lloc de realització de l'exercici”

Hi ha de dir:

“10.1 Calendari de l'exercici. L'exercici es desenvoluparà entre l'1 de març i el 30 de setembre de 2024.

L'anunci del mateix es publicarà segons la base 5.1 amb la data, l'hora i el lloc de realització de l'exercici”

2. Modificar en els termes que estableix a continuació la Resolució del director gerent de l'Institut Balear de la Natura número 11607 de dia 23 de desembre de 2022, per la qual s'aproven les bases específiques que regeixen la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs oposició per cobrir les places de personal laboral de l'IBANAT publicada el 29 de desembre de 2022 al BOIB número 169, pel que fa a la base 15.3 incorporació al lloc de feina de l'annex 2.

On diu:

“15.3 Incorporació al lloc de feina. La signatura del contracte s'ha d'efectuar en el termini de tres dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà que es publiqui en el BOIB les resolucions anteriors...”

Hi ha de dir:

“15.3 Incorporació al lloc de feina. La signatura del contracte s'ha d'efectuar en el termini de tres dies hàbils, sempre que sigui possible, comptadors a partir de l'endemà que es publiqui en el BOIB les resolucions anteriors...”

3. Modificar en els termes que estableix a continuació la Resolució del director gerent de l'Institut Balear de la Natura número 11606 de dia 21 de desembre de 2022, per la qual s'aprova la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de l'IBANAT publicada el 29 de desembre de 2022 al BOIB número 169, pel que fa a la base 15.3 incorporació al lloc de feina de l'annex 2.

On diu:

“15.3 Incorporació al lloc de feina. La signatura del contracte s'ha d'efectuar en el termini de tres dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà que es publiqui en el BOIB les resolucions anteriors...”

Hi ha de dir:

“15.3 Incorporació al lloc de feina. La signatura del contracte s'ha d'efectuar en el termini de tres dies hàbils, sempre que sigui possible, comptadors a partir de l'endemà que es publiqui en el BOIB les resolucions anteriors...”

4. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en els taulons d'anuncis i a la pàgina web www.ibanat.caib.es.

Interposició de recurs

Contra aquesta resolució es pot interposar un recurs d'alçada davant el Consell d'Administració d'IBANAT en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-se publicat d'acord amb els articles 121 i 122 de la llei 39/2015, d'1 d'octubre del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i amb l'article 40 del decret 24/2013 de 24 de maig d'aprovació dels Estatuts d'IBANAT.

Contra la desestimació expressa del recurs d'alçada podrà interposar-se un recurs contenciós administratiu, en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà d'haver-ne rebut la notificació de la desestimació, i contra la desestimació per silenci del recurs d'alçada podrà interposar-se el recurs contenciós administratiu, en el termini de sis mesos, comptadors a partir del dia següent a la desestimació presumpta, d'acord amb els articles 8  i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. 

 

Palma, data vàlida és la signatura digital (18 d'abril de 2024)

El director gerent Bartolomé Llabrés Salom