Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL DE GOVERN

Núm. 250926
Acord del Consell de Govern de 19 d’abril de 2024 pel qual es corregeix una errada material advertida en l’Acord del Consell de Govern de 8 de març de 2024 pel qual s’aprova de forma definitiva el Pla Especial de Desenvolupament d’Habitatge de Titularitat Pública i el Projecte d’Urbanització per a l’Actuació Pública de Ca n’Escandell, d’acord amb l’article 15.3.f) del Decret llei 3/2020, de 28 de febrer, de mesures urgents en matèria d’habitatge

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

S'ha detectat una errada material en l'Acord del Consell de Govern de 8 de març de 2024, pel qual s'aprova de forma definitiva el Pla Especial de Desenvolupament d'Habitatge de Titularitat Pública i el Projecte d'Urbanització per a l'Actuació Pública de Ca n'Escandell, d'acord amb l'article 15.3.f) del Decret Llei 3/2020, de 28 de febrer, de mesures urgents en matèria d'habitatge.

L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que les administracions públiques poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics que hi hagi en els seus actes. D'altra banda, l'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratius correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició.

Per tot això, el Consell de Govern a proposta de la consellera d'Habitatge, Territori i Mobilitat, en la sessió de dia 19 d'abril de 2024 adoptà, entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Corregir l'errada material advertida en el punt tercer de l'Acord del Consell de Govern de 8 de març de 2024, de la manera següent:

On hi diu:

Tercer. Ordenar la publicació en el BOIB d'aquest Acord, així com del contingut del Pla Especial i Projecte d'Urbanització que es pot consultar en l'adreça web següent:

Hi ha de dir:

Tercer. Ordenar la publicació en el BOIB d'aquest Acord, així com del contingut del Pla Especial i Projecte d'Urbanització que es pot consultar en l'adreça web següent:

https://www.caib.es/govern/sac/fitxa.do?codi=6092095&coduo=199&lang=ca

Segon. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 15 d'abril de 2024

La secretària del Consell de Govern Antònia Maria Estarellas Torrens