Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE SALUT

Núm. 247866
Notificació a les persones interessades dels recursos d’alçada interposats contra les Resolucions del director general de Prestacions, Farmàcia i Consum de 13 de febrer de 2024 per les quals es convoquen 18 concursos de mèrits per a l’adjudicació d’una oficina de farmàcia (BOIB núm. 24, de 17 de febrer)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 24, de 17 de febrer de 2024, es varen publicar les Resolucions del director general de Prestacions, Farmàcia i Consum de 13 de febrer de 2024 per les quals es convoquen 18 concursos de mèrits per a l'adjudicació d'una oficina de farmàcia. Aquestes resolucions s'han dictat en execució de les sentències de 27 de maig de 2013 del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears i les sentències de 28 d'abril de 2015 i de 21 de juliol de 2021 de la Sala Tercera del Tribunal Suprem i de la sentència 589/2021, de 9 de novembre de 2021, del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears.

Contra aquestes Resolucions han interposat recursos d'alçada les persones següents:

- Rafael Revelles Suárez, en nom i representació de Concepción Partera Fuentes

- Dulce María Conde Poole

- Ricardo Enrique Gascuñana Granados i MaríaTeresa Ibañez Eleta

- Eva Gomis Hurtado

- Ignacio de la Cueva Torregrosa, Antonio Barceló Obrador, Fernando Ribot Rodríguez, Sonia García Bartolomé, María Paz Eleta Narváez, Rafael Conde Cerrato, Juan Luis Palmer Llaneras i Eduardo Rubiales Prado

- Marina Sáenz Iturri, en nom i representació de Irene Caballero Moreno

- Joana Maria Coll Bibiloni

- José Fernando Ripoll Jiménez

- Neus Serra Martínez

Alguns d'aquests recurrents han sol·licitat la suspensió de l'execució de les resolucions impugnades en els seus recursos d'alçada. Atès que el termini legalment establert per resoldre aquesta qüestió és curt, mitjançant la Resolució de la consellera de Salut de data 9 d'abril de 2024 s'ha denegat la suspensió de l'execució sol·licitada.

L'article 118.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, disposa que si hi ha persones interessades en el procediment se'ls ha de traslladar, en tot cas, el recurs per tal que, en el termini corresponent, al·leguin tot el que considerin procedent.

Per tot això, es cita les persones interessades en els expedients administratius referenciats perquè, en el termini de deu dies, comptadors des de l'endemà de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, formulin les al·legacions que hi considerin procedents.

Els expedients es troben a disposició de les persones interessades en el Servei d'Ordenació Farmacèutica de la Conselleria de Salut, situat al carrer del Calçat, 2 A, edifici Alba, polígon de Son Valentí, de Palma.

 

Palma, en data de la signatura electrònica (17 d'abril de 2024)

La cap del Servei d'Ordenació Farmacèutica María Isabel Gimeno Franco