Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 247551
Informació pública de les sol·licituds d'exclusió del règim del comerç de drets d'emissió de gasos d'efecte hivernacle d'instal·lacions de petita mida

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb la disposició addicional quarta de la Llei 1/2005, de 9 de març, per la qual es regula el règim del comerç de drets d'emissió de gasos d'efecte hivernacle (amb la modificació de l'article únic 24 de la Llei 13/2010, de 5 de juliol), expòs a informació pública les sol·licituds d'exclusió d'instal·lacions de petita mida per al període d'assignació 2026-2030 de la fase IV del règim europeu de comerç de drets d'emissió 2021-2030 (RCDE-UE). En l'annex d'aquest anunci s'enumeren les sol·licituds d'exclusió rebudes a la Direcció General d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic.

Les sol·licituds d'exclusió es poden consultar a les oficines de la Direcció General d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic (c/ del Calçat, 2A, baixos, polígon de Son Valentí, 07011 Palma) perquè les persones interessades hi puguin formular les al·legacions oportunes en el termini de tres mesos comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci.

Les al·legacions s'hauran de presentar a la Direcció General d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic (c/ del Calçat, 2A, baixos, polígon de Son Valentí, 07011 Palma).

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (17 d'abril de 2024)

El director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic Diego Víu Domínguez

 

 

ANNEX Llista de sol·licituds d'exclusió del RCDE-UE rebudes

 

Nom de la instal·lació                                                             Municipi LADRILLERÍAS MALLORQUINAS, SA                             Felanitx