Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ GENERAL DE L'ESTAT

DIRECCIÓ PROVINCIAL DE L'INSTITUT SOCIAL DE LA MARINA A LES ILLES BALEARS

Núm. 246826
Resolució de 18 d’abril de 2024, de la Direcció Provincial de l'Institut Social de la Marina a Illes Balears, sobre delegació de signatura i regulació de la suplència en els supòsits de vacant, absència o malaltia dels titulars de les diferents unitats administratives

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Resolució d' 10 d'abril de 2024 de l' Institut Social de la Marina per la qual es dicten instruccions sobre règim de suplència i delegació de signatura en l' àmbit de les seves direccions provincials, disposa, entre altres extrems, que en els supòsits de vacant, absència o malaltia de la persona titular de la direcció provincial,  serà substituïda per la persona titular de la subdirecció provincial i, d'altra banda, estableix la necessitat que pels/les titulars de les indicades direccions provincials es reguli, al seu torn, el règim de suplències en els supòsits de vacant, absència o malaltia i, si s'escau, de la delegació de signatura, en el seu respectiu àmbit territorial.

En conseqüència, de conformitat amb els articles 12 i 13 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic Administratiu Comú de les Administracions Públiques, i seguint les instruccions establertes en l'esmentada Resolució d'11 de juliol de 2011, sobre règim de suplències de delegació de signatura en l'àmbit de les direccions provincials de l'Institut Social de la Marina,  Aquesta Direcció Provincial resol:

Primer. Es designa en règim de suplència per als supòsits de vacant, absència o malaltia de la persona titular de la Subdirecció Provincial, les persones que ostentin els següents llocs de treball, tal com s' estableix a continuació:

  • Prefectura de Secció d'Afiliació, Inscripció i Recaptació, Nivell 24, per a tots els assumptes que són competència de l'Àrea Afiliació, Inscripció i Recaptació dels Treballadors del Mar
  • Prefectura de Secció de Contractació, Nivell 24, per a tots els assumptes que són competència de la Divisió d' Administració i Anàlisi Pressupostària.
  • Prefectura de Secció de Desocupació i Formació, Nivell 24, per a tots els assumptes que són competència de les Subdireccions generals d' Acció Social Marítima i de Seguretat Social dels Treballadors del Mar.
  • Prefectura de Secció de Secretaria, Nivell 22, per a tots els assumptes competència de l' àrea de Recursos Humans.

Segon. Per als supòsits de vacant, absència o malaltia de les persones titulars de les Prefectures de Secció, es designa en règim de suplència els titulars dels llocs que es relacionen a continuació:

  • Prefectura de la Secció de Contractació, la persona titular de Prefectura de la Secció d' Administració. En el seu defecte la persona que exerceixi el lloc de major nivell en la secció.
  • Prefectura de la Secció d' Atur i Formació, la persona titular de Prefectura de la Secció de Prestacions, en temes de prestacions de Seguretat Social; la persona titular de la Prefectura de Secció Afiliació, Inscripció i Recaptació, en aquesta àrea; la persona titular de la Prefectura de Secció de Formació, per a l' àrea de Formació Marítima i Sanitària i la persona titular de la Prefectura de Negociat de la secció per als temes d' atur.
  • Prefectura de la Secció de Prestacions de Seguretat Social, la persona que exerceixi el lloc de Prefectura de Negociat de Seguretat Social. En el seu defecte la persona que exerceixi el lloc de major nivell en la secció. 
  • Prefectura de Secció Afiliació, Inscripció i Recaptació, la persona que exerceixi el lloc de Prefectura de la Secció de Prestacions. En el seu defecte la persona que exerceixi el lloc de major nivell en la secció.   
  • Prefectura de la Secció de Secretaria i RR.HH., la persona que exerceixi la Prefectura de Negociat de personal, i en el seu defecte la persona que ocupi el lloc de major nivell en la secció.
  • Prefectura de la Secció d' Administració, la persona que exerceixi la Prefectura de Negociat d' Administració, i en el seu defecte la persona que ocupi el lloc de major nivell en la secció
  • Prefectura de Secció de Formació, la persona que exerceixi la Prefectura de Negociat de Formació, i en el seu defecte la persona que ocupi el lloc de major nivell en la secció

En cas d' igualtat de diverses persones de la mateixa secció, la de major antiguitat.

Tercer. De la mateixa manera, en cas de vacant, absència o malaltia de les persones titulars de les Direccions Locals, la suplència es durà a terme per:

  • Direcció Local d' Eivissa, la persona titular del lloc d'adjunt al director Local.
  • Direcció Local de Maó, la persona titular de la Direcció Local de Ciutadella.
  • Direcció Local de Ciutadella, la persona titular de la Direcció Local de Maó.
  • Direcció Local de Porto Cristo, la persona titular de la Direcció Local d' Alcudia.
  • Direcció Local d ' Alcudia, la persona titular de la Direcció Local de Porto Cristo.

Quart. Es delega la signatura dels actes d' inscripció d' empreses, afiliació, altes, baixes i variació de dades dels treballadors adscrits al Règim Especial de la Seguretat Social de Treballadors del Mar, en la persona titular de la Subdirecció Provincial, en la persona titular de la Prefectura de Secció Afiliació, Inscripció i Recaptació, i en les persones titulars de les Direccions Locals dins del seu respectiu àmbit territorial.

Cinquè. Es delega, en la persona titular de la Subdirecció Provincial, persona titular de la de la Secció de Formació, i en el seu cas en qui el substitueixi, i persones titulars de les Direccions Locals, i persones que els substitueixin, la signatura de les resolucions estimatòries i desestimatòries del dret a la formació marítima i sanitària, així com les d' arxiu de sol.licitud de formació marítima i sanitària.

Sisè. Es delega en les persones titulars de les Seccions i Direccions Locals i, si s' escau, en les persones que els substitueixin, la signatura de la documentació genèrica de comunicació, trasllat de documents i informació general i emissió de certificats dins l' àmbit de la gestió que té encomanada, així com el requeriment a l' interessat per a l' esmena de defectes en les sol.licituds.

Es delega així mateix la signatura dels certificats que s' emeten per aplicatius informàtics o que es refereixin a escrits de gestió dels expedients que tramitin.

Setè. En els documents signats per delegació o suplència, es farà constar aquesta circumstància incloent en el peu de signatura l'expressió «PD» o «PS», segons correspongui en cada cas, així com el càrrec, lloc de treball i nom de la persona que signa.

Així mateix, en els documents així signats s' ha de fer esment a aquesta Resolució, i la seva data de publicació al Butlletí Oficial d' Illes Balears, així com la denominació del càrrec o lloc de treball exercit i nom de la persona que signa per delegació o suplència.

Vuitè. La persona titular de la Direcció Provincial podrà revocar la delegació de signatura regulada per aquesta Resolució, així com avocar per a si, en qualsevol moment, la signatura dels documents la signatura dels quals es delega.

Novè. Els supòsits de delegació de signatura i de suplència no alteren les competències de l' òrgan delegant.

Desè. Aquesta Resolució, que s' ha comunicat, amb caràcter previ a la seva publicació a la Direcció de l' Institut Social de la Marina, tindrà efectes des de la data de la seva signatura excepte pel que fa al règim de suplències, els efectes de les quals es produiran a partir de l' endemà de la seva publicació al Butlletí Oficial d' Illes Balears.

Onzè. Queda derogada la Resolució de 23 de juny de 2023 de la Direcció Provincial de l'Institut Social de la Marina d'Illes Balears, sobre delegació de signatura i regulació de la suplència en els supòsits de vacant, absència o malaltia dels titulars de les unitats administratives.

 

Palma de Mallorca, 18 d'abril de 2024

La directora provincial Magdalena Martorell Reus