Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AGRICULTURA, PESCA I MEDI NATURAL

Núm. 245214
Resolució del conseller d’Agricultura, Pesca i Medi Natural per la qual es declara la caducitat del procediment per a l’elaboració d’un nou pla rector d’ús i gestió del Parc Nacional Maritimoterrestre de l’Arxipèlag de Cabrera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El dia 25 de desembre de 2021 es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la Proposta de resolució i resolució d'inici del procediment per a l'elaboració d'un nou pla rector d'ús i gestió del Parc Nacional Maritimoterrestre de l'Arxipèlag de Cabrera.

2. D'acord amb l'article 6 ter de la Llei 5/2005, de 26 de maig, per a la conservació dels espais de rellevància ambiental, el procediment per elaborar els instruments de planejament dels espais de rellevància ambiental s'inicia amb una resolució de l'òrgan competent i caduca si no s'aprova una vegada transcorreguts dos anys des de la data de la publicació de la resolució d'inici.

3. Atès que el dia 25 de desembre de 2023 es va exhaurir el termini de dos anys sense que s'hagi aprovat el nou pla rector d'ús i gestió del Parc Nacional Maritimoterrestre de l'Arxipèlag de Cabrera, s'ha de declarar la caducitat del procediment esmentat.

Atès això, dict la següent

Resolució

1. Declarar la caducitat del procediment per a l'elaboració d'un nou pla rector d'ús i gestió del Parc Nacional Maritimoterrestre de l'Arxipèlag de Cabrera.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, (signat electrònicament: 17 d'abril de 2024)

El conseller d'Agricultura, Pesca i Medi Natural Joan Simonet Pons