Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE CULTURA I PATRIMONI

Núm. 244004
Nomenament dels jurats dels Premis Mallorca Jove 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La vicepresidenta primera i consellera executiva de Cultura i Patrimoni, en data 16 d'abril de 2024, ha dictat la Resolució núm. 8376, que transcric literalment a continuació:

«Antecedents

1. El passat 15 de març de 2024, la vicepresidenta primera i consellera executiva de Cultura i Patrimoni va dictar la Resolució d'aprovació de la convocatòria dels Premis Mallorca Jove 2024 (BOIB núm. 39, de 21 de març de 2024).

2. La base desena d'aquesta convocatòria disposa: «El jurat dels premis estarà format per cinc persones qualificades escollides pels membres del Consell Escolar de Mallorca que hauran de valorar les obres presentades en totes les categories que es convoquen. En la designació del jurat es garantirà una representació equilibrada de dones i homes amb capacitació, competència i preparació adequades. La composició dels jurats es farà pública abans d'acabar el termini de presentació de les obres, mitjançant la publicació corresponent en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Nomenar jurats del Premi Mallorca Jove la senyora Neus Nadal Parès, el senyor Miquel Vidal Bosch, el senyor Pere Perelló Nomdedéu, la senyora Àgata Gil Capeta i la senyora Núria Figueras Adell.

2. Les persones que són membres dels jurats s'han d'abstenir de formar-ne part si hi concorr algun dels motius d'abstenció dels que preveu la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic. En el termini de deu dies, comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, els interessats també poden promoure la recusació dels membres dels jurats mitjançant un recurs d'alçada adreçat al secretari tècnic de Cultura i Patrimoni en què n'indiquin la causa o les causes en les quals es fonamenta.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que no pose fi a la via administrativa, podeu interposar el recurs d'alçada, dins el termini d'un mes, davant aquest conseller executiu/consellera executiva o davant la presidència, comptador a partir de l'endemà al de la recepció d'aquesta notificació.

Contra la desestimació expressa del recurs d'alçada, hi podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació de l'esmentat recurs.

Un cop transcorreguts tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no n'heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, sense limitació de temps.

No obstant l'anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.»

(Signat electrònicament: 17 d'abril de 2024

El secretari tècnic de Cultura i Patrimoni Felipe Ramis Llabrés)