Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE PALMA

INSTITUT MUNICIPAL D'INNOVACIÓ

Núm. 242178
Resolució per requerir documentació acreditativa de mèrits als aspirants del procediment selectiu extraordinari d'estabilització

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 11 d'abril de 2024 s'ha emès Decret de l'Institut Municipal d'Innovació de Palma (IMI) núm. 9, pel qual es requereix l'aportació de la documentació acreditativa per constituir les diferents borses del concurs extraordinari de mèrits de les categories de GESTOR/A DE PROJECTES TIC, PROGRAMADOR/A, TÈCNIC/A TIC, ANALISTA PROGRAMADOR/A, TÈCNIC WEB i GESTOR DE PROJECTES (convocatòria i bases reguladores BOIB núm. 176; 25/12/2021). Aquestes borses tindran caràcter preferent respecte de qualsevol altra borsa ordinària, d'acord amb la base reguladora 16a del procediment selectiu.

Es publica extracte de la Resolució amb el requeriment als aspirants indicats a cada una de les actes dels Tribunals de Gestor/a de Projectes TIC, Programador/a, Tècnic/a TIC, Analista Programador/a, Tècnic Web I Gestor De Projecte.

 

Palma, en data de la signatura electrònica (17 d'abril de 2024)

El cap del Departament d'Innovació adscrit a l'IMI Antonio A. González Zarza

 

[...]

“RESOLUCIÓ

Primer. Requerir als aspirants indicats a cada una de les actes dels Tribunals de Gestor/a de Projectes TIC, Programador/a, Tècnic/a TIC, Analista Programador/a, Tècnic Web I Gestor De Projectes, que haguessin declarat disposar d'un mínim de 10 punts, per tal que en el termini de 10 dies hàbils acreditin els mèrits al·legats en la declaració responsable, a partir del dia següent de la publicació d'aquesta resolució, presentin la documentació acreditativa dels mèrits i els requisits al·legats en la declaració responsable, tal com s'estableix a l'apartat 16 de les bases específiques de la convocatòria, mitjançant el Registre General de l'Ajuntament de Palma https://imipalma.sedipualba.es/carpetaciudadana/tramite.aspx?idtramite=13862 i dirigit a l'IMI. Tret d'aquells aspirants que ja se'ls hagi requerit en un altre moment del present procediment selectiu.

Segon. La Gerència comunicarà d'ofici, als tribunals corresponents, dels mèrits assolits per els aspirants d'aquest Institut en referència als apartats 8.1.1 Experiència prèvia i 8.2.5 Triennis de la declaració responsable.

Tercer. Publicar a la pàgina web de l'Institut Municipal d'Innovació la present Resolució”