Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE MONTUÏRI

Núm. 240688
Relació de persones que han superat el procés selectiu de 2 places de Policia Local de l’Ajuntament de Montuïri, i que serán nomenats com a personal funcionari en pràctiques

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant Decret de Batlia de data 10 d'abril de 2024, s'ha emès resolució aprovant la relació de persones aspirants que han superat el procés selectiu per cobrir com a funcionari/a de carrera dues places vacant de la categoria d'agent del cos de la Policia Local de l'Ajuntament de Montuïri pel sistema de torn lliure i que seran nomenats personal funcionari en pràctiques.

 

Montuïri, a la data de la signatura electrònica (11 d'abril de 2024)

La batlessa Paula Maria Amengual Nicolau

 

DECRET DE BATLIA

Mitjançant Decret de Batlia de data 2 de novembre de 2023, es var aprovar la convocatòria i les bases per proveir mitjançant el sistema d'oposició dues places de Policia Local del cos d'administració general de l'ajuntament de Montuïri, vacants i dotades pressupostàriament. (BOIB núm. 150 de 4 de novembre de 2023).

Vist que en data 14 de novembre de 2023 va ser objecte de publicació al BOE (272 /2023) la convocatòria per proveir mitjançant el sistema d'oposició dues places de Policia Local del cos d'administració general de l'ajuntament de Montuïri, concedint un termini de vint dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la publicació de la convocatòria al BOE per la presentació de sol·licituds de participació.

Una vegada desenvolupat el procediment selectiu i vista la proposta definitiva de la relació d'aspirants que l'han superat i que han de ser nomenats com a personal funcionari en pràctiques, formulada en data 9 d'abril de 2024 mitjançant Acta de sessió núm. 13 per part del Tribunal Qualificador, proposta la qual s'accepta en la seva integritat.

Per tot l'anterior, aquesta Batlia, fent ús de les atribucions que em confereix l'article 21.1.h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de bases de règim local,

Vista la proposta de resolució PR/2024/35 de 10 / d'abril / 2024, d'acord amb les atribucions que em confereix l'article 21 de la Llei 7/1985 Reguladora de les Bases del règim Local,

RESOLC

PRIMER.- Aprovar la relació d'aspirants que han superat el procés selectiu i que seran nomenats com a personal funcionari en pràctiques, que és la següent:

Nom i llinatges DNI Prelació
CORTÉS SALOM NICOLÁS MIGUEL ***3462** 1
PASTOR VAQUER BARTOLOMÉ ***2339** 2

SEGON.- Informar a les persones aspirants que figuren en la relació anterior que disposen d'un termini de deu dies hàbils des de la data de publicació de l'aprovació de la present relació, per a presentar els documents que acrediten que compleixen els requisits, d'acord amb el que estableix la base NOVENA de la convocatòria consistent en:

a) Una fotocòpia compulsada del document nacional d'identitat en vigor o el resguard de la sol·licitud de renovació.

b) Una fotocòpia compulsada de la titulació exigida.

c) Certificat mèdic que acrediti l'aptitud per desenvolupar les funcions pròpies de la categoria de Policia.

d) Acreditar el coneixement de la llengua catalana, mitjançant l'aportació del certificat de nivell B2 de coneixements de català.

e) Certificat de no tenir antecedents penals per delictes dolosos.

f) Declaració jurada de no haver estat separat del servei de l'Administració local, autonòmica o estatal, ni estar inhabilitat per a l'exercici de la funció pública.

g) Declaració jurada de comprometre's a dur armes i, si escau, a utilitzar-les.

h) Còpia els permisos de conducció de les classes A2 i B en vigor

TERCER.- Publicar aquesta resolució al tauler d'anuncis de l'Ajuntament (www. ajmontuiri.net) i al Butlletí Oficial de les Illes Balears, tot informant als interessats que, contra la present Resolució, que exhaureix la via administrativa, poden interposar de forma alternativa, els següents recursos: o bé recurs potestatiu de reposició, a interposar davant la Batlia, en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la publicació de la present resolució, o bé directament recurs contenciós administratiu, a interposar davant el jutjat Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució; tot això sense perjudici que els interessats puguin interposar aquells altres recursos que en considerin procedents.

 

Montuïri, a la data de la signatura electrònica (11 d'abril de 2024)

La batlessa Paula Maria Amengual Nicolau

 

Ho mana i signa la Sra. Paula Maria Amengual Nicolau, Batlessa-Presidenta, assistida del Sr. Secretari-Interventor de la Corporació, el Sr. Gabriel de Hevia Aleñar, a la data de la seva signatura electrònica, verificable a la seu electrònica de l'Excm. Ajuntament de Montuïri.