Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 240055
Requeriment de documentació complementària en el tràmit de subvencions per al foment d’instal·lacions d’autoconsum amb o sense emmagatzematge elèctric amb fonts d’energia renovable, així com a de renovables tèrmiques, promogudes per a persones físiques dins les actuacions previstes en el Pla d’Inversions per a la Transició Energètica de les Illes Balears, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea (PITEIB PF)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. El 26 de desembre de 2023 es va publicar la convocatòria pública de subvencions per al foment d'instal·lacions d'autoconsum amb o sense emmagatzematge elèctric amb fonts d'energia renovable, així com a de renovables tèrmiques, promogudes per a persones físiques dins les actuacions previstes en el Pla d'Inversions per a la Transició Energètica de les Illes Balears, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea (NextGenerationEU) (BOIB núm. 174, de 26 de desembre de 2023).

2. Els serveis tècnics de la Direcció General d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han detectat que manca una sèrie de documentació en els expedients,  la qual es detalla a la taula següent,  i que l'interessat ha d'aportar, d'acord amb l'apartat desè de la resolució de la convocatòria de referència.

3. Cal indicar que, en el cas de l'esmena de deficiències, la data de presentació de la documentació de l'esmena és la que estableix l'ordre per resoldre l'expedient, i, en el cas de la presentació de l'aclariment, és la data de registre de la sol·licitud la que determina l'ordre de prelació.

Expedient

Sol·licitant

NIF

Anomalies i/o aclariment

Observacions

 PF_PITEIB-9/2024

MIQUEL PALLICER ANGEL

***4114**

  - Certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal, expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària: Manca la seva presentació.

 - Document 2: declaració de minimis (persones amb activitat econòmica): Manca la seva presentació

 

 PF_PITEIB-12/2024

ALBERTO VERDERA VERDERA

***5581**

  - Per instal·lacions aïllades: acreditació de la legalitat de l'edificació. Aclarir al document de legalitat de l' edificació i l' ubicació de l' emplaçament, ja que no coincideix amb el declarat com adreça d'actuació.

- Hi ha que aclarir si te activitat econòmica ja que se detalla que es un establiment turístic

Aclariment

 PF_PITEIB-16/2024

MARGARITA TORRENS PASTOR

***0500**

  - Document 1: Sol·licitud: El document 1, en comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

 - Document 4: memòria resum de l'actuació: Manca la seva presentació.

 - Per instal·lacions aïllades acreditació de la legalitat de l'edificació: En el cas d'instal·lacions aïllades, s'ha de acreditar la legalitat del lloc d'emplaçament de la instal·lació amb un dels documents següents: un certificat de l'ajuntament que acrediti la legalitat, la cèdula d'habitabilitat, una còpia de la llicència d'obres en vigor o el certificat de final d'obra.

 - Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH. El document té una imatge inserida.

 - Document normalitzat 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: El document té una imatge inserida.

 - Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: El document té una imatge inserida.

Aclariment

 PF_PITEIB-20/2024

JUAN ANTONIO PALMER FLORIT

***2585**

  - Document 4: memòria resum de l'actuació: Les dades del programa d'incentius 2 no està emplenat amb les dades de la generació tèrmica renovable. Les dades del cost de l'actuació no estan ben emplenades. No està signat digitalment per l'empresa instal·ladora o del tècnic.

 

 PF_PITEIB-22/2024

LLUÍS MANUEL DOMENECH AMORÓS

***4233**

  - Document 4: memòria resum de l'actuació: A les dades del programa d'incentius 1 falta la descripció del sistema de monitorització detallada. Les dades del cost de l'actuació no estan ben emplenades i no està signat digitalment per l'empresa instal·ladora o del tècnic.

 

 PF_PITEIB-24/2024

MARIA VICTORIA RIADO RIAN

***4662**

  - Document 4: memòria resum de l'actuació: Falta la descripció de l'actuació del document 4. Falta la descripció del sistema de monitorització detallada. Les potències (kW i kWp) no estan emplenats correctament. El consum anual d'energia associat a instal·lació es menor del 80% de l'energia generada per la instal·lació de generació.

 

 PF_PITEIB-27/2024

PEDRO FEMENIA CAPÓ

***8993**

  - Document 1: Sol·licitud: En el document 1 falta emplenar el punt 9 de la declaració responsable del sol·licitant de la subvenció.

 - Document 4: memòria resum de l'actuació: El consum anual vers el produït per la instal·lació producció anual no supera el 80%. A les dades del programa d'incentius 1 falta la descripció del sistema de monitorització detallada.

 

 PF_PITEIB-29/2024

CORRADO ABBATTISTA

****5786*

  - Pressuposts, en cas que superi els 40.000 euros: En el pressupost no es detalla el nom del titular de la sol·licitud ni la direcció on es fa la instal·lació.

 - Document 3: Quan el pressupost sigui superior a 40.000€: Manca la seva presentació

 

 PF_PITEIB-43/2024

JOANA MARIA SOLER BRUNET

***2384**

  - Per instal·lacions aïllades acreditació de la legalitat de l'edificació: En el cas d'instal·lacions aïllades, s'ha de acreditar la legalitat del lloc d'emplaçament de la instal·lació amb un dels documents següents: un certificat de l'ajuntament que acrediti la legalitat, la cèdula d'habitabilitat, una còpia de la llicència d'obres en vigor o el certificat de final d'obra

 

 PF_PITEIB-44/2024

JOSE MIGUEL PONS BALAGUER

***3708**

  - Document 4: memòria resum de l'actuació: Doc 4. Manca la firma del instal·lador

 

 PF_PITEIB-46/2024

MIREIA ESCARRE CAMISON

***9865**

  - Document 4: memòria resum de l'actuació: Doc.4 Manca la firma del instal·lador

 

 PF_PITEIB-47/2024

ANTÒNIA GARÍ ORELL

***8510**

  - Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: manca la segona fulla del document, la qual s'ha de signar

 

 PF_PITEIB-54/2024

ANDRES HERVAS DRANE

***1028**

 - Document 4: memòria resum de l'actuació: en comptes d'estar signat, té una imatge inserida

 

 PF_PITEIB-56/2024

ANA MARIA CARRASCO GALINDO

***7000**

  - Document 4: memòria resum de l'actuació: Manca la seva presentació

 

 PF_PITEIB-64/2024

PABLO SOCIAS MORELL

***1429**

  - Pressuposts, en cas que superi els 40.000 euros: Manca la seva presentació.

 - Document 3: Quan el pressupost sigui superior a 40.000€: Manca la seva presentació

 

 PF_PITEIB-65/2024

KJELL BOTTEMA

****6474*

  - Document 1: Sol·licitud: Les inversions declarades en el document 1 i el document 4 no coincideixen

 - Document 4: memòria resum de l'actuació: Les inversions declarades en el document 1 i el document 4 no coincideixen

 

 PF_PITEIB-81/2024

ALVARO ACUÑA ALLOZA

***7151**

- Document 1: Sol·licitud: El document 1, en comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: El document 5, en comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

-  Document normalitzat 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: El document 6, en comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: El document 7, en comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

Aclariment

 PF_PITEIB-82/2024

MARIA IMMACULADA DURAN TORRENS

***5295**

  - Document 4: memòria resum de l'actuació: Falta indicar el CUPS al qual dona servei la instal·lació d'autoconsum. La potència total sol·licitada no quadra segons les dades tècniques aportades de nombre de mòduls fotovoltaics i potència unitària de mòduls. Falta la descripció del sistema de monitorització i el percentatge d'autoconsum.

 - Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: Falta el nom del sol·licitant.

 

 PF_PITEIB-92/2024

LUIS PABLO PEREZ MESTRE

***2210**

  - Document 4: memòria resum de l'actuació: Falta indicar el percentatge del consum anual/producció anual.

 

 PF_PITEIB-101/2024

JUAN MARCOS BIBILONI VIDAL

***3220**

  - Document 4: memòria resum de l'actuació: Falta la signatura de l'empresa instal·ladora o tècnic competent. En el programa 2 no s'indica el nombre de consumidors al qual dona subministrament la instal·lació d'aerotèrmia

 

 PF_PITEIB-114/2024

JULIO CEZAR IZIDORIO DOS SANTOS

***2844**

  - Document 1: Sol·licitud: La capacitat sol·licitada (kWh 21,40) no coincideix amb la declarada al doc. 4 (21,31 kWh).

 - Document 4: memòria resum de l'actuació: La capacitat de emmagatzematge (kWh 21,31) no coincideix amb la declarada al doc. 1 (21,40 kWh).

 - Per instal·lacions aïllades, acreditació de la legalitat de l'edificació: El document de legalitat de l'emplaçament aportat no és cap dels documents que s'enumeren a l'apartat 6.2.e: un certificat de l'ajuntament que acrediti la legalitat, la cèdula d'habitabilitat, una còpia de la llicència d'obres en vigor o el certificat de final d'obra

 

 PF_PITEIB-122/2024

MAGDALENA BORRAS TORRES

***2128**

 - Document normalitzat 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: Manca la seva presentació

 

 PF_PITEIB-124/2024

MARGARITA TUR ROIG

***4948**

  - Document 3: Quan el pressupost sigui superior a 40.000€: Manca la seva presentació

 

 PF_PITEIB-130/2024

MOHAMAD HINNAOUI

****4834*

  - Document 3: Quan el pressupost sigui superior a 40.000€: Manca la seva presentació

 

 PF_PITEIB-138/2024

DANIEL BALLESTER NEBOT

***7764**

  - DNI, NIF: No ha presentat el document d'identitat i no es pot comprovar en el sistema.

Aclariment.

 PF_PITEIB-147/2024

PAU BUSTILLO AGUILO

***3056**

  - Document 4: memòria resum de l'actuació: El document no està signat digitalment per l'empresa instal·ladora o del tècnic.

 

 PF_PITEIB-156/2024

SEBASTIEN CEDRIC FABIEN CAZENAVE

****7974*

  - DNI, NIF: No es presenta document d'identitat i no es pot comprovar en el sistema.

 - Document 4: memòria resum de l'actuació: La memòria tècnica presentada indica que no es tracta d'una instal·lació aïllada i en el CUPS posa que és aïllada. Aclarir divergències

 

 PF_PITEIB-277/2024

MARC ANTONI MAS RODENAS

***9988**

  - Document 1: Sol·licitud: el titular de l'expedient no correspon amb les dades de la sol·licitud.

 - Document 4: memòria resum de l'actuació: el titular de l'expedient no correspon amb les dades de la sol·licitud.

 - Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH:  el titular de l'expedient no correspon amb les dades de la sol·licitud.

 - Document normalitzat 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: el titular de l'expedient no correspon amb les dades de la sol·licitud.

 - Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: el titular de l'expedient no correspon amb les dades de la sol·licitud.

 

 PF_PITEIB-569/2024

ANJA ZUMHOLZ BRODERSEN

***7913**

  - Document 1: Sol·licitud: en indicar que es tracta d'una persona física amb activitat econòmica en el punt 4 de la declaració responsable, falta indicar el codi CNAE. En l' apartat d'exposició i motiu de la sol·licitud ha marcat que ha sol·licitat programa 2 i falta indicar que també s' ha sol·licitat programa 1.

 - Document 4: memòria resum de l'actuació: Falta indicar el CUPS al qual dona servei la instal·lació d'autoconsum.

 

 PF_PITEIB-572/2024

DAVID MUNAR MESEGUE

***2046**

  - Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: El document 5, en comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

 - Document normalitzat 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: en comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

 - Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: en comptes d'estar signat, té una imatge inserida

 

 PF_PITEIB-575/2024

IRATXE CABRERA BEJARANO

***0773**

  - Document 4: memòria resum de l'actuació: A les dades del programa d'incentius 1 falta la descripció del sistema de monitorització detallada

 

 PF_PITEIB-578/2024

HELENE GABRIELLE DEMONT CATSICA

****3658*

  - DNI, NIF: Manca la seva presentació.

 - Certificats d'obligacions tributàries/Seguretat Social/CAIB: No està al corrent de pagament de l'agencia tributaria

 

 PF_PITEIB-585/2024

ANTONIO LUIS SERVERA SANTANDREU

***1863**

  - Document 1: Sol·licitud: Falta firmar el document

 

 PF_PITEIB-586/2024

CRISTINA SANCHÍS FLORIT

***2456**

  - DNI, NIF: El DNI del sol·licitant està caducat a data de registre d'entrada telemàtic

 

 PF_PITEIB-595/2024

JOSEP PONS SANSALONI

***4529**

  - Document 4: memòria resum de l'actuació: falta la signatura de l'empresa instal·ladora o tècnic competent.

 

 PF_PITEIB-596/2024

MARIA DE LA LUZ BUJOSA FERRETJANS

***7659**

  - Document 1: Sol·licitud: Manca la seva presentació.

 - Document 4: memòria resum de l'actuació: Manca la seva presentació

 

 PF_PITEIB-608/2024

LEIRE PAGALDAY TRICIO

***7850**

  - Certificats d'obligacions tributàries/Seguretat Social/CAIB: Manca la seva presentació

 

 PF_PITEIB-619/2024

ADRIAN FREDERICK JAMES BERRY

****6454*

  - Document 1: Sol·licitud: Els documents presentats no corresponen al titular de l'ajuda.

 - DNI, NIF: Els documents presentats no corresponen al titular de l'ajuda.

 - Document 4: memòria resum de l'actuació: Els documents presentats no corresponen al titular de l'ajuda.

 - Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: Els documents presentats no corresponen al titular de l'ajuda.

 - Document normalitzat 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: Els documents presentats no corresponen al titular de l'ajuda.

 - Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: Els documents presentats no corresponen al titular de l'ajuda.

 

 PF_PITEIB-624/2024

ANTONIO MATEO MASSANET FUSTER

***7527**

  - Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: no està signat pel sol·licitant.

 

 PF_PITEIB-630/2024

JUAN DE DIOS GARCIA GUERRERO

***7756**

  - Document 4: memòria resum de l'actuació: Aclarir percentatge del Consum anual consumidor/Producció anual.

Aclariment

En cas que no presenteu la documentació esmentada en el termini de deu dies des de la publicació d'aquest requeriment al BOIB, se us tindrà per desistit de la vostra petició, atès l'article 68 de la Llei 39/2015, d' 1 d'octubre, del procediment administratiu comú i de les administracions públiques, amb la resolució prèvia que declararà conclòs el procediment i ordenarà l'arxivament de les actuacions realitzades fins a aquell moment, d'acord amb l'article 21 d'aquesta Llei.

 

Palma, 16 d'abril de 2024

El director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic Diego Viu Domínguez