Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 239991
Proposta de resolució provisional del director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic per la qual es concedeixen les subvencions per al foment d’instal·lacions d’autoconsum amb o sense emmagatzematge elèctric amb fonts d’energia renovable, així com a de renovables tèrmiques, promogudes per a persones físiques dins les actuacions previstes en el Pla d’Inversions per a la Transició Energètica de les Illes Balears, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea (PITEIB PF)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El 26 de desembre de 2023 es va publicar la convocatòria pública de subvencions per al foment d'instal·lacions d'autoconsum amb o sense emmagatzematge elèctric amb fonts d'energia renovable, així com a de renovables tèrmiques, promogudes per a persones físiques dins les actuacions previstes en el Pla d'Inversions per a la Transició Energètica de les Illes Balears, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea (NextGenerationEU) (BOIB núm. 174, de 26 de desembre de 2023).

2. Les persones que figuren en l'annex d'aquesta proposta varen presentar una sol·licitud de subvenció en el marc de la convocatòria de referència.

3. Els tècnics de la Direcció General d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han emès un informe favorable dels aspectes següents:

- Les persones o entitats sol·licitants, per la seva naturalesa, poden ser beneficiàries de subvencions.

- Les persones o entitats han adjuntat la documentació prevista en la convocatòria.

- Les persones o entitats sol·licitants estan al corrent de les obligacions amb la Seguretat Social i amb l'Administració tributària, tant l'estatal com l'autonòmica.

4. Els tècnics de la Direcció General d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic, en aplicació del procediment de concessió que estableix l'apartat desè de la Resolució esmentada, han informat favorablement sobre la concessió de les subvencions descrites en l'annex, les quals s'han calculat d'acord amb la Resolució de convocatòria d'aquests ajuts.

5. En data 9 de febrer de 2024 la secció pressupostària ha realitzat la actualització de l'autoavaluació de l'Annex II de l'Ordre HFP/1030/2021 amb un escenari de risc baix que figura al Pla d'Acció. Amb aquest resultat en data 14 de febrer de 2024 la secretària general de la Conselleria d'Empresa, Ocupació i Energia va dictar resolució per la qual s'aprova el nou Pla d'Acció derivat dels tests d'autoavaluació i risc de l'Annex II de l'Ordre HFP/1030/2021 i no ha transcorregut més d'un any des de l'emissió de la resolució corresponent. A més, en data 9 de febrer de 2024 el Grup d'Avaluació de la Conselleria d' Empresa, Ocupació i Energia va elaborar i aprovar la memòria dels resultats de l'avaluació de riscos de frau de la Conselleria d'Empresa, Ocupació i Energia. En aquest cas ha realitzat l'avaluació del risc, l'impacte i probabilitat dels riscs de frau prevista a l'apartat 4.1.4. del Pla de Mesures Antifrau de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, sense obtenir cap bandera vermella.

Fonaments de dret

1. La Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

2. El Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

3. El Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, de 31 de desembre de 2005).

4. El Decret 75/2004, de 27 d'agost, pel qual es despleguen determinats aspectes de la Llei de finances i de les lleis de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 122, de 2 de setembre de 2004).

5. L'Ordre de la consellera de Comerç, Indústria i Energia de 15 de maig de 2008 per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions en matèria d'energia (BOIB núm. 72, de 24 de maig de 2008).

6. L'Ordre HFP/1030/2021, de 29 de setembre, per la qual es configura el sistema de gestió del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, així com per l'Ordre HFP/1031/2021, de 29 de setembre, per la qual s'estableix el procediment i format de la informació a proporcionar per les entitats del sector públic per al seguiment del compliment de les fites i objectius i d'execució pressupostària i comptable de les mesures dels components del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

7. El Reial decret 451/2022, de 14 de juny, pel qual es regula la concessió directa d'ajudes destinades al finançament d'estratègies d'energia sostenible per a les Illes Balears i Canàries, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, s'emmarca en el Pla de Recuperació, presentat pel Govern espanyol el 21 d'abril de 2021 i aprovat per la Decisió d'Execució del Consell relativa a l'aprovació de l'avaluació del Pla de Recuperació i Resiliència d'Espanya (Council Implementing Decision-CID), de 13 de juliol de 2021.

8. El Reial decret 244/2019, de 5 d'abril, pel qual es regulen les condicions administratives, tècniques i econòmiques de l'autoconsum d'energia elèctrica.

9. La Resolució del conseller d' Empresa, Ocupació i Energia per la qual s'aprova, mitjançant el procediment de despesa anticipada, la convocatòria pública de subvencions per al foment d'instal·lacions d'autoconsum amb o sense emmagatzematge elèctric amb fonts d'energia renovable, així com a de renovables tèrmiques, promogudes per a persones físiques dins les actuacions previstes en el Pla d'Inversions per a la Transició Energètica de les Illes Balears, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea (NextGenerationEU) (BOIB núm. 174, de 26 de desembre de 2023).

Proposta de resolució

Propòs al conseller d'Empresa, Ocupació i Energia que dicti una resolució en els termes següents:

1. Aprovar la concessió d'una subvenció per al foment d'instal·lacions d'autoconsum amb o sense emmagatzematge elèctric amb fonts d'energia renovable, així com a de renovables tèrmiques, promogudes per a persones físiques dins les actuacions previstes en el Pla d'Inversions per a la Transició Energètica de les Illes Balears, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea (PITEIB PF) per un import total de 765.751,20 euros i 140 beneficiaris. En l'annex d'aquesta proposta figuren les dades de cada beneficiari sobre la concessió de la subvenció.

2. Autoritzar i disposar la despesa de 765.751,20 euros als 140 beneficiaris que figuren en l'annex i pels imports que es detallen per cadascun d'ells, amb càrrec a la partida pressupostària indicada en l'annex dels pressuposts de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Els fons per a la concessió de l'ajut procedeixen del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic i del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i el Mecanisme de Recuperació i Resiliència Fons NextGenerationEU. 

3. Disposar que les inversions objecte de la sol·licitud s'han de fer dins el període següent:

- Des del 16 de juny de 2022 fins al termini que fixi la resolució d'atorgament. Aquest termini no podrà ser posterior al 31 de juliol de 2025.

4. Establir que el termini per a justificar la realització de les activitats subvencionades, en cap cas pot ser posterior al desè dia hàbil des de la data màxima d'execució de l'activitat.

El pagament i la justificació s'ha de fer d'acord amb el que disposa l'apartat catorzè de la Resolució del conseller d'Empresa, Ocupació i Energia de 26 de desembre de 2023.

5. Establir que els beneficiaris estan obligats a complir el que disposa l'apartat quinzè de la Resolució del conseller d'Empresa, Ocupació i Energia de 26 de desembre de 2023.

6. Disposar que tota alteració de les condicions establertes per a la concessió de la subvenció, com també l'obtenció concurrent de subvencions o ajudes atorgades per altres administracions públiques o ens públics, nacionals o internacionals, dona lloc a la revisió parcial o total de la subvenció i, per tant, al reintegrament de la quantitat corresponent més els interessos de demora. Respecte a la concurrència d'ajuts s'ha de complir el que disposa l'apartat dinovè de la Resolució del conseller d'Empresa, Ocupació i Energia de 26 de desembre de 2023.

7. Establir que les persones o entitats beneficiàries han de garantir el ple compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient (principi Do No Significant Harm, DNSH) i l'etiquetatge climàtic i digital, d'acord amb el que es preveu en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, aprovat pel Consell de Ministres el 27 d'abril de 2021, i pel Reglament (UE) núm.2021/241 del Parlament Europeu i del Consell, de 12 de febrer de 2021, pel qual s'estableix el Mecanisme de Recuperació i Resiliència, així com amb el requerit en la Decisió d'Execució del Consell relativa a l'aprovació de l'avaluació del Pla de Recuperació i Resiliència d'Espanya.

8. D'acord amb l'article 9.3.d de l'Ordre HFP/1030/2021, el beneficiari té l'obligació de reconèixer l'origen i garantir la visibilitat del finançament de la Unió.

Contra aquesta Proposta de resolució podeu al·legar el que considereu convenient en el termini màxim de deu dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. En cas contrari, s'entendrà que estau conforme amb el contingut de la Proposta.

 

Palma,  data de la signatura digital (16 d'abril de 2024)

El director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic Diego Viu Domínguez

 

 

ANNEX Llista de beneficiaris proposats per atorgar-los la subvenció per al foment d'instal·lacions d'autoconsum amb o sense emmagatzematge elèctric amb fonts d'energia renovable, així com a de renovables tèrmiques, promogudes per a persones físiques dins les actuacions previstes en el Pla d'Inversions per a la Transició Energètica de les Illes Balears, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea (PITEIB PF)

Número

Expedient

Data registre entrada

Sol·licitant

NIF

Partida pressupostària

Tipus d'inversió

Import inversió (€)

Import subvenció (€)

1

PF_PITEIB-4/2024

01/04/2024

GENESTRA AMENGUAL, SIMON

***1316**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa d' incentius 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.40 kWp i emmagatzematge de 10,60kWh

11.469,59

6.880,00

2

PF_PITEIB-5/2024

01/04/2024

PEREZ SANCHEZ, ANTONIO

***4123**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 9.90 kWp i emmagatzematge  de 31,80 kWh

23.130,36

17.940,00

3

PF_PITEIB-6/2024

01/04/2024

VERT PONS, ANTONIA

***3300**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3.95 kWp i emmagatzematge de 5kWh

10.855,52

4.370,00

4

PF_PITEIB-7/2024

01/04/2024

MOYA VILA, JOSE

***2705**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.45 kWp

9.691,25

3.270,00

5

PF_PITEIB-8/2024

01/04/2024

BALAGUER ALBARRACIN, FRANCISCA

***4524**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6.90 kWp

Programa 2. Instal·lació renovable tèrmica 12.00 kW

32.052,90

15.768,00

6

PF_PITEIB-11/2024

01/04/2024

VAQUER MARTI, MARIA VICTORIA

***4528**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 9.90 kWp

 Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 31.80 kWh

23.130,36

17.940,00

7

PF_PITEIB-13/2024

01/04/2024

TOLEDANO LOPEZ, SIMON MANUEL

***2756**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6.88 kWp

10.997,69

4.128,00

8

PF_PITEIB-15/2024

01/04/2024

ALEMANY ROCA, MAGDALENA

***0901**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6.50 kWp

10.275,32

3.900,00

9

PF_PITEIB-17/2024

01/04/2024

TORRES ROIG, MIGUEL PEDRO

***3852**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.55 kWp emmagatzematge.

7.537,40

2.730,00

10

PF_PITEIB-18/2024

01/04/2024

FONT GRIMALT, JAUME

***3024**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.00 kWp

9.641,21

3.000,00

11

PF_PITEIB-19/2024

01/04/2024

LÜETOLF, KURT ERNST

****3567*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6.83 kWp

9.827,94

4.095,00

12

PF_PITEIB-21/2024

01/04/2024

TORRES CABANELLAS, ANTONI

***1296**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6.60 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 31.80 kWh

22.011,72

15.960,00

13

PF_PITEIB-23/2024

01/04/2024

GOHRING, ROLF

****1929*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 10.35 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 15.00 kWh

33.442,47

18.000,00

14

PF_PITEIB-26/2024

01/04/2024

MOREY RIBAS, MIQUEL

***0279**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Actuacions autoconsum amb o sense emmagatzematge. Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6.00 kWp

8.968,98

3.600,00

15

PF_PITEIB-28/2024

01/04/2024

SERRA CAPÓ, MARGARITA

***4068**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6.84 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 31.5 kWh

26.444,96

16.104,00

16

PF_PITEIB-30/2024

01/04/2024

SANTANDREU FONT, ANTONIA

***2017**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 7.00 kWp

9.317,00

4.200,00

17

PF_PITEIB-31/2024

01/04/2024

PERELLÓ CERDÀ, MARIA

***2234**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6.84 kWp

9.220,90

4.104,00

18

PF_PITEIB-32/2024

01/04/2024

SEQUERA FORMOSO, YOLANDA

***7486**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.68 kWp

Programa 2. Instal·lació renovable tèrmica 8.00 kW

17.319,27

14.169,60

19

PF_PITEIB-33/2024

01/04/2024

VILAIRE BATLE, NARCÍS

***7123**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 2.28 kWp

1.967,50

1.368,00

20

PF_PITEIB-34/2024

01/04/2024

BONET FERRER, JOAN

***3060**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3.32 kWp

7.327,93

1.992,00

21

PF_PITEIB-35/2024

01/04/2024

CARDONA FERRER, SONIA

***5531**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.56 kWp

7.114,06

2.736,00

22

PF_PITEIB-36/2024

01/04/2024

GAYÀ FORNÉS, CATALINA

***8562**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 9,12 kWp

9.968,73

5.472,00

23

PF_PITEIB-37/2024

01/04/2024

TORRENS KARMANY, NADAL

***3501**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6,84 kWp

8.344,19

4.104,00

24

PF_PITEIB-38/2024

01/04/2024

PRATS CARDONA, ANTONIO

***3215**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.56 kWp

6.745,13

2.640,00

25

PF_PITEIB-39/2024

01/04/2024

MARTINEZ RODRIGUEZ, CARMEN

***9856**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 2,75 kWp

5.295,40

1.650,00

26

PF_PITEIB-40/2024

01/04/2024

MARI LLORENS, CATALINA

***3519**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 8,25 kWp

10.347,61

4.950,00

27

PF_PITEIB-41/2024

01/04/2024

GOMILA GOMILA, CATALINA

***3728**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 7,00 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 11.00 kWh

19.242,50

8.600,00

28

PF_PITEIB-42/2024

01/04/2024

FERRAGUT PERELLÓ, FRANCESCA

***8672**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6,84 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 30,00 kWh

22.831,62

16.104,00

29

PF_PITEIB-48/2024

01/04/2024

MARI TUR, MARIA DE LAS NIEVES

***5740**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.40 kWp

6.902,84

2.640,00

30

PF_PITEIB-49/2024

01/04/2024

CLAVELL GONZÁLEZ, EDUARD

***2046**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.80 kWp

5.077,53

2.880,00

31

PF_PITEIB-50/2024

01/04/2024

ARIAS DIEZ, JORGE

***0163**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.64 kWp

6.009,53

2.784,00

32

PF_PITEIB-51/2024

01/04/2024

SANCHEZ AGUILAR, ROSARIO

***8107**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 1,71 kWp

3.699,70

1.026,00

33

PF_PITEIB-52/2024

01/04/2024

WEISS, CHRISTIAN

****4428*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 9,00 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 10,24 kWh

28.173,64

9.496,00

34

PF_PITEIB-53/2024

01/04/2024

LLULL BOSCH, JAUME

***3916**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 9,00 kWp

13.241,05

5.400,00

35

PF_PITEIB-55/2024

01/04/2024

NOGUERA TUR, MARIA DEL CARMEN

***4499**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5,45 kWp

7.475,94

3.270,00

36

PF_PITEIB-57/2024

01/04/2024

MATEO OLMO, DOMINGO

***8950**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 7,65 kWp

12.194,84

4.590,00

37

PF_PITEIB-58/2024

01/04/2024

MUÑOZ SERRA, VICENTE

***6108**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3,85 kWp

6.039,58

2.310,00

38

PF_PITEIB-60/2024

01/04/2024

HEINEMANN, CLAUDIA

****0138*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6,30 kWp

9.806,97

3.780,00

39

PF_PITEIB-61/2024

01/04/2024

SORELL JANER, GABRIEL

***8962**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5,00 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 5 kWh

20.007,35

5.000,00

40

PF_PITEIB-62/2024

01/04/2024

CIRERA PLANAS, JOAN

***6836**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 2. Instal·lació renovable tèrmica 14.00 kW

13.927,45

9.000,00

41

PF_PITEIB-63/2024

01/04/2024

FERRIOL FLUXA, CATALINA

***9803**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6,84 kWp

6.927,73

4.104,00

42

PF_PITEIB-66/2024

01/04/2024

GUASP RUBIO, MARIA DEL MAR

***0467**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5,94 kWp

8.602,86

3.564,00

43

PF_PITEIB-67/2024

01/04/2024

CAMPS BONET, ANTONIO

***3431**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4,56 kWp

8.061,02

2.736,00

44

PF_PITEIB-68/2024

01/04/2024

SEGUI FARRE, JORGE

***8893**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6,96 kWp

8.612,49

4.176,00

45

PF_PITEIB-69/2024

01/04/2024

BUSQUETS MIRANDA, MARIA DEL MAR

***2341**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4,50 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 4.80 kWh

11.953,17

4.620,00

46

PF_PITEIB-70/2024

01/04/2024

BOSCH PONS, SEBASTIAN

***3510**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5,46 kWp

7.834,98

3.276,00

47

PF_PITEIB-71/2024

01/04/2024

MOYA BIBILONI, JOSE PABLO

***0366**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5,36 kWp

7.670,91

3.216,00

48

PF_PITEIB-72/2024

01/04/2024

FIOL OLIVER, GASPAR

***1617**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5,05 kWp, 9,60 kWh d'emmagatzematge i 12kW d'aerotèrmia

28.068,30

19.044,00

49

PF_PITEIB-73/2024

01/04/2024

HUBER, MICHAELA

****4907*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.40 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 9.60 kWh

21.744,58

7.080,00

50

PF_PITEIB-74/2024

01/04/2024

TORRES FERRER, JOSEFA

***1163**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 13,65 kWp

20.265,37

6.000,00

51

PF_PITEIB-75/2024

01/04/2024

ORVAY TORRES, JOSEFA

***5223**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 10,90 kWp

14.804,23

6.000,00

52

PF_PITEIB-76/2024

01/04/2024

VENTAYOL MARCH, PEDRO MARIA

***6220**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4,56 kWp

6.985,00

2.736,00

53

PF_PITEIB-77/2024

01/04/2024

WINDEL, ERNST CHRISTOPH

****0287*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.40 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 7,20 kWh

16.205,58

6.120,00

54

PF_PITEIB-78/2024

01/04/2024

ESCANELLAS COLOMAR, ENRIC

***5241**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3,30 kWp

5.244,17

1.980,00

55

PF_PITEIB-79/2024

01/04/2024

RIERA PLANELLS, JOSE

***4941**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6,54 kWp

9.521,81

3.924,00

56

PF_PITEIB-80/2024

01/04/2024

MASTERS, RICHARD JAMES CANTLEY

****4730*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 13,50 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 16,80 kWh

38.305,19

12.720,00

57

PF_PITEIB-83/2024

01/04/2024

CARRETERO GENER, JERONIMO

***3713**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 7.28 kWp

12.032,01

4.368,00

58

PF_PITEIB-84/2024

01/04/2024

OPEZ COPETE, TOMAS L

***5793**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.13 kWp en coberta

5.588,00

3.078,00

59

PF_PITEIB-85/2024

01/04/2024

BONNIN ROBLES, MARINA

***1111**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.26 kWp en coberta

9.500,00

3.156,00

60

PF_PITEIB-86/2024

01/04/2024

SINTNICOLAAS, JAN WILLEM

****5437*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6,75 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 9,60 kWh

17.925,85

7.890,00

61

PF_PITEIB-87/2024

01/04/2024

RODRIGUEZ SEVILLA, MARIA DEL CARMEN

***5956**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

 Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 9,90 kWp

11.468,10

5.940,00

62

PF_PITEIB-88/2024

01/04/2024

LOZADA VAZQUEZ, MARIO ALBERTO

****4183*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5,40 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 7,2 kWh

15.288,28

6.120,00

63

PF_PITEIB-89/2024

01/04/2024

HULL, DAVID ELIOT

****0283*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4,60 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 9,60 kWh

17.613,28

6.576,00

64

PF_PITEIB-90/2024

01/04/2024

DEFOSSEZ, THIERRY MICHEL

****9841*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3,60 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 4,80 kWh

11.757,33

4.080,00

65

PF_PITEIB-91/2024

01/04/2024

MEZNEROVA CHLEBNICANOVA, MARIA

****6098*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5,85 kWp

6.690,54

3.510,00

66

PF_PITEIB-93/2024

01/04/2024

ESCANELLAS COLOMAR, ENRIC

***5241**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3,30 kWp

5.244,17

1.980,00

67

PF_PITEIB-94/2024

01/04/2024

TORRES TORRES, CATALINA

***3363**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6,00 kWp

5.303,48

3.600,00

68

PF_PITEIB-95/2024

01/04/2024

MONTES CANTO, EDUARDO

***7190**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6,27 kWp

10.480,21

3.762,00

69

PF_PITEIB-96/2024

01/04/2024

PALACIOS ALBA, ANTONIO

***5388**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4,40 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 10,00 kWh

14.673,85

6.640,00

70

PF_PITEIB-97/2024

01/04/2024

MAS CALAFELL, MARIA TERESA

***5082**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4,86 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 7,50 kWh

13.500,01

5.916,00

71

PF_PITEIB-98/2024

01/04/2024

COSTA RIBAS, JUAN ANTONIO

***5063**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 10,92 kWp

22.427,59

6.000,00

72

PF_PITEIB-100/2024

01/04/2024

NOGUERA TUR, MARIA DEL CARMEN

***4499**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 2,725 kWp

5.079,37

1.635,00

73

PF_PITEIB-102/2024

01/04/2024

ROMAN LOZANO, MIGUEL ANGEL

***5183**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 7,29 kWp

13.000,00

4.374,00

74

PF_PITEIB-103/2024

01/04/2024

BORRAS TORRENS, MAGDALENA

***2128**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.05 kWp en coberta.

8.000,00

2.430,00

75

PF_PITEIB-104/2024

01/04/2024

SAHAK TAPOL, GREGORY

****8815*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5,46 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 14,21 kWh

14.005,80

8.960,00

76

PF_PITEIB-106/2024

01/04/2024

SANCHEZ DOMINGUEZ, JOSE

***5676**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4,05 kWp

9.500,00

2.430,00

77

PF_PITEIB-108/2024

01/04/2024

MOREY ESTARELLAS, SALVADOR VICENTE

***8825**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3,24 kWp

7.990,00

1.944,00

78

PF_PITEIB-109/2024

01/04/2024

MIRO RULLAN, MARIA JOAQUINA

***0818**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4,05 kWp

8.990,30

2.430,00

79

PF_PITEIB-112/2024

01/04/2024

GOMEZ COLINAS, MARIA ASUNCION

***9888**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4,46 kWp

8.950,00

2.673,00

80

PF_PITEIB-115/2024

01/04/2024

ABRAHAM MIRO, MARIA DEL CARMEN

***7194**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3,75 kWp

8.000,00

2.250,00

81

PF_PITEIB-116/2024

01/04/2024

MARCILLO BACUSOY, CÉSAR EDUARDO

***1491**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 2,46 kWp

3.610,69

1.476,00

82

PF_PITEIB-117/2024

01/04/2024

FERNANDEZ LARROSA, SERGIO SEBASTIAN

***6297**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3,24 kWp

7.600,00

1.944,00

83

PF_PITEIB-118/2024

01/04/2024

SANCHEZ BOLIVAR, MIGUEL

***9022**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4,86 kWp

9.300,00

2.916,00

84

PF_PITEIB-119/2024

01/04/2024

ROIG TORRES, MARIA

***3221**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3,64 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 5,00 kWh

12.653,04

4.184,00

85

PF_PITEIB-120/2024

01/04/2024

GARCIA PARRA, MARIA DOMINGA

***0394**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4,86 kWp

10.147,00

2.916,00

86

PF_PITEIB-123/2024

01/04/2024

FERRER SAMPOL, PAULA

***3081**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6,075 kWp

10.500,00

3.645,00

87

PF_PITEIB-125/2024

01/04/2024

SALVA PERELLO, MIQUEL

***1352**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4,05 kWp

8.700,00

2.430,00

88

PF_PITEIB-126/2024

01/04/2024

CASASNOVAS MORILLAS, MARIA DEL MAR

***4599**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5,26 kWp

9.500,00

3.156,00

89

PF_PITEIB-131/2024

01/04/2024

LOPEZ CARRIL, GUADALUPE

***3695**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4,05 kWp

8.500,00

2.430,00

90

PF_PITEIB-140/2024

01/04/2024

OLIVER LLABRES, MARIA LORETO

***3942**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4,86 kWp

9.300,00

2.916,00

91

PF_PITEIB-152/2024

01/04/2024

MAS RODENAS, MARC ANTONI

***9988**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 1.98 kWp en coberta

Programa 2. Instal·lació renovable tèrmica 9.40 kW

19.983,05

12.225,60

92

PF_PITEIB-158/2024

01/04/2024

AGNER, MIRJAM BEATA W

****7503*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 9,90 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 12,00 kWh

25.903,73

10.740,00

93

PF_PITEIB-175/2024

01/04/2024

IBAÑEZ RAMON, MARIA

***5884**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3,64 kWp

6.618,41

2.184,00

94

PF_PITEIB-178/2024

01/04/2024

MAYANS MARI, JOSE

***3464**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4,80 kWp

8.401,27

2.880,00

95

PF_PITEIB-181/2024

01/04/2024

ROSELLO MESTRES, LAURA

***3035**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3,24 kWp

8.000,00

1.944,00

96

PF_PITEIB-187/2024

01/04/2024

BAIGROS MALER, DIEGO MARTÍN

***0580**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6,00 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 17,50 kWh

21.894,86

10.600,00

97

PF_PITEIB-195/2024

01/04/2024

DE ARRIBA SANCHEZ, Mª DEL MAR

***2761**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5,67 kWp

11.400,00

3.402,00

98

PF_PITEIB-301/2024

01/04/2024

CAMACHO MUÑOZ, ANGEL LUIS

***4550**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4,86 kWp

9.300,00

2.916,00

99

PF_PITEIB-418/2024

01/04/2024

FERNANDEZ COBOS, ESTEFANIA

***9333**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4,86 kWp

9.300,00

2.916,00

100

PF_PITEIB-570/2024

01/04/2024

PUIGROS GORNALS, JAUME PAU

***5922**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4,04 kWp

10.439,12

2.424,00

101

PF_PITEIB-571/2024

01/04/2024

RIEDL, MICHAEL CHRISTIAN

****3820*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 9,68 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 5,40 kWh

21.734,59

7.968,00

102

PF_PITEIB-574/2024

01/04/2024

TORRES SERRA, MARIA ISABEL

***4318**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 2,275 kWp

4.839,99

1.365,00

103

PF_PITEIB-577/2024

01/04/2024

INGEBORG KINDERMANN, STEPHANIE

****3883*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 1,50 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 12 kWh

10.582,33

5.700,00

104

PF_PITEIB-582/2024

01/04/2024

PEREZ SANCHEZ, ANTONIO

***4123**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 9,90 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 31,80 kWh

23.130,36

17.940,00

105

PF_PITEIB-583/2024

01/04/2024

NEBOT MARTIN, CRISTINA

***1688**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6,00 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 9,60 kWh

Programa 2. Instal·lació renovable tèrmica 15.00 kW

73.677,59

19.728,00

106

PF_PITEIB-588/2024

01/04/2024

RIERA SERVER, GABRIEL

***9536**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 9,40 kWp

13.392,95

5.640,00

107

PF_PITEIB-589/2024

01/04/2024

BONET NICOLA, PAU ALEXANDRE

***5153**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4,40 kWp

6.931,22

2.640,00

108

PF_PITEIB-590/2024

01/04/2024

FRISEE, FLORIAN

****2115*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 11,83 kWp

15.309,40

6.000,00

109

PF_PITEIB-591/2024

01/04/2024

MAYANS RIERA, RITA

***4081**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3,22 kWp

6.855,65

1.932,00

110

PF_PITEIB-592/2024

01/04/2024

ELISABETH SEIDEL, STEPHANI

****3174*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 10,26 kWp

12.674,55

6.000,00

111

PF_PITEIB-593/2024

01/04/2024

PALERM BOIX, MARIANO

***4489**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3,85 kWp

6.622,85

2.310,00

112

PF_PITEIB-594/2024

01/04/2024

PLANELLS JUAN, JAIME

***4614**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4,40 kWp

6.917,64

2.640,00

113

PF_PITEIB-597/2024

01/04/2024

TORRES FERRER, VICTOR JAVIER

***4465**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 9,35 kWp

14.897,31

5.610,00

114

PF_PITEIB-598/2024

01/04/2024

RUDOLPH GEB KLEINEKORT, ULLA MARIA

****2941*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 9,90 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 9,60 kWh

25.867,39

9.780,00

115

PF_PITEIB-599/2024

01/04/2024

CONRADI, ULRICH SONNE

****1518*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 7,20 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 9,60 kWh

22.242,04

8.160,00

116

PF_PITEIB-600/2024

01/04/2024

VELASCO ROLDAN, LUIS ALEJANDRO

***8165**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 7,33 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 11,60 kWh

21.807,39

9.038,00

117

PF_PITEIB-602/2024

01/04/2024

JOHANSEN GEB GROHMANN, ANJA

****7310*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6,30 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 9,60 kWh

18.481,00

7.620,00

118

PF_PITEIB-604/2024

01/04/2024

GELABERT ESTEVA, ISABEL ROSALIA

***3748**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 2,52 kWp

4.998,51

1.512,00

119

PF_PITEIB-606/2024

01/04/2024

ROIG SERRA, JUAN

***4541**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 9,90 kWp

13.142,64

5.940,00

120

PF_PITEIB-607/2024

01/04/2024

SCHAFFER, OLIVER

****7618*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3,50 kWp

6.714,63

2.100,00

121

PF_PITEIB-609/2024

01/04/2024

JENSEN, MONICA CARINA

****5219*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5,40 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 7,20 kWh

15.288,18

6.120,00

122

PF_PITEIB-610/2024

01/04/2024

REMMEL, JESSICA WEHNES GEB

****8231*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 15,75 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 19,20 kWh

40.753,94

13.680,00

123

PF_PITEIB-611/2024

01/04/2024

PUIG PROHENS, CATALINA

***4644**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3,18 kWp

8.530,50

1.908,00

124

PF_PITEIB-612/2024

01/04/2024

COVAS SERRA, EDUARDO

***5550**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6,60 kWp

9.508,18

3.960,00

125

PF_PITEIB-613/2024

01/04/2024

ULRICH, THEOPHIL PHILIPP

****1205*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 10,80 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 20,00 kWh

30.733,08

14.000,00

126

PF_PITEIB-614/2024

01/04/2024

PLANELLS RIERA, FRANCISCA

***4287**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3,64 kWp

7.095,83

2.184,00

127

PF_PITEIB-615/2024

01/04/2024

ATECA FRANCH, PEDRO

***1521**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6,84 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 5,10 kWh

12.581,16

6.144,00

128

PF_PITEIB-616/2024

01/04/2024

FLORES CAÑELLAS, MARC FRNACESC

***8442**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3,40 kWp

5.636,40

2.040,00

129

PF_PITEIB-617/2024

01/04/2024

CARLSSON, CECILIA LOUISE

****0008*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4,95 kWp

7.507,49

2.970,00

130

PF_PITEIB-618/2024

01/04/2024

MESTRE ESTELRIC, FRANCESC

***1561**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5,70 kWp

9.940,00

3.420,00

131

PF_PITEIB-620/2024

01/04/2024

SOCIES BORDOY, EMMA

***9599**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5,80 kWp

8.784,36

3.480,00

132

PF_PITEIB-622/2024

01/04/2024

ADROVER BARCELO, ANTONI NADAL

***1902**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4,095 kWp

8.316,29

2.457,00

133

PF_PITEIB-625/2024

01/04/2024

HOMBRADOS, MARIE NOELLE BERNADETTE CHARLOTTE

****8225*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5,40 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 7,20 kWh

17.218,09

6.120,00

134

PF_PITEIB-626/2024

01/04/2024

MALLART, JULIEN JEAN MAURICE

****9242*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 7,20 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 9,60 kWh

21.376,26

8.160,00

135

PF_PITEIB-627/2024

01/04/2024

FLORES TRUYOL, GABRIEL

***3344**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5,40 kWp

7.884,60

3.240,00

136

PF_PITEIB-628/2024

01/04/2024

WAHL, DANIEL CHRISTIAN

****0456*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3,60 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 7,20 kWh

12.401,17

5.040,00

137

PF_PITEIB-629/2024

01/04/2024

MERCADAL MOLL, BARTOLOMÉ

***3229**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4,565 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 7,68 kWh

13.037,75

5.811,00

138

PF_PITEIB-631/2024

01/04/2024

MARI RODRIGUEZ, JORDI

***5293**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5,13 kWp

6.306,22

3.078,00

139

PF_PITEIB-632/2024

01/04/2024

TORRES FERRER, JOSEFA

***1163**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5,005 kWp

9.012,70

3.003,00

140

PF_PITEIB-694/2024

01/04/2024

POCISK, MILAN

****8107*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3,60 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 4,80 kWh

11.757,33

4.080,00

Total expedients: 140

Primer beneficiari: GENESTRA AMENGUAL, SIMON

Darrer beneficiari: Pocisk, Milan

Total subvenció: 765.751,20