Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

MANCOMUNITAT SERVEIS PÚBLICS INSULARS

Núm. 239418
Aprovació inicial de l'Ordenança Reguladora de la prestació patrimonial de caràcter no tributari relativa al servei de deixalleries a l'illa d'Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern de la Mancomunitat Intermunicipal de Serveis Públics Insulars en sessió Ordinària celebrada el dia 27 de març de 2024, va adoptar entre altres els següents ACORDS:

PRIMER. Aprovar inicialment l'Ordenança reguladora de la prestació patrimonial de caràcter no tributari RELATIVA AL SERVEI DE PUNTS NETS A L'ILLA D'EIVISSA, amb el text que figura en l'expedient.

SEGON. Sotmetre aquesta Ordenança a informació pública i audiència dels interessats, mitjançant publicació d'anunci en el Butlletí Oficial d'Illes Balears , i publicació del text en el portal web de l'entitat http://mancomunidadserviciospublicosdeibiza.sedelectronica.es/ i tauler d'anuncis de l'entitat, pel termini de trenta dies hàbils perquè puguin presentar reclamacions o suggeriments, que seran resoltes per la Mancomunitat.

TERCER. Recaptar directament l'opinió de les organitzacions o associacions reconegudes per llei que agrupin o representin a les persones els drets o els interessos de les quals legítims es veiessin afectats per la norma i els fins de la qual guardin relació directa amb el seu objecte.

De no presentar-se reclamacions o suggeriments durant el termini d'exposició al públic, l'acord d'aprovació inicial, s'elevés a definitiu, sense necessitat d'acord exprés per la Junta de Govern de la Mancomunitat.

El que es fa públic per a general coneixement i en compliment dels acords.

 

(Signat electrònicament: 16 d'abril de 2024)

El president Andreu Roig Mari