Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MANACOR

Núm. 239136
Aprovació inicial modificació de l'ordenança reguladora del preu públic per a la prestació dels serveis d'atenció a la primera infància

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament en sessió ordinària de 8 d'abril de 2024 aprovà inicialment la modificació de l'Ordenança reguladora del Preu Públic 03.P.OD per a la prestació dels serveis d'atenció a la primera infància de l'Ajuntament de Manacor (03.POD).

Aquest acord d'aprovació inicial queda a exposició pública per un termini de 30 dies hàbils mitjançant la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i al tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament de Manacor, als efectes que els interessats puguin examinar l'expedient i presentar les reclamacions i objeccions o observacions oportunes.

En el cas que transcorregut el termini no s'hagi presentat cap reclamació o suggeriment s'entendrà definitivament aprovat, de forma automàtica sense necessitat d'un nou acord exprés, l'acord inicial adoptat, quedant facultat expressament el batle per a la seva publicació i execució. Si es presenten reclamacions o suggeriments, aquestes seran resoltes pel ple.

Es pot consultar l'acord al Portal de Transparència, apartat 2: Normativa – 2.1. Projectes en tramitació.

 

Manacor, (signat electrònicament: 15 d'abril de 2024)

El batle Miquel Oliver Gomila