Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CAMBRA OFICIAL DE COMERÇ, INDÚSTRIA I NAVEGACIÓ DE MALLORCA

Núm. 238916
Extracte convocatòria ajudes programa PIME DIGITAL 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS: 751819

D'acord amb el previst en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions https://www.infosubvencions.es/bdnstrans/GE/es/convocatorias/751819

La Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Mallorca informa de la Convocatòria Pública d'ajuts per al desenvolupament de plans de suport de solucions TIC en el marc del Programa Pime Digital, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea.

Primer. – Beneficiaris.

Pimes, de la demarcació territorial de la Cambra de Comerç de Mallorca, que es trobin donades d'alta al Cens de l'IAE.

Segon. – Objecte.

Concessió d'ajuts per desenvolupar Plans de suport de solucions innovadores en el marc del Programa Pime Digital, subvencionats en un 60% a través del Programa Plurirregional d'Espanya FEDER 2021-2027 (POPE).

Tercer. – Convocatòria.

El text complet d'aquesta convocatòria està a disposició de les empreses a la seu electrònica de la Cambra de Mallorca. A més, es pot consultar a través del web www.cambramallorca.com

En aquesta adreça es podrà descarregar, juntament amb la convocatòria, la documentació necessària per realitzar la sol·licitud.

Quart. – Quantia.

La quantia dels ajuts econòmics a concedir amb càrrec a aquesta convocatòria és de 8.988,00 €

La quantia màxima d'ajuda per empresa serà de 4.494,00 € sobre un pressupost màxim elegible de 7.490,00 € (7.000,00 € de cost directe + 7% de costos indirectes associats), que serà prefinançat en la seva totalitat per l'empresa beneficiària i cofinançat per FEDER al 60%.

Aquests ajuts formen part del Programa Pime Digital, el pressupost màxim d'execució del qual és de 17.755,68 €, en el marc del Programa Plurirregional d'Espanya FEDER 2021-2027 i que inclou els serveis gratuïts de diagnòstic i seguiment.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds.

El termini per a la presentació de sol·licituds a la referida Seu s'iniciarà a les 09:00 hores del dia següent hàbil al de la publicació de l'extracte d'aquesta Convocatòria al Butlletí Oficial de Les Illes Balears, i tindrà una vigència de 10 dies hàbils des de la seva obertura, finalitzant a les 14:00 hores del dia de la seva caducitat.

 

(Signat electrònicament: 16 d'abril de 2024

La vicesecretària general  de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Mallorca Susana Munar Sandström)