Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CAMBRA OFICIAL DE COMERÇ, INDÚSTRIA I NAVEGACIÓ DE MALLORCA

Núm. 238903
Extracte convocatòria ajudes programa PIME Sostenible 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS: 751821

D'acord amb el previst als articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions

https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatorias/751821

La Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Mallorca informa de la Convocatòria Pública d'ajuts per al desenvolupament de plans de suport per a l'impuls de la innovació en matèria de sostenibilitat, en el marc del Programa Pime Sostenible, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea.

Primer. – Beneficiaris.

Pimes, de la demarcació territorial de la Cambra de Comerç de Mallorca que es trobin donades d'alta en el Cens de l'IAE.

Segon. – Objecte.

Concessió d'ajuts per desenvolupar Plans de suport per a l'impuls de la innovació en matèria de sostenibilitat, en el marc del Programa Pime Sostenible, subvencionats en un 60% pel FEDER a través del Programa Plurirregional d'Espanya FEDER 2021-2027 (POPE).

Tercer. – Convocatòria.

El text complet d'aquesta convocatòria està a disposició de les empreses a la seu electrònica de la Cambra de Mallorca. A més, es pot consultar a través del web www.cambramalorca.com

En aquesta adreça es pot descarregar, juntament amb la convocatòria, la documentació necessària per realitzar la sol·licitud.

Quart. – Quantitat.

La quantitat dels ajuts econòmics a atorgar amb càrrec a aquesta convocatòria és de 13.482,00 €

La quantitat màxima d'ajuda per empresa serà de 4.494,00 €. sobre un pressupost màxim elegible de 7.490,00 € (7.000,00 € de cost directe + 7% de costos indirectes associats), que serà prefinançat en la seva totalitat per l'empresa beneficiària i cofinançat pel FEDER al 60%.

Aquests ajuts formen part del Programa Pime Sostenible, el pressupost màxim d'execució del qual és de 26.633,52 €, en el marc del Programa Plurirregional d'Espanya FEDER 2021-2027 i que inclou els serveis gratuïts de diagnòstic i seguiment.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds.

El termini per a la presentació de sol·licituds en la referida Seu s'iniciarà a les 09:00h del dia següent hàbil al de la publicació de l'extracte d'aquesta Convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears, i tindrà una vigència de 10 dies hàbils des de la seva obertura, finalitzant a les 14:00h del dia de la seva caducitat.

 

(Signat electrònicament: 16 d'abril de 2024

La vicesecretària general  de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Mallorca
Susana Munar Sandström)