Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 238140
Rectificació de l’error detectat a la publicació de la aprovació definitiva de la modificació dels articles 1 i 2 dels Estatuts de FECOEV, SAU

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Detectat error en la publicació de data 4 d'abril de 2024 del BOIB núm. 45 de l'aprovació definitiva de la modificació dels articles 1 i 2 dels Estatuts de FECOEV, SAU, es publica novament el següent acord:

En el BOIB núm. 19, de data 8 de febrer de 2024, es va publicar l'acord del Ple del Consell Insular d'Eivissa com a Junta General de l'entitat Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa, SAU (FECOEV SAU), adoptada en sessió ordinària de dia 2 de febrer de 2024, en relació a l'aprovació inicial de la modificació dels articles 1 i 2 dels Estatuts de l'entitat mercantil Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa, SAU (FECOEV SAU).

Així mateix, amb data 15 de febrer de 2024 va tenir entrada l'informe d'avaluació d'impacte de gènere de l'institut Balear de la Dona, evacuat a l'empara de l'art.5,3 Llei 11/2016, de 28 de juliol, d'igualtat de dones i homes, que disposa que no s'han detectat usos de llenguatge sexista ni cap dels dos sexes és invisibilitzat i conclou que les modificacions dutes a terme al text examinat, per la seva naturalesa i àmbit d'aplicació, no incideixen de manera directa, per si mateixes, sobre les desigualtats entre dones i homes i es considera que la seva aplicació no produirà efectes diferenciadors per raó de gènere, per la qual cosa el seu impacte potencial és neutre i no s'estimen repercussions positives ni adverses en matèria d'igualtat.

Transcorregut el termini reglamentari sense s'hagin presentat al·legacions ni reclamacions, l'aprovació inicial de la modificació dels articles 1 i 2 dels Estatuts de l'entitat mercantil Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa, SAU (FECOEV SAU), ha esdevingut definitiva amb la següent redacció:

"Article 1.

FIRES, CONGRESSOS I ESDEVENIMENTS D'EIVISSA M.P. (FECOEV M.P.) és una societat mercantil de capital públic del Consell lnsular d'Eivissa, que adopta la forma de societat anònima, de conformitat amb allò establert a l'article 85 ter de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, i el Reial Decret Legislatiu 1/2010, de 2 de juliol, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de societats de capital.

La societat es regirà pel que disposen els presents estatuts i per les disposicions aplicables a les societats anònimes, normativa mercantil, civil i laboral, excepte de las matèries en què sigui aplicable la normativa pressupostària, comptable, de control financer, de control d'eficàcia i contractació i qualsevol altra que li sigui d'aplicació.

 Article 2

Constitueix l'objecte de la societat:

1. La realització de les activitats necessàries per planificar, projectar, coordinar i gestionar amb les administracions públiques, empreses i particulars les següents àrees de treball:

a. Coordinació, impuls i direcció tècnica i facultativa dels processos de reconversió i ordenació d'activitats per impulsar la inversió i fomentar l'activitat econòmica pública i privada.

b. Coordinació, orientació i avaluació de programes i serveis d'ordenació i reconversió turística.

2. Les activitats inherents a un centre integrat de serveis relacionats amb la promoció econòmica, social i cultural mitjançant:

a. La gestió integral d'esdeveniments relacionats amb la promoció econòmica, turística, social, esportiva i cultural, incloent-hi les activitats de temps lliure destinades a la població infantil i juvenil, tant en l'àmbit públic com privat.

b. Els serveis de manteniment d'instal·lacions i enjardinament públic propietat del Consell lnsular, sempre que aquest ho requereixi via encomanda o acord del Ple.

c. L'ús de la gestió, explotació i administració, així com la realització d'obres de millora, reparació i reformes de les instal·lacions i dels béns del recinte de l'edifici denominat Recinte Firal d'Eivissa i de l'Hipòdrom de Sant Rafel, incloent-hi la contractació de qualsevol servei o subministrament inherent a aquestes actuacions, així com d'uns altres que per acord del Ple del Consell lnsular d'Eivissa es puguin adscriure a la societat, en alguna de les formes de gestió directa o indirecta previstes en la normativa.

d. L'adquisició d'aquells béns necessaris vinculats a la gestió de l'objecte social de l'entitat mercantil FECOEV, M.P. o d'allò que pugui ser-li encarregat.

3. La promoció turística de l'illa d'Eivissa.

4. FECOEV M.P. S.A.U. podrà actuar com a entitat col·laboradora del Consell lnsular d'Eivissa per a la gestió subvencions. Podrà actuar en nom i per compte de l'òrgan concedent a tots els efectes relacionats amb la subvenció, podrà encarregar-se de lliurar i distribuir els fons públics a les persones beneficiàries quan així s'estableixi en les bases reguladores, o podrà col·laborar en la gestió de la subvenció sense que es produeixi el lliurament previ i la distribució dels fons rebuts. Aquests fons, en cap cas, es consideraran integrants del seu patrimoni."

 

Eivissa, 15 d'abril de 2024

La cap de Servei de Presidencia Concepción Rebollo Laserna