Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE FELANITX

Núm. 236616
Aprovació de la documentació relativa a l’estructura organitzativa vigent de l’Ajuntament de Felanitx

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El ple de l'Ajuntament de Felanitx, en sessió ordinària de 8 d'abril de 2024, va adoptar entre d'altres el següent:

Primer. Aprovar el document elaborat per l'entitat contractista del servei d'elaboració de la relació de llocs de treball de l'Ajuntament de Felanitx, RODRÍGUEZ VIÑALS, SL, presentat dia 12 de febrer de 2024 amb el títol “Documentació relativa a l'estructura organitzativa vigent de l'Ajuntament de Felanitx”, relatiu a la determinació de l'estructura organitzativa–organigrama, inventari dels llocs de treball i la seva descripció definitiva, als efectes de poder comptar amb un instrument d'ordenació del personal d'aquest Ajuntament de cara a la seva organització i bon funcionament, complint amb el principi de racionalització de recursos.

Segon. Publicar l'anunci corresponent en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Tercer. Adaptar aquest document, si escau, de cara a exercicis futurs, a les possibles noves necessitats a nivell d'ordenació dels recursos humans i la seva organització, en la forma que es consideri més convenient de cara als interessos públics.

Quart. Adscriure el personal de l'Ajuntament de Felanitx als llocs de treball que correspongui segons l'inventari de llocs establert en el document aprovat, mitjançant la resolució corresponent.

 

Felanitx, document signat electrònicament (15 d'abril de 2024)

La batlessa Catalina Soler Torres